Capitolul 14

1.7K 97 17
                                    


       Justin ma privea nervos, asteptand inca raspunsul meu. 

-Huh, nimic nu mai conteaza. Dau din umeri sperand sa treaca repede peste subiectul asta.

 -Abbie! Sa rasteste privindu-ma insistent. Stii ca pana la urma tot o sa-mi spui, nu? Ma priveste punandu-si mainile in san.

Oftez scurt incercand sa-mi gasesc cuvintele potrivite.

  - Cã schimbi fete ca pe cârpe! Și ca asta o sa faci si cu mine, nenorocitule.

 - Nu ti-as face asa ceva, ce dracu te apuca? Chiar il crezi?  Spune aplecandu-se spre mine.

Il privesc atenta urmarindu-i fiecare reactie.

  - Nenorocitul ala o sa plateasca. Adauga Justin nervos.

 - Nu.. Te rog. L-ai batut deja atunci. Nu are rost! Soptesc sperand ca macar odata sa ma asculte.

 - Acum ii iei apararea? Se incrunta.

 - Nu iau nimanui apararea. Doar termina sa mai bati oameni și sa ii omori. Nu e o solutie.  

  -Nu si din punctul meu de vedere. Murmura.Si cand ma gandesc ca el te-a atins imi vine sa-i zmulg capul cu dintii. Spune nervos strangandu-si palma in pumn.

  - Dar de ce te deranjeaza atat de mult? Chiar tu ai zis ca nu-ti pasa. Spun asta să il enervez.  

  -Pai nu imi pasa. Spune rapid, neputand sa-i descifrez expresia care ii aparuse pe fata.Doar ca esti a mea acum, si nu imi place ca cineva sa se atinga de ce e al meu.  

  - A ta? Nu sunt un obiect. Murmur. M-ai cumparat si nu stiu eu? Doar m-ai rapit. Asta nu schimba nimic, nu-s a ta, Justin.

 - Mai taci dracu din gura aia! Stii numai sa comentezi! Se rasteste.

  Surprinzator cum tipul asta trece de la o stare la alta in cateva secunde. 

-Am si eu dreptul sa spun ceva. Adaug revoltata. Nu totul se invarte in jurul tau, si nu toata lumea trebuie sa-ti faca tie pe plac. Poate asa ai fost obisnuit, dar eu nu sunt asa. Invata sa asculti si parerile altora.Spun aproape tipand, privindu-l nervoasa pe Justin, care parea amuzat de obiectiile mele.

  - Esti asa de simpatica cand te enervezi. Rade. Chiar crezi ca-mi pasa de ce crezi tu, nu-i asa? Rade iarasi. Pãpușã, imi permit sa fac ce vreau eu clar? Daca vreau acum sa ma duc sa-i fut 2 pumni lui Kyle, o fac, daca vreau sa plec dracu in alta țara, o fac, daca vreau sa te fut chiar acum aici, o fac, pricepi? Nu-mi pasa de parerile altora. Imi zambeste.  

  Imi dau ochii peste cap oftand. 

-Esti incredibil. Spun sarcastica ridicandu-ma de pe pat.Vreau sa merg in continuare dar ceva ma opreste. Mana lui mare care imi apucase strans incheietura ma face sa ma introc catre el.Ma trage spre el, lipindu-ma de pieptul lui, obgligandu-ma din priviri sa-l privesc in ochi, lucru pe care nu am cum sa-l evit.

  Buzele lui sunt foarte aproape de ale mele, simțindu-i respiratia. Inima incepe sa bata din ce in ce mai tare incepand sa fiu agitatã, nu ii pot rezista.  '' Ești așa frumoasă când te răstești la mine. '' Imi șoptește la ureche, simtind cum corpul imi ia foc.  Isi duce buzele aproape de   lobul urechii mele sugandu-l usor. Isi coboara buzele pe gatul meu lasand saruturi lungi si umede. Stiam ca putea sa simta cat de satisfacuta sunt. Isi baga o mana pe sub tricoul meu, repiratia mea incepand sa se accelereze. Cu ultima putere pe coare o mai am in corp, il resping, asta facandu-l sa se opreasca. 

The TerroristWhere stories live. Discover now