Bölüm 35🍀

12.9K 539 53
                                    

Sen aşktan korkuyorum diyorsun ya, ben de seni sevmekten korkuyordum, ama bak şimdi senden vazgeçemeyenım...

Viyandan..

Avşini hiç suçlamak istemıyordum ama yine çok kızgındım cok sinirlendim kendimi tutamıyordum ve avşine patladım, günlerce hayatı Zindan ettım yaptıklarımdan pişman oluyordum ama yine yapıyordum..

Anam kuma gelecek derken zaten kabul etmeyecektim o benim karım dı, huzurum du, hatta içtiğim su aldıgım nefesti..

Onu yanımda tutmamamın sebebi onu aşalamak değildi onu o masada üzgün görmek istemedım, onu öyle çaresiz görmek istemıyordum ama aklım mantığım benı hep alt ediyordu avşinin kalbi mantığından daha güçlüydü benimse mantığım kalbimden daha güçlüydü.

Kuma, Esma olacaktı alımlı kızdı, ama asla avşin değildi olamazdı, kabul etmeyecektim ama bır evladımız olmuyordu bu benıde kurcalarken annem kuma diyordu asla kuma olmazdı, bilsem ki avşin bana hıc evlat vermeyecek yıne ona kuma gelmez o benim ruhumdu...

Avşin kimse gıbı değildi avşin çok yüreklıydı, cesaretlıydı, öleceğini bilse hak budur der dedıgını yapardı, ınatçıydı, yiğitti, kendını ezdırmezdı, kımseyıde ezmezdı, benı görenler kadınlar başlarını eğip geçerken bana baş kaldıran tek kadındı, herkesın dilinde güzelliği vardı ama sadece güzellik değildi cesareti vardı aklı vardı.. Babam onu çok seviyordu çünkü onu çok ıyı biliyordu hatta bir gün bana

Avşin erkek olacak insandı yüreği çok büyük gönlü çok yüce..

Kimseye eyvallahı olmayan bir insandı.. Töreye baş kaldırmıştı..

Ben karımı bu kadar ıyı tanırken nasıl onu suçluyordum ama Zeynep aklıma geldikçe içim gidiyordu ablamdı o benim suçsuzdur, Zeynep avşin gıbı değıldi savunamazdı kendını, savunamazdı  belki Fırat avşin için de olsa Zeynep'e kıyamaz diyordum ama o kardeşinin dişli olduğunu biliyordu pekı ya benım ablam o her gün bir parça ölürken ben avşinden çıkardım hırsımı..

🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Yolda eve geliyordum avşin bana

Sensizliğe ihtiyacım var

Demişti kırgındım ama haklıydı kararsız bir adamdım çelişkili bir adamdım..

Bahozla karşılaştık

"nasılsın bahoz"

"siz peymanları görünce kötü oluyorum"

"bahoz bak"

Lafımı kesmişti

"sen bak vıyan ağa, avşin zeynepı hep savundu evet aileme çok girmiyorum, ama avşini de sahipsiz bırakmıyorum elbette ki, avşin ablanı hep savundu, tabi sen yıne ınanmıycan"

"nasıl inanayım bahoz, kendını yerime koy"

"yok vıyan ağa senin yerinde olmak istemem Fırat Abım anlattı bana her seyı asmını kızdırıp sana salmış abimin odasında kı kamera bozulmuştu yaptırırken avşin ve Fırat Abım kavga ediyordu görüntülere bir anda rastladım ben de izledim "

"bana göster, ablana kanıtla dedım"

"avşin haklı kanıtlamamakla kanıtla ona mı inanacaksın"

Birlikte hardal şirketine gittik herkes paydos etmişti fıratın odasına gırdık

Bahoz açtığı görüntülerle avşin bas bas bağırıyordu

"ben viyana ne diyeceğim bana inanmazsa ne olacak abı"

Fırat onu takmıyor sen korkuyorsun diyordu

AMED DE AŞK CEHENNEMİ (tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin