28.Díl - Nemluvím s tebou...

9.2K 483 0
                                    

Harry mě vzal do náruče jako princeznu a hodil do potoka. Voda byla ledová. Aby taky ne, když je konec října. Nechtěla jsem, aby zůstal suchý, tak jsem se nevynořila. Voda nebyla zas tak hluboká, tak jsem musela sedět na kolenou. Doufám, že na něj nebudu čekat, tak dlouho, jako když mě hledal. Už mi docházel kyslík, tak jsem se chtěla vynořit, když se hladina zatřásla a já cítila, jak mě někdo chytá za pas a táhne nad hladinu. Nadechla jsem se a otřela si oči. Harry mě držel blízko svého těla a v jeho tváři jsem viděla úlevu.

"Víš Harry, člověk by se i utopil, když na tebe čeká!" vytkla jsem mu.

"Ty si to předstírala?!" zakřičel.

"Promiň," zašeptala jsem.

"Tak to si přehnala!" řekl a odtáhl se ode mě. Ale já jsem ho ho chytila okolo krku a objala ho. Snažil se z mého sevření vykroutit, ale nepovedlo se mu to.

"Promiň," pošeptala jsem mu a ucho mu lehce políbila. Stál jako sloup a snažil se předstírat, že ho to nevyvedlo z míry, ale já slyšela něco jiného. Jeho tep se zrychlil.

"Jsem na tebe naštvaný!" řekl ostře.

"Já vím."

Své rty jsem přesunula z jeho ucha na krk, kde jsem zanechala pár polibků. Pořád se tvářil, že to s ním nic nedělá, ale jeho srdce říkalo něco jiného. Jsem ráda, že už byla skoro tma, protože nevím, co by si pomysleli, kdyby nás takhle viděli. Mě, jak Harryho zahrnuji polibky a Harryho, který se to snaží ignorovat. Měl by být studený jako já, ale jeho tělo úplně hořelo. Narazila jsem na krku na jedno místo pod ušním lalůček, když jsem to místo políbila, tak mu na vyskočila husí kůže. Buď to bylo tím a nebo tou studenou vodou. Budu si myslet, že to bylo mnou. Ještě víc jsem se na něj natiskla a obmotala nohy okolo jeho těla. Poraženě vzdychl a podebral mě pod zadkem. Sama pro sebe jsem se usmála.

"Promiň, nechtěla jsem tě vystrašit. Odpustíš mi to?" Podívala jsem se mu do očí a našpulila rty. On si své rty olízl a podíval se do mých očí.

"Nemluvím s tebou!" vzdychla jsem a chtěla z něj slézt. Když mi stiskl zadek a políbil mě. V duchu jsem se zasmála nad jeho nedostatkem sebekontroly. Za nějakou chvíli mi byla taková zima, že jsem začala drkotat zuby. Všiml si toho a odtáhl se.

"Pořád s tebou nemluvím!" řekl a pustil mě. Šel na břeh potoka a vyskočil z něj. Následovala jsem ho a on mi nastavil ruku. Usmála jsem se a on mi pomohl z vody. Otočil se a namířil si to směrem, který nevedl k našemu domu, ale k jeho sídlu. Nevěděla jsem, jestli mám jít za ním nebo ne? Proč je tak naštvaný? Vždyť to byla jen legrace ne? Stála jsem pořád na místě, když na mě zavolal.

"Pojď!"

V jeho hlase nebyl kousek citu. Měla jsem trochu obavy jít s ním, ale co by se mi mohlo stát? Zatřásla jsem hlavou a šla rovnou za Harrym. Byla mi tak strašná zima, že jsem myslela, že zmrznu na místě a na jaře roztaji. Harry šel několik kroků přede mnou a byl úplně potichu. Vadilo mi to. On je vždy takový tichý, ale tohle bylo extrémní. Chtěla jsem něco říct, ale nevešla ze mě ani hláska, jaká mi byla zima. Přála jsem si, abychom u Harryho byli co nejdřív, ale vždyť ten dům se rozpadá! Doufám, že tam bude teplo. Jestli ne, tak se okamžitě měním a běžím domů. Asi jsem ho opravdu naštvala.

Ani ne za chvíli jsme došli k němu do sídla. Otevřel dveře a čekal, až vejdu. Rychle jsem proklouzla do domu a on zabouchl dveře. Dveře hlasitě bouchly a já poskočila. Harry měl ve tváři takový kamenný výraz, který mě děsil. Vyšel po schodech a já hned za ním. Přišli jsme do jeho pokoje. Harry vešel do šatny a já se vydala směr koupelna, abych se osprchovala.

"Počkej!" Konečně promluvil. V ruce držel jeho tričko a jeho boxerky.

Zčervenala jsem a vzala si od něj věci. Potichu jsem poděkovala a vběhla do koupelny. Pro jistotu jsem se zamkla a vlezla do sprchového kouta. Pustila jsem teplou vodu, ale připadalo mi jako by mi byla ještě větší zima. Umyla jsem si vlasy a použila Harryho sprchový gel, už zase. Opláchla jsem se ještě vodou a vylezla.

Rychle jsem se osušila, protože mi byla strašná zima. Oblékla jsem si Harryho tričko a boxerky. Ručník jsem pověsila a vyšla z koupelny. Pořád jsem se třásla. Harry seděl na posteli a jak viděl, že jsem vyšla z koupelny, vystřídal mě. Jsem ráda, že aspoň zatopil v krbu. Sedla jsem si na měkkou kožešinu, která u krbu byla a nechala, aby mě oheň trochu zahřál. Za pár minut vyšel z koupelny Harry, jen v boxerkách. Vlasy měl mokré a oddělané z čela. Sedl si na postel a vzal si do ruky telefon. Úplně mě ignoroval. Zvedla jsem se a šla k němu. Postavila jsem se před něj a on se jen na mě podíval. Potom sklopil pohled opět k mobilu. Nevím, co to do mě vjelo, ale vzala jsem mu telefon a sedla si mu obkročmo na klín. Byl tímhle mým gestem zaskočený.

"Co-o to děláš?" zakoktal se. Nikdy jsem ho neviděla, že by koktal.

"Odpusť mi to!"

"Nemluvím s tebou!"

"Já vím, ale co můžu udělat, aby mi odpustil?" Udělala jsem psí oči a našpulila spodní ret. Podíval se na něj a potom se mi podíval do očí.

"Pojďme spát."

"Jen tohle?" udiveně jsem zvedla obočí.

"Jo, díky tobě dokážu spát," usmál se na mě.

"Dobře."

"Čekala si něco jiného?"

"No...vlastně ano."

"A co si myslela?"

"Musím to říct nahlas?" zčervenala jsem a hlavu položila na jeho rameno.

"Ano musíš!" nakázal.

"Myslela jsem, že po mě budeš chtít, abych ti třeba..."

"Třeba co?"

"Nic!" odpověděla jsem.

Bylo mi trapné, že jsem myslela na to, že jsem mu chtěla vykouřit. Myslela jsem si, že by to chtěl, ale když řekl, abychom šli spát. Možná jsem byla i zklamaná. Bože na co to myslím? Vždyť jsem to nikdy s nikým nedělala. Tak proč teď. Annabell, vzpamatuj se! Najednou se místností rozezněl Harryho smích a já se na něj zmateně podívala.

"Jestli mi chceš vykouřit, stačí jen říct!"

Otevřela jsem pusu dokořán a celá zrudla. Uvědomila jsem si, že mi četl myšlenky. Že já kráva ho něco učila.

"Styles! Není slušné lézt lidem do hlavy!" zamračila jsem se a praštila ho do ramene.

"A já netušil, že máš takové myšlenky," zasmál se.

A já se cítila trapně a poníženě. Zvedla jsem se z jeho klína a šla ke krbu.

"Stejně si myslím, že by si na to neměla," zasmál se a já se na něj prudce otočila. Byla jsem celá rudá, ještě že byla místnost osvětlená jen krbem, ale co mi to pomůže, když jsem v místnosti s vlkem, který má vlčí zrak.

Dark WolfKde žijí příběhy. Začni objevovat