Hoofdstuk 31

545 23 4
                                    

Harry Potter
"Wat doe jij hier?" Vroeg ik aan hem. "Ik was op zoek naar je. Ik kom je waarschuwen. De dooddoeners zijn op zoek naar je. Je hebt het Merk niet meer en ze kunnen niet meer achterhalen waar je  bent. Maar ze komen er wel achter. Ze hebben overal biljetten opgehangen met je hoofd" zei Draco. Ron en Hermelien kwamen naar me toe gerend. "Ik mis je, Harry" zei Draco en pakte mijn hand vast. "Er zijn dooddoeners, we moeten nu gaan" zei Hermelien en pakte mijn hand om te verschijnselen. "Ik moet naar Emma toe. Ik laat haar hier niet achter" zei ik. Emma was de naam van ons dochtertje. "We moeten nu gaan, Harry. Er is geen tijd te verliezen" zei Ron. Bellatrix verscheen voor ons. "Goedzo Draco. Je hebt ze gevonden voor ons. Nu leveren we ze aan de heer van het duister" zei Bellatrix. "Draco? Heb je me wederom verraden? Ik dacht dat je om me gaf" zei ik zacht toen Bellatrix de tent in rende om Valhaar te halen. "Ik beloof je, ik heb je niet verraden. Voldemort kan me waarschijnlijk opspeuren en zijn leger op me afsturen. Ik zweer het. Ik wilde je niet verraden". "Te laat, Draco. We gaan" zei Hermelien en we verschijnselden weg.

Het deed me niet goed om Draco weer te zien. Ik wilde hem niet zien en begon er net aan te wennen dat we geen koppel meer waren. Hermelien straalde weer helemaal. Ze heeft het weer goedgemaakt met Fred waarschijnlijk. Ron en Belinda hebben ook net afscheid genomen van elkaar. Ik miste Emma verschrikkelijk en iets in me zei dat het meisje niet lang zou leven. De dooddoeners zouden er zo achter zijn dat het half mijn baby is. Ze zullen haar gebruiken om mij te vinden.

We verschenen in Londen en we gingen weg. "De minister had gelijk vanochtend. Er is naderend onheil. Dit is het begin van de Tovernaarsoorlog" zei ik. Ron en Hermelien knikten en we besloten ergens koffie te drinken om ons plan te bespreken. "Drie maal cappuchino alstublieft" zei Hermelien tegen de serveerster. We bespraken onze ideeën over hoe we het gingen aanpakken met onze zoektocht naar gruzielementen. "We weten dat het echte gruzielement door RAZ meegenomen is. Wie is deze man?" Vroeg Ron. "Regulus Zwarts" opperde ik. Hermelien keek me aan en ze had een eureka momentje. "Je bent geniaal, Harry" zei Hermelien. "We moeten naar Grimboudplein" zei Hermelien toen er twee verdachte mannen binnenkwamen. "Ik herken hem, laten we weggaan" zei ik en we stonden langzaam op, nadat ik dreuzelgeld op de tafel gelegd had. "Expelliarmus!" Riep de blonde man. Ik dook op Hermelien en duwde haar weg. "Paralitis!" Riep Hermelien en de spreuk was zo krachtig, dat beide mannen omvielen, verdoofd. We liepen voorzichtig dichterbij. Hermelien wiste hun geheugen. We vertrokken naar onze locatie waar we heen moesten. Grimboudplein 12.

We waren binnen in het huis en een geest van Perkamentus kwam naar ons toe. "Harry!" Riep Sirius vanuit de keuken. Ik rende naar de keuken toe. De hele orde was er. "We zijn op zoek naar gruzielementen. Iemand een idee?" Vroeg ik. Molly Wemel was heel erg verdrietig om een of andere reden. "Eentje ligt op Zweinstein" zei Arthur. "Eentje heeft Dorothea Omber om haar nek" zei Remus Lupos en wees naar een foto in de krant. "Eentje ligt in de kluis van mijn nicht" zei Sirius. Molly was heel stil en stond niet, zoals altijd, eten te maken voor iedereen.

"Molly? Gaat het wel?" Vroeg ik. "Fred, George en Ginny zijn op Zweinstein" begon ze. "Het is daar niet veilig en ik maak me ontzettend veel zorgen over hen. Sneep is het nieuwe schoolhoofd. Hij leert de leerlingen crucio op eerstejaars. Als ze dat niet willen doen, worden ze gestraft". "En nog iets, het spijt me echt Harry" zei ze en begon te snikken. Ik trok haar in mijn armen. "Wat is er?" Vroeg ik. "Emma, ze is aangevallen door de dooddoeners. Ze heeft het niet overleefd" zei Molly. Het voelde alsof de grond onder me wegzakte en ik een een oneindig diep en zwart gat viel. Mijn dochtertje was vermoord door een stelletje dooddoeners. Ik moest even gaan zitten en ik legde mijn hoofd in mijn handen. "Ik zal ze krijgen" zei ik zacht en trok zachtjes aan mijn eigen haren. Ik voelde de tranen branden in mijn ogen en ik sloeg een glas van tafel. Hermelien probeerde me te troosten. Ik verloor iedereen deze donkere dagen. Ik heb Draco verloren, Perkamentus verloren, Emma verloren en mezelf verloren. Ik geloofde niet meer in liefde. Ik ben door mijn twee geliefden verraden. Ginny ging vreemd en Draco joinde het leger van Voldemort.

Ik ging vroeg slapen. Morgen vertrok ik naar het Ministerie, met Hermelien en Ron.

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu