Capitolul 31

579 53 22
                                    


   Ma intorc brusc spre baiatul de langa mine, si ma incrunt, ramanand blocata atunci cand pomeneste de asta.

  - Prefer termenul iubită şi nu cred că este treaba ta. Ii zambesc sec şi imi scot telefonul pentru a il da pe mod avion, la cererea stewardeselor.

 - Se vede de ce te place Bieber.. Rânjeste el.

 - Poftim? Il cunosti pe Justin? Ma intorc spre el, curioasă să aflu ce stie.

  Tipul se uita spre mine razand si isi umezeste buzele inainte sa-mi intinda mana si sa se prezinte. 

-Sunt Aiden. Spune simplu, gropite formandu-i-se in obraji atunci cand vorbeste.

 -Abbie. Spun putin nesigura pe mine, dar decid intr-un final sa fiu politicoasa si sa-i accept salutul.

 -Eu si Justin avem un trecut plin. Spune el dupa un moment de tacere intorcandu-se pe locul lui, privind in gol. 

-Cum ar fi? Ridic o spranceana incepand sa ma agit, curiozitatea iesindu-mi pe afara. 

 Aiden rade din nou si ma priveste inainte sa vorbeasca.

 -Sa spunem doar ca am fost un cumparator mai vechi. Stramba din nas, privind in gol, probabil gandindu-se la ceva din trecut. 

    O fi vreun semn ca m-am intalnit cu el? Adica sunt atatia oameni in avionul acesta si fix cu el, care a avut un trecut cu Justin, ma intalnesc.

 - Cumparator mai vechi? Ma incrunt si zambetul lui se face mai mare.

 - Da, mereu imi aducea ce voiam si cand voiam. Unul din cei mai bun dealeri cu care am avut de a face. Raman pentru cateva secunde socata, ascultandu-l pe brunetul care incepe sa-mi povesteasca intamplarile neasteptate cu Justin. 

 - Nu credeam ca Justin e cu tine pana cand n-am vazut cu ochii mei la TV. El nu s-ar baga in atatea probleme pentru o fata. De obicei e genul nepasator. Nu stiu ce i-ai facut, sincer, dar a functionat excelent.

  Inghit in sec, respiratia crescandu-mi si fluturasii reaparandu-mi in stomac atunci cand el mentioneaza de asta. 

-Ce vrei sa spui? N-am facut nimic. Spun soptit uitandu-ma pe fereastra. Aiden doar mormaie un raset si decide sa-mi ignore intrebarea. 

-Si, unde te duci? Ma intreaba avand ochii in mp3 player-ul lui.

    Imi musc buzele intre ele, gandindu-ma daca sa-i spun adevarul sau nu. Dar pare o persoana de incredere, avand in vedere ca a lucrat cu Justin. El isi alege bine oamenii.

 -La Justin. Spun incet ca sa ma asigur ca doar el ma poate auzi.Aiden isi ridica capul brusc si se uita spre mine, apoi in ambele parti. 

-Esti nebuna? Ai idee in ce te bagi acum ca e dat in urmarire generala? Sopteste el inapoi.  

  - Are nevoie de mine. Nu pot sa il las asa. Spun aproape disperata. Imi e atat de dor de el, nici nu isi imagineaza macar.

 - Nu, in momentul asta are nevoie sa stie ca esti in siguranta. Nu intr-un avion mergand spre el. Se rasteste la mine. Ai innebunit de tot. Tu chiar iti risti viata pentru unul ca Bieber?

- Asta ar face si el daca ar fi in locul meu. Oftez lung si ne pregatim de decolare.  

  -Asta pana cand o sa se plictiseasca de tine si o sa te dea la o parte. Spune pufnind. Ma incrunt si ma uit urat spre Aiden.

 -Nu stii despre ce vorbesti! Ma rastesc la el. Si cine ti-a cerut tie parerea? Spun nervoasa. 

-Faci cum vrei. Adauga plictisit si da din umeri bagandu-si castile in urechi, dand drumul la muzica atat de tare incat o puteam auzi si eu. 

 Imi intorc privirea in alta parte, si imi aranjez centura de siguranta, acum avionul incepandu-si decolarea.Oftez scurt, pregatindu-ma de senzatia care va urma in urma decolarii de pe pista.  

  Simt cum avionul se inalta, facandu-se un ghem in stomacul meu, dar mi-am revenit dupa cateva minute. Il privesc pe Aiden, care deja adormise si incerc si eu sa dorm putin. Oricum zilele acestea au fost pline de scandaluri, paparazzi, stres si nu am avut timp sa ma odihnesc chiar deloc. Sper doar sa nu fie adevarat ce zice Aiden, ca o sa ma dea la o parte. Pentru ca daca va veni acel moment, Justin va regreta amarnic ca mi-a facut asta. A durat mai mult decat ma asteptam sa ajung unde voiam. Ma uitam la ceas din secunda in secunda si parca timpul era oprit. Era cazul sa ma culc, altfel voi innebuni daca ma uit in continuu la ceas.  

-Mi-a fost asa dor de tine! Justin vine spre mine si ma ia in brate. Imi incolacesc mainile in jurul trupului lui, cu capul pe pieptul lui. Simteam cum inima lui batea, din ce in ce mai repede. O groaza de emotie era depusa. M-am retras si am respirat adanc. Nu trebuia sa te las balta, trebuia sa iti spun ce am de gand sa fac. Imi ia obrajii in mainile lui mari.

- Te iubesc, Justin! Mai mult decat orice pe lumea aceasta! M-am aplecat spre el si mi-am lipit buzele de ale lui.

- Si eu te iubesc! Cu tine sunt un alt om!

- Abbie!! Abbie! Raspunde! 

Ce se intampla?

- Trezeste-te! Am ajuns. imi spune Aiden grabit sa iasa cat mai repede din avion. La dracu cu tine Bieber, imi apari pana si in vise. Ma ridic repede si imi iau rucsacul, realizand ca in putin timp il voi vedea pe Justin. Cel putin sper. Dar stai, nu am nicio adresa. La naiba!! In timp ce ma gandesc cum voi ajunge la afurisitul care mi-a luat mintile, imi scot telefonul din buzunarul pantalonilor si il dau pe mod normal. Deodata imi dau seama, Aiden! El e solutia. Ma uit in jur, dar nu era. Trebuie sa fie inauntru. Alerg cat pot de repede pana intru in incapere si il observ stand la coada. 

- Aiden! tip dupa el de cateva ori. Se intoarce putin speriat, dar cand imi vede privirea se calmeaza. 

- Ce dracului faci? M-ai speriat de moarte. Credeam ca e altcineva! se uita la mine incruntat.

- Am nevoie sa ma duci la Justin. Cum aude vorbele mele, ii apare un zambet siret pe fata, apoi se transforma in ras.

- Ce sunt eu aici? Nu stiu unde e, nu pentru asta am venit aici. Am treaba, Abbie! isi ia geamantanul de pe banda si incepe sa se indeparteze.

- Te rog, merg dupa el. Pe mama am pierdut-o de cand sunt de partea lui Justin, sunt pedepsita de cand am ajuns acasa, tata e mort, prieteni nu am, am fugit de acasa, iar in momentul asta pot sa jur ca mama o sa faca un infact cand n-o sa ma vada in camera mea. Justin e singurul care mi-a mai ramas. Nu vreau sa-l pierd si pe el. Oftez lung si las capul in jos, privindu-mi tenesii murdari.

- Bine, dar imi ramai datoare. Fac asta doar pentru ca esti gagica lui Bieber. Ma atentioneaza iar eu sar in sus de bucurie la auzul cuvintelor lui si bat din palme.

- Sa vedem ce pot face. Hai sa iesim de aici. Imi spune cu vocea ragusita si ne indreptam spre iesire.



NU STIM DACA MAI E CINEVA PE AICI.. PENTRU CA A TRECUT CEVA TIMP, DAR .. 

Okay deci asta e nextul, stiu ca ati asteptat mult, dar chiar nu ne-a fost gandul la poveste pentru ca amandoua am fost plecate si n-am avut nici inspiratie. Dar din cauza comentariilor voastre incurajatoare, am zis sa il facem, cat de greu poate fi sa punem niste cuvinte pe o hartie?

Speram ca nextul asta sa va placa. Suntem inca socate sa vedem ca avem 50k, nu ne gandeam ca putem sa ajungem la un nr asa de mare, mai ales ca n-am postat foarte des. 

Anyways, vrem parerea voastra despre carte, idei daca aveti (am putea sa le punem in aplicare) si daca vreti sa se incheie cartea sau sa mai continuam. 

Ne gandim sa mai editam putin fiecare capitol, mai ales cele de la inceput. Ce ziceti? Ar fi buna o inbunatatire.

Va iubim! Voi sunteti cei ce ne faceti sa scriem in continuare!

The TerroristWhere stories live. Discover now