A Ç I K L A M A

3.8K 190 56
                                    


Canlarım bir açıklama yapmak zorunda olduğumu biliyorum. Geç bir açıklama olduğunu da biliyorum.

Şu an böyle ara vermem çok ayıp ve saygısızca oldu farkındayım, ama mecburdum. Bu sene üniversite sınavına gireceğim biliyorsunuz, ve tarihle ilgili değişiklikler oldu, corona yüzünden okullar kapandı bu yüzden çalışma düzenim ve psikolojim bundan çok etkilendi. Sınavın nasıl olacağı hakkında da hiçbir fikrim yok. Hastalık konusunda da endişelerim var ve bu süreçte o kadar kalabalık bir yerde insanlarla sınava girmek ve o kadar saat maskeyle durmak ve nefessiz bir şekilde soru çözmeye çalışmak da beni korkutuyor.

Sınav hakkında çok endişem var ve bu endişelerimi en aza indirmek için çalışmak zorundayım. Bu süreçte de bölüm yazamıyorum, aceleye gelsin, başta savma olsun da istemiyorum. Zaten şu anki psikolojimle iyi şeyler yazabilmem inanın mümkün değil.

30 küsür gün kaldı sınava. Ondan sonra söz beraberiz. Çok çok özür dilerim.

Sizi seviyorum. Lütfen bana dua edin. Çok ihtiyacım var. Güzel enerjilerinizi bana yollayın. Desteklerinizi hissetmek benim için şu an en önemli şey. Tek dileğim sınavım güzel geçsin ki size mutlu ve güzel bölümlerle dönebileyim, hem kitabın hikayesine hem de kendi hikayemize kaldığımız yerden, en güzel şekilde devam edelim.

Herkese çok sevgiler. Sağlıkla kalın. Sizi seviyorum ❤️🥺 Lütfen bana güzel enerji ve dileklerinizi, sevginizi gönderin. Ne kadar ihtiyacım olduğunu tahmin dahi edemezsiniz.

V A R İ SHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin