HELLO

654 35 9
                                    

Ce faceti, dragilor? Stiu ca probabil ati crezut ca e un nou capitol..:)) dar inca lucram la next.
Voiam sa va uram Craciun fericit chiar daca a trecut :)) şi la multi ani! Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa fiti sanatosi si fericiti.
Stiu ca nu prea va intereseaza ce scriu aici pentru ca voi vreti nextul.. dar multumim mult pentru toate voturile si comentariile frumoase la adresa poveştii pentru ca ne chinuim mereu sa facem ceva care sa va placa.  Multumim pentru cele 30k citiri şi speram sa fie cat mai multe :)). De asemenea, pentru locurile care le-am avut in FF. Ajunsesem ultima oara pe locul 19 ceea ce e super tare! Multumim mult!

V-aş ruga ceva. Am inceput o noua poveste, "New York". Povestea urmareşte viata unei adolescente, care cu câteva luni in urma a avut o problema gravă -nu va zic ce- şi acum trebuie sa işi refaca viata.
Ştiu că poate e tipică după cum pare, dar dati-i o sansa. Nu este. Poate acum e plictisitoare dar mai incolo va fi super! Sper.. sa cititi. Un vot si un comm la New York m-ar ajuta sa ma gandesc daca fac nextul sau nu. http://my.w.tt/UiNb/Om0Ahh1fCz daca nu merge linkul, intrati aici pe cont şi e la povestiri. Multumim mult! Va iubim! Revenim cu nextul maine, probabil! Pupici.

The TerroristWhere stories live. Discover now