Hoofdstuk 16

913 29 6
                                    

Harry Potter
De les was heel interessant. Ik had nog een les vandaag, toverdranken. Vanavond had ik dat etentje van Slakhoorn, lekker in mijn eentje. Maar eerst was het tijd voor lunch. Ik besloot naar de grote zaal te gaan en daar een lekker broodje te pakken. Ik liep met Hermelien naar de grote zaal en plofte neer. Ik legde mijn hoofd op mijn armen en zuchtte. "Ik ben zo moe" zei ik. "Doe straks een dutje, ik maak je wel wakker als je je moet omkleden" zei Hermelien. "Hey baby" zei Fred, die bij ons kwam zitten en haar kuste. "Ik ben zo ongelukkig" zei ik en viel weer terug op mijn armen.

Ik koos een broodje uit en at deze op. Ik nam ook nog wat yoghurt, fruitsalade en een boterham met magische vlokken, ze krijgen de kleur en smaak dat je wilt dat ze krijgen. Vandaag waren ze rood en smaakten ze naar aardbeien die in chocolade gedept waren. Fred hielp Hermelien met haar huiswerk voor Seksualiteit. "Ik kan je de praktijk wel leren" grijnsde hij, waarna Hermelien rood werd. De deuren van de grote zaal bleven open en dicht gaan. Ik miste Rons humor, hij maakte altijd grapjes over de deurscharnieren. Ik keek naar links waar Ron met Belinda en haar vriendinnen zat. "Hij laat ons echt vallen, nu hij haar heeft" zei Hermelien. "Maak je niet druk, schat. Hij trekt wel bij" zei Fred en gaf haar een kus op haar wang, pakte een banaan en liep weg. "Praktijkles 10 uur, niet vergeten" zei Fred en knipoogde.

De deuren van de grote zaal gingen wederom open. Ik lag nog steeds met mijn hoofd op mijn handen, toen ik opeens een warme hand op de mijne voelde. Ik keek op. Draco stond voor me. "Sta eens op" fluisterde hij en ik stond op. "Dit is hoe gek ik op je ben, Potter" zei hij en drukte liefdevol zijn lippen op de mijne, waar de hele zaal bij was. Iedereen keek naar ons en waren verbaasd over de gekke combinatie. De meeste leerlingen maakten geschokte geluidjes. De lippen van Draco waren zo zacht en ze streelden over mijn lippen. Ik had hem om zijn middel vast en hij om mijn nek. Onze zoen was liefdevol maar werd langzaam iets heftiger, toen onze tongen erbij kwamen. We hoorden gejoel beginnen op de achtergrond, maar het enige wat ik nu wilde, was zijn tong die langzaam maar lief met de mijne speelde. Iedere keer als hij me zoende, voelde ik iets van angst om betrap te worden, in hem, maar nu konden we ongestoord blijven zoenen.

Toen hij terugtrok, keek hij me met een lieve glimlach aan. Ik glimlachte terug en sloeg mijn armen om hem heen en hij deed hetzelfde bij mij. Er werd geklapt in de gehele zaal en mensen floten op hun vingers. Hermelien keek ons grijnzend aan en knipoogde naar Draco, volgens mij heeft zij er iets mee te maken. Ik drukte mijn gezicht in zijn gewaad en snoof zijn heerlijke geurtje op. Vanille, limoen en aftershave. "Zie je nu dat ik me niet schaam voor je?" Fluisterde hij. "Sorry" zei ik. Hij tilde met een vinger mijn kin op en dwong me hem aan te kijken. "Geen sorry, ik moet sorry zeggen" zei hij. Ik schudde nee. "Jongens, ga zitten. Neem een broodje" zei Hermelien. Ik ging weer zitten op het bankje. Draco sloeg een been over de bank, zodat ik tussen zijn benen kon zitten. Ik kon eindelijk bij hem zijn in het openbaar. Ik ging tegen hem aan zitten en at mijn broodje verder op. Ik hield ervan om zo bij hem te zitten. Hij moest steeds lachen en speelde met mijn haar. Ik was zo gelukkig.

"Mag ik nog steeds mee naar je etentje?" Vroeg hij zachtjes in mijn oor. Ik knikte. "Leuk dat je meegaat, Draco. We kunnen misschien met zijn vieren gaan" zei Hermelien. "Lijkt me goed, wat moet ik aan en waar spreken we af?" Vroeg Draco. "Een net en sexy pak. We spreken af bij de ingang van de kerkers" zei ik. "Jongens, jullie zijn echt enorm schattig" zei Fred en ik moest glimlachen. "Dankje Fred" zei ik. Draco knikte even glimlachend naar hem. "Zullen we samen naar de les lopen?" Vroeg hij. Ik knikte en pakte mijn boek op. Hij pakte mijn hand vast en wreef met zijn duim over mijn hand. "Wat zou je vader vinden?" Vroeg ik. "Hij keurt dit echt niet goed. Maar ik wil zijn leven niet" zei hij. "En jouw familie?" Vroeg hij. "Sirius zal het wel helemaal prachtig vinden, hij is zelf homoseksueel, dus accepteren doet hij wel. Mijn dreuzel oom en tante geven geen drol" zei ik. "Zullen we het ze vertellen?" Vroeg hij aan me. Ik keek hem aan.

"Ben je daar wel klaar voor?" Vroeg ik.

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Where stories live. Discover now