Capitolul 7

2.3K 136 7
                                    

                              Ma trezesc din cauza razelor de soare care isi facusera aparitia. Realizez ca e dimineata. Ma uit in jur si imi vad hainele pe jos rupte. Inchid ochii prelung apoi ii deschid iar, muscandu-mi usor buza.

     Mă dau jos din pat putin ametită. Ma durea tot corpul. Ma simteam de parca m-as fi batut la reslingue.*dar nu, ai fost violata* Adauga constiinta mea.  Multumesc ca-mi amintesti. Oftez  Bajbaind  usile din camera pana gasesc baia.

     Ma uit il oglinda si observ ca arat oribil. Ma spal pe fata si vin inapoi in camera. Oare unde sunt idiotii aia? Asta e sansa mea sa scap.. dar imi trebuie niste haine. Observ pe scaun un tricou de a lui Justin. Il iau pe mine şi ma indrept spre fereastra.  

   Ies uşor si merg atentă pe acoperis, mai incolo este o scara. Ajung la ea şi cand sa cobor Justin ma vede pe geam. Incepe a  striga dupa mine, dar eu ma grabesc mai repede sa ajung jos.  Cum ating cimentul incep sa fug departe de cabana in care ma aflam. Singurul loc in care ma puteam ducea era padurea

   Incep sa fug printre tot felul copaci si tufisuri, zgariindu-ma tare peste tot pe picioare si maini. Agat tricoul lui Justin de niste crengi, dar trag  tare de el , astfel desirandu-se. Eram pe jumatate dezbracata dar am continuat sa alerg.

La cat am fugit prin padure imi dau seama ca m-am ratacit si incerc sa gasesc o cale de iesire. 

      O iau pe toate cararile si potecile dar ma invarteam in cerc. Parca eram intr-un labirint si in joc era viata mea. Voiam atat de tare sa ies si sa scap de toti si toate

 Continui sa merg prin padure, pana dau de un drum care ducea la stradă, dar totul era pustiu.


Perspectiva Justin 


 La naiba ! Unde a fugit târfa aia?! Ies repede din cabana , ma urc in masina şi pornesc la drum, ducandu-ma sa o caut.
  Cum a putut sa fug , chiar sub nasul meu. Trebuie sa o gasesc, nu poate fi prea departe. Daca scapa si ajunge acasa, toata viata mea s-a ruinat. Voi ajunge iar la puscarie *lovesc usor cu pumnul in volan*
 

O caut de cateva ore si nu este. M-am dus dracului cu totul .Si eu si Mike. O iau pe autostrada se la marginea padurii si din departare vad o fata aproape goala, stand pe mijlocul strazii facand cu mana. EA este! Maresc viteza şi ajung aproape de picioarele.  Face ochii mari cand ma vede la volan. Cobor nervos din maşina si cand ma vede incepe sa fuga.  

Fug dupa ea şi deodata o vad căzuta in genuchi acoperindu-si cu mainile fata , plangand in hohote. .  Ma apropii de ea si o iau de par ridicand-o. 

 - Credeai ca scapi?  *ranjesc* 

- Nu, te rog da-mi drumul, ma doare. Spune plangand. 

Ii dau drumul iar ea se linisteste. Trag aer adanc in piept incercand sa ma calmez.

 - Haide sa mergem. Ii spun pe un ton destul de aspru

 - Nu... Spune suspinand. 

- Poftim?

- Nu merg nicaieri  cu tine.

 - Misca-te. Nu ma enerva . Spun si o iau de mana ridicand-o.  

  Se ridica usor si o privesc. Era zgariata si murdara. Imi dau geaca jos si o pun pe ea. Se uita la mine cu frica si o ia inainte pana la masina. Urcam si mergem la cabana. Mike era disperat.

- Aici era târfa aia!?!!! Am crezut ca a scapat. Tipa el .

- Nu are sanse...  spun si ma uit la ea. 


O iau de brat si o duc inapoi in camera ei. Ii dau un prosop din dulap si cateva haine . 

 - Ia astea si fa-i un dus . Spun pe un ton rece.
Ma uit scurt la ea apoi ies din camera, incuind-o.

Perspectiva Abbie

 Ma uit la hainele pe care mi le-a dat Justin. Oftez usor si ma duc schiopatand la baie. Arunc tricoul  ce-l aveam pe mine si le pun pe cele bune deoparte. Intru in dus pornind apa calda, las picaturile fierbinti sa cada usor pe pilea mea, care la contact cu ranile mele imi provocau o usturime neplacuta. Inchid ochii de durere suspinand.

   Dupa ce am petrecut aproape o ora in dus, gandindu-am la tot ce s-a intamplat pana acum, ies lacrimand. Imi sterg usor fata cu prosopul apoi imi tamponez ranile. Ma imbrac cu hainele care mi    le-a dat Justin si ma duc in camera asezandu-ma in pat, uitandu-ma pe tavan.


Perspectiva parintilor

 După amiaza primim un telefon cum ca au gasit casa criminalului. Ma duc la sectie si le spun ca voi merge si eu cu ei. Sotia mea va sta acasa.  

  Ajunsi la casa acestuia, toti politiştii sunt pregatiti cu pistoale si imi dau si mie unul.

Perspectiva Justin.

Vad pe geam ca avem musafiri. 

-Mike, deschide usa de la pod iar eu o iau pe fată si ne bagam acolo.  Ii ordon 

Urc scarile si dau buzna la ea in camera. O iau taras de mana, astupand-ui gura.Incearca sa ma muste de mana pentru ca i-am pus-o la gura dar dupa i-o acopar cu o carpa.  

Perspectiva tatalui

 Seful sparge usa pentru ca nimeni nu raspundea. Intram toti in casa eu fiind ultimul bineinteles. Cauta peste tot dar nu gasesc nimic  . Niciun semn cum ca cineva ar locuii in cabana asta.

Dupa un timp de aproape 2 ore , intr-un final cedeaza si toti pleaca.

 - Nu e nimic. Trebuie sa plecam. Spune seful. 

 - Eu stau. Am pistolul. Voi fii in regula. Mai cercetez.  Spun uitandu-ma catre cabana.


Pespectiva Justin  

     Numai se aude niciun zgomot asa ca il pun pe Mike sa verifice. Imi spune ca numai e nimic si coboram toti. Mergem la parter tragand-o pe tarfa dupa mine. 

Se aude un zgomot si deodata ne iese in fata un barbat cu un pistol. 

 - Tată... spune Abbie plangand 

Nu stau pe ganduri, scot pistolul şi in secunda doi apas pe tragaci...



_______________________________________________________________________________


DECI! Copii, NE CEREM CATRALIOANE DE SCUZE (nu exista, dar pentru voi inventam <3)

Stim ca nu am mai postat de aproape 6 luni, dar am avut motive. Am fost cu invatatul pentru exame, inscrierile, repartitiile. Complicat.

Dar acum, ne-am intors cu un capitol proaspat. :>  Siiii . promitem ca incercam sa punem mult mai des capitolele :D 

Deci, vrem sa va multumim din suflet ca ne cititi povestea si ca am ajuns la 7k. Stiu, daca eram active ajungeam la mai mult, dar sper sa recuperam totul.
NU AVETI IDEE CAT DE MUUUULT VA IUBIM, SPER SA FITI IN CONTINUARE ALATURI DE NOI SI DE POVESTEA NOASTRA. Va multumim inca odata ♥♥♥

Speram sa va placa ce am facut la acest capitol :)

 *ne cerem scuze daca mai sunt greseli*

VOTE&COMM

The TerroristWhere stories live. Discover now