Bölüm 31🍀

11.8K 533 22
                                    

Mutluluğun bedeli ödenir mi?

Yazardan....

Mutsuzdu, mutsuzdular Amedde cehennem yaşanıyordu aşk cehennemi..

Yitip giden aşklar vardı.. Belki yerını daha güzelleri alacaktı. Ama zordu..

Tahir ve asmin bir bılınmezliğe sürüklenıyordular.. Tahır sadece mecburiyetten beraberdi, bunun bılınceydı asmin ama her zaman bekliyordu..

Baran içindeki aşkın esiriydi bir ınanmayış onu yerle bir etti alışıyordu avşinsiz yaşamaya alışıyordu.. Mutlu olmayacağını bildiği için mutlu edecekti.. Berfın onu seviyordu aşıktı.. Ve ikisi mutlu olacaktı olmalıydı..

Kehrıbar sesızce odasında acılar içindeydi başına gelmeyen kalmamıştı saklıyordu Avşinden çünkü avşin bu sefer de hesap sorsa
O zaman botanın gazabından kurtulamazdı.. İstemediği, sevmediği bir adamın her gece ona zorla dokunması buyuk işkenceydı peyman konağın da acı vardı.. işkence vardı sesız çığlıklar vardı kimse duymuyordu..

Bahoz kendını ıyıce dışarı vermişti kimseyi dinlemez olmuş, düğün günü Kehrıbar ve botandı görmemek için çıktığı yerde dakikalarca ağlamıştı.. Abisi Fırat ona defalarca kızıp sevdiğin kızı botan peymana nasıl yar ettın demişti bahoz kendisi gıttı demesine rağmen anlamıyordu..Fırat

Zılşan kendi içinde tuttuğu aşkı her gün sulayıp büyütüyordu herkesten bir haber olan zilşan bahoz için dünya dert yanıyordu avşinin bundan haberi olmasına rağmen zilşan kendını gizli tutuyordu..

Avşin abisine doğru koşarken aklında binlerce soru ve korku vardı

Ya ben yaptım sansalar, ya viyan inanmazsa..

Bu korku genç kadının içine düşmüştü..

Hardal şirketinin odasında kıyametler kopuyordu avşinin çaresiz çığlığı odayı ınletıyordu Fırat sadece intikam diyordu peki bunun bedelini suçu olmayan bir kadın mı ödemeli?

AMED yanacaktı aşkla ve intikamla suçsuz olanlar büyük bedeller ödeyecekti, suçlu olanlar ise bu bedelleri ödeten taraf olacaktı.. Zordu hayaller gerçek olmuyordu daha sarpa sarıp daha ağır durumlar alıyordu.. Bundan sonra avşin ve vıyan ne olacaktı? Vıyan bunun bedelini karısına ödetecekmıydı Fırat gıbı yoksa ona senin suçun yok mu diyecekti bu çok zordu..

Kendi aralarında sesız ve soğuk savaş başlamıştı bunları kadınlarıyla yapıyordular bu işin altında avşin yoktu bu işin altında çok daha başka bişe vardı Fırat viyana başka sebepten bedel ödetıyordu

Genç adam karısının abisine olan haykırışından bir haber şirkette ona kavuşmayı düşünüyordu..

Burda aşk yasaktı ve her aşk için bedeller ödenecekti...

🍀🍀🍀🍀🍀

Avşinden...

Odaya girince abime pis pis bakıyordum o ise hala bana güler yüzüyle karşılık veriyordu.. Anlamıyorum neden, nıye bir insanın hayatı bu kadar basit geliyor onlara neden bir insan uğruna diğerlerini harcıyorlar neden hayaller, umutlar, yaşamlar, kimsenin umrunda değil neden herkes hep ben, hep ben, derki neden insanlar bu kadar bencil olur ki..

"avşin ne oldu neden böyle bakıyorsun"

"sen nasıl bir insansın abi"

Sesimde hayal kırıklığı vardı, hüzün vardı, yanılmışlık vardı, bu benim abim değildir..

"noldu avşin otur hele bacım"

"bana bacım deme abi neden nıye yaptın, suçu senı sevmesimi, yoksa on sene beklemesimı, yoksa her şeye rağmen ona bırak gidelim dedıgımız halde değişir demesi mı değişir dıyor çünkü seni seviyor bırakmıyor bırakamıyor"

AMED DE AŞK CEHENNEMİ (tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin