Hoofdstuk 19

1.1K 34 0
                                    

Harry Potter
Draco was bij het laatste knoopje en toen was mijn bovenlijf aan hem exposed. Hij beet op zijn lip en zoende me weer. Gaan we echt seks hebben? Nu al? Ik verstijfde in onze zoen, maar verloor zijn lippen niet. Ik deed zijn jasje uit en gooide het ergens ver weg. Ik wilde hem ook zien. Ook ik moest prutsen aan de knoopjes van zijn shirt om het uit te doen. Toen dat eindelijk gelukt was, zag ik hem zonder shirt en dat liet me nog harder worden dan ik al was. Hij was werkelijk prachtig. Hij was een beetje gespierd, maar niet te veel. Hij had een ontzettend goed lichaam. Hij kwam weer op me zitten en schuurde zachtjes op me. Ik liet een zacht kreuntje mijn lippen verlaten. "Kreun maar lekker, ja" fluisterde hij tegen mijn nek aan en kreunde zacht in mijn nek. De vibratie van zijn kleine kreuntje ging door mijn hele lichaam heen en ik kreeg overal kippenvel. Hoe deed hij dat toch?

Ik bracht mijn hand naar zijn borst en liet hem over zijn lichaam gaan. Ik bracht hem naar beneden en voelde hem door zijn broek heen. Volgens mij is het geen kleintje... Ik trok zijn heupen tegen me aan. "Beweeg dan kleintje" fluisterde hij tegen me en draaide ons om. Ik begon tegen hem aan te schuren en kreunde zachtjes. Hij liet zijn handen naar mijn kruis gaan en maakte de rits en knoop los. "Ik wil nog minder stof tussen ons voelen, Potter" zei hij. Ik vond het steeds hotter dat hij me bij mijn achternaam noemde. Ik deed mijn broek uit en gooide die ergens weg. "Jij ook, sexy" zei ik en bracht mijn hoofd naar zijn nek. Terwijl hij zijn broek uitdeed, gaf ik zachte kusjes in zijn nek. Op een plekje greep hij mijn heupen vast. Op die plek begon ik een beetje te likken en daarna te zuigen. Hij kreunde zachtjes en holy shit die gast kreunt zo geil.

We lagen beide in ons ondergoed op elkaar. Ik voelde zijn warme huid tegen mijn gloeiende huid en het voelde zo fijn. We zaten aan elkaar en konden geen moment van elkaar af blijven. Mijn boner was nu al 2 uur rechtop. Dat kon echt niet gezond zijn. Hij ging er weer met zijn hand overheen. "Wil je naakt gaan? Of is dat nog te vroeg?" Vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga jou helpen vandaag aangezien ik degene ben die dit aangericht heeft" zei hij en leunde tegen het hoofdeinde van het bed. Hij trok me dichterbij, zodat ik tussen zijn benen zat. Ik voelde zijn probleem in mijn rug. Hij moest grijnzen en legde zijn hand op mijn onderbroek. "Ik kijk niet, beloofd" zei hij. Zijn hand gleed naar binnen en ik hield mijn adem in. Ik had nooit verwacht dat we dit nu al zouden doen. Maar het kon me niks schelen, want zodra hij zijn hand naar boven en beneden bewoog, was ik meteen helemaal van de wereld. Ik moest de hele tijd kreunen, omdat mijn hand lang niet zo fijn voelde als de zijne. Zijn handen waren groter en steviger, dus ze konden ook meer met me doen. Ik kneep hard in het dekbed. "Kreun maar lekker, schatje. Niemand kan ons horen" fluisterde hij en kuste mijn nek, waar hij weer op mijn gevoelige plekje zoog.

Zijn hand ging steeds iets sneller bewegen en ik merkte dat hij er gevoel voor had. Zou hij dit bij zichzelf doen? Ik draaide me om. "Ik wil jou ook aanraken" zei ik. "Doe maar dan" grijnsde hij. Ik deed precies hetgene wat hij ook bij mij deed. Mijn hand bewoog naar boven en naar beneden op een sneller tempo. Ik was hier in de zomer een kei in geworden, mijn arm was getraind. "Fuck, dat kleine handje" zei hij en bleef maar kreunen. "Ik wil je zien, helemaal" zei ik en trok met mijn vrije hand zijn boxer weg. Hij was groot, maar dat had ik al gevoeld. Hij was groter als ik, maar ik was breder. Ik bleef mijn hand bewegen en hij trok ondertussen mijn boxer ook uit.

"Potter, je moet stoppen. Hoe fucking goed het ook voelt, anders zit je dadelijk helemaal onder" kreunde hij. "Ja dat is voor mij ook zo. Maar van mij mag je, spuit maar lekker" zei ik, hierdoor werd hij nog meer opgewonden en verloor hij de controle. Zijn borst zat helemaal onder zijn goedje, een deel was ook op mij geland. Hierdoor hield ik het ook niet meer en het landde op ons beide. "Accio handdoek" zei hij en een oude stoffige doek vloog naar ons toe. Hij maakte zichzelf en mij helemaal schoon. We trokken onze boxer aan en kropen dicht tegen elkaar aan in het bed in de kamer van Hoge Nood. Hij kwam met zijn hoofd op mijn borst liggen. "Slaap lekker, Harry" zei hij.

"Slaap lekker Draco" zei ik.

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora