Capitolul 2

3.6K 220 34
                                    

  Ma trezesc intr-o masina care pare a fi in miscare. Eram legata la maini si la picioare, iar gura imi era astupata cu ceva ce parea o banda de scotch. Deschid ochii greoi, simtind o durere ingrozitoare cum imi strabate fiecare portiune din cap, scot un mic geamat din cauza ametelii, asta facand ca toti sa se intoarca catre mine. La volan era tipul care m-a prins, iar langa mine, in spate mai era unul care se juca temple run pe telefon si injura.  De ce dracu m-au rapit? Vorbeste vocea mea interioara.

- Te-ai trezit papusa? Spune tipul de la volan, nemiscandu-si ochii de la drum. 

   Tipul de langa mine isi ridica privirea din telefon si imi trage cu putere scotch-ul de la gura, scotand un mic sunet din cauza durerii.

-Vorbeste! Imi ordona cel de langa mine.

   Nu spun nimic, doar ma uit la el, si milioane de ganduri imi trec prin minte. Oare ce vrea sa-mi faca? Vrea sa ma omoare? Oh, de ce eu? Am fost la un moment nepotrivit in locul nepotrivit. Vorbea din nou vocea interioara.

- Ce aveti de gand sa-mi faceti? Spun cu o teama in voce

Tipul de la volan rade.

- Am planuri mari cu tine. 

Cuvintele lui imi rasuna in minte gandindu-ma la zeci de posibilitati.

-Duceti-va dracu! Zic intr-un final fara sa mai realizez. Nu stiu de ce am spus asta. Vreau sa le arat ca nu imi e frica de ei.

- Gura mica printeso daca nu vrei sa vezi cum e sub roata masinii. Spune tipul de la volan.

    Tipul asta clar nu glumeste. Nu pare genul care sa faca glume. Mai ales d'astea proaste.

- Dati-mi drumul! Tip zbatandu-ma 

-Iubire, calmeaza-te, si tonul mai mic. Spune tipul de langa mine.

- Suteti niste jigodii, lasati-ma dracului in pace!  In momentul urmator, palma lui face contact cu fata mea,facandu-ma sa-mi intorc capul in directia opusa. Strang ochii incercand sa opresc durerea care ma intepenise.

- Las-o mai moale Mike. Spune tipul de la volan.

Dragut din partea lui, sa-mi ia apararea, avand in vedere ca el e cel care "imi face cunostinta cu roata masinii".

  Inghit in sec uitandu-ma in directia tipului de langa mine pe care il cheama Mike. Imi trage o privire ucigatoare incordandu-si maxilarul. Imi intorc capul catre fereastra suspinand.

Masina face un hop, iar eu dau cu capu' in portiera, dand un mic geamat de durare. Tipul de la volan incepe sa rada uitandu-se in oglina retrovizoare la mine.

- Ti se pare chiar asa amuzant? Zic eu

- Da, de ce nu ar fii? Zice el lovind volanul cu degetele.

-Iti face placere sa vezi pe altcineva cum sufera? Zic apoi mi-am dorit sa nu fi spus asta, trecandu-mi prin fata ochilor imaginea cum el impusca acel tip.

- Da, cred ca da. Rade

- Oh, cât de idiot poti fii sa râzi din asta ?!

- Eu as zice sa numai insulti daca nu vrei sa dai de belea. Se baga Mike in vorba.

- Mai gandeste-te odata cine o sa dea de belele dupa ce o sa va gaseasca politia. Ranjesc urmarindu-i expresia fetei lui Mike care se intunecase.

The TerroristWhere stories live. Discover now