58.Díl - Vos es me tradidit

8.9K 510 21
                                    

Annabell ležela ve vodě a bála se sebemenšího pohybu. Zhluboka dýchala jako by to snad mělo být naposled. Ležela ve vodě, ale její šaty byli suché. I ona byla suchá. Po nějaké chvíli se rozhodla postavit se. Její oči získali normální modrou barvu, ale byla zase o něco výraznější. Byli to její oči, které měla při proměně. Rozhlédla se a narazila na zděšené pohledy lidí, kteří ji pomohli.  Rozešla se ke břehu a chtěla vyjít z vody, ale šaty ( -> na pravo)  ji v tom bránili. Najednou se před ní objevili dvě velké mužské ruce. Vzhlédla nahoru a uviděla Dereka. Slabě se usmála a položila své dlaně do jeho, které byli o dost větší než její.  Jedno jeho trhnutí a vytáhl ji celou z vody. Byla úplně suchá. Ani náznak toho, že by byla ve vodě.  Její záda byla holá a bylo výrazně vidět její tetování ve tvaru spirál.

„Annabell? Jak se cítíš?“ zeptal se ji Derek jemně, jako by se bál, že se rozpadne. Vypadala teď úplně jinak.

Bylo jisté, že jsou její vlasy o něco delší a bělejší. Výrazně světlejší oči.  Člověk by si myslel, že bude úplně ledová, ale její pokožka byla horká.

„Já-á, se musím jít projít.“ Promluvila jemným hlasem. Vytáhla své dlaně z jeho a obešla ho. Všude okolo začalo být šero. Musela tu být velmi dlouho.

Sníh pod jejími chodidly roztával. Neměla ponětí, kam jde, ale něco ji tam táhlo. Před očima se jí začali zjevovat různé obrazce, které nedokázala identifikovat. Jediné co rozeznala, byl oheň.

Oheň…pomůže ti…budeš silná…ovládneš ho…zachráníš ho…toho koho miluješ…budeš mít moc…schopnosti, o kterých se ti ani ve snu nezdálo…zachráníš svět…přineseš mír…možná zemřeš…budou tě nenávidět…opovrhovat tebou…budou ti děkovat…budou se tě snažit zabít…musíš se ukrýt…až přijde čas…

Slyšela v hlavě stejné hlasy, o kterých se ji zdává.

„O čem to mluvíte?“ zeptala se do prázdna, ale odpověď nedostala. Šla dál, až se ocitla tam, kde nechtěla. Ocitla se před domem, který vlastnil muž, kterého miluje, tak moc až ho nenávidí. Stála mezi stromy a přední byl velký kus pozemku, který vedl k domu.  Požila svůj nový zrak a její oči se rozsvítili červenou barvou. Podívala se na příjezdovou cestu a viděla přijíždět auto. Jeho auto.  Ale nebyl tam sám. Seděla v něm dívka, kterou Annabell poznala dnes ve škole. Viděla její auru. Měla modrou barvu, stejně tak Harry. Což značí o tom, že je stejná jako Harry a ona.

Tvá první schopnost…

Ozval se neznámý hlas a Annabell se rozhlédla, ale nikoho neviděla. Pochopila, že její první schopnost je poznat, co jsou lidé zač. Vlci mají modrou auru. Její další schopnosti byli vyvinuté její dosavadní schopnosti. Lepší čich, sluch, rychlost, ohebnost. Všechno tohle bylo mnohem lepší, než měli ostatní vlci.

Sledovala, jak Harry vystoupil a Diana sním. Co viděla, snad bolelo víc, než její vývoj. Harry a Diana si hravě kradli polibky a vypadali šťastně.

„Vos es me tradidit ...(Ty jsi mě zradil… )“ zašeptala. Myslela si, že ji nikdo neslyší, ale oba naráz se na ní otočili. Byla tma, takže byli vidět, jen její svítivé rudé oči. Schovala se za strom, protože měla strach, že ji uvidí.

Tvá druhá schopnost…

„Má druhá schopnost je, že umím mluvit latinsky?“ zeptala se do prázdna.

Ano…

„Skvěle, můžu jít na medicínu!“ řekla a převrátila očima.

Vykoukla ze své skrýše a už je venku neviděla. Necítila je ani poblíž museli se zřejmě schovat do domu.  Odvážila se vyjít z lesa a šla přímo k domu. Cítila se hrozně. Připadalo jí, jako by někdo vzal nůž a vrazil ji ho do srdce.

Cítila smutek, zklamaní a vztek. Dala by se dokonce říct, že i zuřivost. Byla už u domu a podívala se na Harryho auto. Měla chuť vytáhnout drápy a nechat mu tu hezký dárek, ale to by způsobila velký hluk. Cítila na svých prstech mírné štípání. Podívala se na své ruce, kde se ji tvořily malé jiskřičky.

Tvá třetí schopnost…můžeš ovládat oheň…

Trhaně se nadechla, protože nemohla uvěřit tomu, co slyšela. Nevěděla, jak oheň ovládnout. Neví, kde se to v ní vzalo, ale najednou její celé dlaně byli v ohni. Usmála se a vyšvihla ruce před sebe. Plameny se dostali na auto a to začalo hořet. Rychle od něj odstoupila a zasmála se, že se jí to povedlo. Přišla na to, jak oheň ovládat. Otočila se a utekla do lesa. Pokračovala dál lesem, když uslyšela velkou ráno.

Auto vybuchlo. 

Pořád měla na tváři spokojený výraz. Slíbila si, že tohle není všechno, co se Harrymu stane. Najednou se zastavila nejhlasitěji, jak jen to šlo, zavyla, aby dala signál své nové smečce.

„Jsi v pořádku?“ zeptala se Sophia, když k ní všichni přiběhli.

„Ano!“ usmála se.

„Musíme odjet!“ Chytila ji Sophia za ruku.

„Já vím. Musíte mě všechno naučit,“ souhlasila.

Otočili se směrem do lesa. Za nedlouho došli k hlavní silnici, kde byla přistavená čtyři velká černá auta.

„Pojedeš se mnou, s Derekem a Johnem. Tyhle už poznáš. Později tě seznámíme s ostatními.“ Usmála se Sophia.

„Kam to vlastně jedeme?“

„Do našeho zámku. V Anglii…“ řekla.

„A je vá-, je nás víc?“

„Ne. Lidé co tady byli, jsou všichni.“

Annabell jen souhlasně kývla a nasedla do auta. Měla zde nachytané nějaké normální oblečení, které si obleče při cestě soukromým letadlem. Netuší, jak dlouho bude pryč, ale ví, že to co se dozví, nebude nic příjemného. Auta se pomalu rozjela.

„Poznám vlka,“ řekla z ničeho nic Annabell.

„Jak to myslíš?“ otočil se na ní zepředu John. (John -> Michael Trevino)

„Viděla jsem vlčí auru. Má modrou barvu.“ Odpověděla.

„Já chci taky,“ zakňučel John a všichni se rozesmáli.

„Co ještě umíš?“  zeptal se Derek a podíval se na ní ve zpětném zrcátku.

„Umím mluvit plynně latinsky.“

„To umíme taky!“ Odfrkl si John a Sophia do něj strčila, aby se nevytahoval.

„Vážně a umíte tohle?“ řekla a nahnula se dopředu. Rozevřela dlaň a vytvořila ohnivou květinu.

„Do hajzlu!“ zakřičel John a tiskl se na dveře. Měl strach, že ho ohnivá květina popálí. Annabell se zasmála a oheň uhasila.

„Umíš ovládat oheň?“ vypískla Sophia a Annabell jen s úsměvem přikývla.

„To se bude hodit,“ zašeptal si Derek pro sebe.

Annabell nechápavě zvedla obočí, ale neptala se, co tím myslel.  Pohodlně se usadila do sedadla a připravovala se na cestu do Anglie.

Tadá :D Dnes jsem se nějak nudila, tak jsem napsala další díl. Už se těším, až budu psát, jak se Annabell vrátí do školy :DDDD 

Tak nezapomeňte na VOTE a KOMETÁŘE <3

*Anne*

Dark WolfKde žijí příběhy. Začni objevovat