Revedere

10 0 0
                                    

A venit vara si pentru cateva ore cred ca am renascut.
Dupa o saptamana in care am simtit cum imi pica lumea in cap si cum pierd cel mai important lucru pe lumea asta si dupa un capitol scris fara noima si senzatia cumplita ca ma afund in neputinta si ca toate astea se intampla din cauza propriilor mele frici, te-am vazut si ai schimbat tot, asa cum o faci mereu.
In tot timpul asta am trecut de multe ori pe langa blocul ala gri spre care imi intorc instinctiv privirea de fiecare data, probabil pe undeva sperand ca te voi vedea. Si am crezut ca ai uitat complet de existenta mea.
Si mi-a fost teama sa incerc sa te gasesc, dar n-a fost nevoie, caci ai facut-o tu, pentru o clipa. M-am trezit intr-un loc foarte cunoscut noua dar care de data asta parea scos dintr-un film horror si totul parea ireal. Si te simteam aproape, si te-am vazut, si mi s-a taiat respiratia. Apoi am venit mai aproape, iar tu ai evitat pentru un moment sa iti intorci privirea catre mine, desi stiai ca sunt acolo. Restul e inca vag si imposibil de povestit pentru mine. Dar am fost eu, ai fost tu si am fost noi. Si n-a fost nevoie de prea multe cuvinte.
Te-am vazut pentru cateva clipe si a fost destul cat sa imi dai lumea peste cap, intr-un sens bun, presupun. Promit sa nu fie asta deznodamantul.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jun 05, 2020 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Caută-măTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon