Capitolul 6

3K 168 11
                                    

   Perspectiva Abbie

    Am scapat de politie. Justin opreste motorul motocicletei, trgand pe dreapta. Isi scoate telefonul din buzunarul gecii de piele si formeaza un numar.

- Sunt eu ! Spune Justin pe un ton rastit tipului de la telefon

- Da Mike ! Da, Da ! Nu mai pune intrebari. Ne intalnim pe strada 263, stii tu. 
  Si inchide. Se pare ca era Mike la telefon. Oare ce are de gand sa faca cu mine? Nici nu vreau sa-mi inchipui. Nu vreau sa stiu ce poate face tipul asta, abia iesit de la puscarie. Mii de ganduri care mai de care imi napustisera capul . Imi revin cand Justin pornste motorul "Tine-te bine ! " Spune el accelerand.

***

  Am ajuns pe acea strada, unde Mike ne astepta cu o masina. O alta masina. Sper ca nu era furata, nu voiam sa fiu decalrata hoata. Coboram de pe motor,si ne indreptam spre Mike.

- Omule, frumoasa masina. Spune Justin razand.
  Mike da din cap si rade. Ma urca pe mine in masina, iar ei ramanand afara, de vorba.
"Asta e sansa ta !" Spune constiinta mea. Sansa la ce?! Ma intreb. Oare... nu se refera sa incerc sa fug... Daca ma prind? Va fi mult mai rau.. Eh, ce poate fi mai rau decat asta.
   Mi-am pus in aplicare planul, am deschis  usor portiera si am iesit discret. In urmatoarea secunda, ajunsesm pana prin fata masinii, cand Mike ma vade.

- Prinde tarfulita ! Striga Mike catre Justin, care se intoarce brusc.
   Incep sa fug, dar Justin e mai rapid ca mine. Imi apuca mana brusc, strangandu-mi incheietura cu putere. Imi pune mana in gat, uitandu-se la mine cu ura.

- Unde voiai sa fugi? Tarfulita mica ! Spune Justin pocnind din cap

- Mai bine merg in iad, decat sa stau cu tine ! Spun iesind din stransoarea mainii lui, si  scuipandu-l. 
  Justin inchide ochii, stergandu-si fata, isi infasoara mana in parul meu pana la radacina, tragand tare.

- Ah, ma doare ! Zic lasandu-ma in jos de durere.

- O sa mori in chinuri ! Zice Justin nervos. Imi da o palma, facandu-ma sa cad jos. Simteam cum asfaltul rece fugea de sub mine. 
Justin merge inainte, fară a se intoarce. Pe Mike aproape ca il bufneşte răsul.

* Perspectiva Mike*

- Te-a scuipat aia, nu imi vine sa cred. Spun razand.

- Dacă mai comentezi şi tu o să ajungi pe asfalt langa ea. Taci dracu din gura şi du-te  să o iei de pe jos.  Zice Justin inrosindu-se.

- Calmeaza-te omule ! 

Merg să o ridic dar se zbate şi nu mă lasă să o ating.

- Mişca-te odata că nu stau să imi pierd 5 minute din viaţă să te ridic pe tine.

- OH vai tu. *gesticuleaza din maini*

Cand eram gata sa ii dau o palma peste fata a strigat Justin să mergem in maşina. Cat noroc are.

PERSPECTIVA ABBIE

Mă ridic de pe asfalt  simtind o durere cumplita de spate. Aproape ca nu mai puteam sa respir, sper ca Justin să moară in chinuri. "Ba nu, nu vrei asta.. il placi! " Oh mai taci conştiinta proasta! Numai in belele m-ai bagat. Nu ma voi indragosti niciodata de o jigodie ca asta, mai ales dupa ce mi-a facut .
Intru in maşina şi ma aşez pe bancheta din spate apoi incep să mă uit pe geam.

Nici nu am realizat cand m-a luat somnul. Am ajuns intr-o padure la o cabana... care, la naiba, era destul de mare penrtu o cabana.

Justin cobora din masina, Justin venind la mine, si lunadu-ma brutal de mana. Intram in cabana, Mike ducandu-se intr-o camera, iar eu cu Justin intr-alta. "De ce nimeresc eu mereu cu asta in camera?"

Intru in camera si ma asez pe pat. Justin isi arunca haina intr-un colt al camerei si se arunca peste mine in pat. 

-Nu, Justin ce faci? Strig incercand sa-l imping, dar nu puteam pentru ca era prea puternic.     

- Taci din gura! Adauga nervos.

   Incepe sa ma sarute pe gat, bagandu-si mana pe sub tricoul meu, desfacandu-mi sutienul. 

 Incep sa plang si sa strig, dar era in zadar. " Justin, lasa-ma te rog" . Nici vorba ! Nu ma asculta deloc. Parca vorbeam singura.

- Daca cooperezi, nu va fi rau. Spune el.

 Cum sa cooperez?! Nu as face asa ceva. Cum sa scap de aceasta povara. Nu se poate intampla asta. Nu pot sa fac asta cu el. Nu vreau. Lacrimile imi curg siroaie pe obraji

 Imi rupe tricoul dintr-o miscare. Si incepe sa-mi muste sfarcurile. Inchid ochii, lasand lacrimile sa iasa. Cobora cu saruturile pe abdomen, muscand tare, lasand urma din loc in loc. Imi desface pantalonii, dandu-i jos de pe mine, ramanand in lenjerie. Urca cu saruturile pana la gat, muscand fiecare loc. Se apropie de buzele mele, muscand-o cu putere pe cea inferioara,     dandu-i acces limbii lui in gura mea. 

   Isi da tricoul jos, si pantalonii ramanand in boxeri. Isi baga mana in chilotii mei, masandu-mi feminitatea. Imi inlatura lenjeria, tragandu-ma de picioare, mai aproape, isi apleaca capul peste coapsele mele, si incepe sa-mi sarute si sa suga clitorisul. Limba lui se invartea in interiorul meu, iar eu  suspinam , strangand cearsaful in pumni.

  Isi ridica capul, introducand un deget in mine. Am tipat si mi-am strans mana in pumn. Il introduce si pe al doilea. Durerea era prea mare, nu puteam suporta. 

-Justin, nu mai fa asta, te rog . I-am zis printre suspine, dar parca vorbeam singura.

   Isi da boxerii jos, luand o folie din sertar, desfacand-o,si punandu-si prezervatiful pe membru. 
  Se apropie usor la intrarea in vaginul meu privindu-ma. Inghit in sec rugandu-ma ca ceva sa se intample acum.  Intra cu putere in mine facandu-ma sa tip. Ochii mi se impaienjenesc, lasand lacrimile sa curga.

   Incepuse sa faca miscari din ce in ce mai rapide, marind viteza la penetrarii la fiecare contractie. Durerea era insuportabila, nu puteam sa rezist. Plangeam si tipam, spunandu-i sa se opreasca. Dar nu ma asculta...
   Am gemut usor cand a ajuns la climax.
  Se da jos de pe mine, imbracandu-se. Incerc sa ma asez in sezuta, dar nu puteam sta. Durerea era prea mare. Cu ultimele puteri, imi iau genunchii in brate, acoperindu-mi fata, si plangand.
   Justin iese din camera, lasandu-ma singura.

  Nu imi vine sa cred ca mi-a facut asta. M-a violat, merita sa moara in chinuri, il urasc din tot sufletul meu. Eo o jigodie de om. Sper sa ajunga in iad.

   Suspind dorindu-mi sa mor

   

__________________________________________________

  Deci, oamenilor. STIU, AM INTARZIAT. DA, AM INTARZOAT 2 LUNI, NE CEREM SCUZE OK? Da, stiu ca nu ajuta, dar promitem ca o sa ne revansam.

Speram ca v-a placut acest capitol. Am muncit la el destul timp. Da-ti un vote si un comentariu, sa va spuneti parerea sincera. 

 A, si ce parere aveti pana acum despre Justin Si Abbie? :3 

  Sa stiti ca noi tot va iubim, chair daca voi ne urati ca nu am mai pus de 2 luni next :3

 A, si vrem sa va multumim pentru toate lecturarile acumulate. Daca nu erati voi, nu mai puneam next / lylyly ♥♥  (Ne cerem scuze daca mai sunt greseli) 

   #Ramo

The TerroristDonde viven las historias. Descúbrelo ahora