~XXIV~

651 59 8
                                    

Hazırlanıp evden resmen bağıra çağıra çıkmıştık, umarım komşularım yarın bunun için kapıma gelmezdi. Bar da bar diye tutturdukları için hazırlanmak zorunda kalmıştım ama belki de benim için de güzel bir değişiklik olabilirdi bu. Gerçi elimizdeki Taehyung'ı hesaba katmazsak...

Bizim kızlarla gittiğimiz bar bize en yakın yer olduğu için tıpkı bu hamilelik felaketinin başladığı gün gibi yine oraya gitmiştik. Bu sefer Tanrı'ya şükür ki böyle bir saçmalık daha olmayacaktı fakat diğer bir yandan da beni tedirgin eden şey kızların neden içmediğimi soracak olmasıydı. En fazla havamda olmadığımı söyleyebilirdim, sanırım.

Barın girişinden geçip genelde oturduğumuz locaya çıkıp bir şeyler sipariş etmiştik ve benim siparişim Taehyung yüzünden sadece meyveli içecekten ibaretti. Kızların şüpheli bakışları altında bu sipariş mevzusuna sırıtmakla yetinebilmiştim fakat adım kadar emindim ki bu olanları sonrasında sorgulayacaklardı.

Arkama yaslanıp etrafı izlerken Taehyung kulağıma doğru eğilmişti. "Senin yerine sipariş vermiş oldum fakat hamileyken içki içmene göz yumamazdım."

İçerinin baskın müzik sesi yüzünden bağırarak konuştuğunda biraz irkilmiştim ardından dediklerini anlamaya çalışıp cevap vermeden önce sesimin yüksekliğini ayarlamaya çalışmıştım. "Önemli değil zaten bu haldeyken içmem saçma olurdu ama kızların bakışlarını fark etmişsindir, bunun hesabını bana soracaklar."

Elini ağzına götürerek kıkırdarken kısılan gözleri birden aralandı. "Bir şeyler bulursun sen, zeki kızsın." Başımı sallayıp dudaklarımı birbirine bastırmış halde etrafı izlemeye devam ettim çünkü devamında ne diyeceğimi bilmiyordum bu yüzden en iyi seçenek sohbeti burada kesmekti.

-

Uzun bir süre sadece meyveli içecekten içip etrafı izlemiştim. Benim aksime diğerleri gayet iyi bir durumdaydı ve eğleniyorlardı. Jimin ve Hyejoon'un bu kadar yakınlaştıklarını görmek beni sevindirse de Jungkook ve Minah'ın bir o kadar uzak oluşu üzüyordu çünkü Minah her ne kadar artık Jungkook defterinin kapandığını söylese de içinde bir yerlerde hâlâ üzülüyordu. Muhtemelen daha fazla üzülmeyi istemediği için de bize onun hakkında konuşmayı yasaklamıştı. Hyejoon'un mutlulu olmasına yardım ettiğim gibi Minah için de aynı şeyleri istiyordum fakat sanırım Tanrı bana artık dur diyordu ve ben ne kadar çabalasam da hepsi boşa çıkıyordu. Gerçi daha kendi hayatımı düzene sokamayan ben bir başkası için mantıklı tavsiyeler vermeye çalışıyordum haliyle de sonuç koca bir hüsran oluyordu.

Aslında kendi hayatımın şu sıralar için pek de kötü gitmediğini söyleyebilirdim. Taehyung... o çok değişmişti yani tanıştığımız andan beri pek çok yol katetmiştik ama ondaki bu son değişimler benim bile tahminlerimin çok ötesindeydi. Kafamı hafifçe çevirip göz ucuyla Taehyung'ı süzmeye çalıştığımda göz göze gelmiştik. O an ne yapacağımı bilemeyerek muhtemelen aptal bir ifadeyle ona bakmaya devam etmiştim. Bakışmamız devam ederken dudağının sağ tarafı kıvrılıp koca bir gülümseme halini aldığında ise utanmıştım. Hızlıca gözlerimi kaçırıp başımı eğerek dizlerimi inceleme yoluna koyulmuştum. Dizimin hemen üzerinde olan elimde hissettiğim sıcaklıkla önce bakışlarım ele sonra da Taehyung'a kaymıştı. Göz bebeklerim fal taşı gibi açılırken hemen Taehyung'ın yanında oturan Jimin yüzünden ise kalbim küt küt atıyordu. Yanlış bir şeyler anlarsa dilinden kurtulmak imkansız olabilirdi bu yüzden elimi çekmek istemiştim fakat buna izin vermemişti. Bakışlarım hâlâ Taehyung'ın gözlerindeyken kaşlarımı hafif çatmıştım. Elimi tutmaya devam ederken masaya doğru ellerimizi hava kaldırdı.

"Çocuklar size söylemem gereken bir şey var daha doğrusu söylememiz gereken." dediğinde Tanrı'ya tüm bu olanların rüya olması için içimden yalvarıyordum fakat fazlasıyla gerçekti. Ayrıca böyle aptalca bir harekette bulunduğu için sinirlerim tepeme çıkmıştı neyse ki hâlâ kendime hakimdim. Bu saçmalığı düzeltmesi için diğer herkes gibi bende ona bakarken konuşmak için önce boğazını temizledi ve yutkunup dudaklarını araladı.

.
.
.
.
.

Umarım bölümü beğenmişsinizdir. Lütfen oy ve güzel yorumlarınızı eksik etmeyin, hepinizi çok seviyorum! 💜💜

𝐑𝐞𝐝 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 ℘ 𝓣𝓪𝓮𝓱𝔂𝓾𝓷𝓰Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin