Hoofdstuk 12

972 28 6
                                    

Harry Potter
Hoofdstuk 1 was vrij kort. Dus we waren er vrij snel doorheen voor deze les. De hele les hebben Draco en ik ongezien hand in hand gezeten. Na de les namen we afscheid van elkaar. Ik miste zijn aanwezigheid nu al. Ron pakte me bij mijn arm en trok me apart van iedereen. "Harry! WTF" Zei hij. Ik keek hem aan, volgens mij vindt hij het niet zo leuk. "Dat je een jongen leuk vindt, prima! Dat die jongen een Zwadderaar is, minder prima maar dat valt te accepteren. Maar Draco Malfidus, dat is echt niet oké" zei hij en liep weg bij me. Hermelien kwam naar me toe. "Hij draait wel bij, zoals altijd" zei ze. Ik knikte. "Tijdens de les zag ik echt dat jullie beide gek op elkaar zijn, doe er iets mee, Harry" zei Hermelien en liep ook weg. 

____________________________________________________________
Draco,

Meet me at 10 am! Astronomietoren!

Harry
____________________________________________________________

Draco liep langs me en ik drukte het briefje in zijn handen en liep door. Hij knikte naar me en gaf me een knipoog. Ik liep door naar de volgende les. Ik had een brok in mijn keel als ik dacht aan vanavond. Ik wil Draco eindelijk de liefde verklaren en zijn vriendje worden. Ik zat, verzonken in gedachten, in de les Bezweringen. Banning leerde ons spreuken uit te oefenen zonder ze uit te spreken, het lukte me alleen niet vandaag, omdat je daarvoor heel erg geconcentreerd moet zijn. Banning maakte zich zorgen over me, omdat ik normaal goed was in Bezweringen, maar vandaag mijn gedachten er niet bij kon houden. 

Die avond was het zover. Ik was heel zenuwachtig. Ik had een sweater en een jeans aangetrokken en zat op mijn bed te wachten tot het tijd was om te vertrekken. Mijn handen trilden toen ik eraan dacht dat ik het vandaag moest zeggen.  Het was twintig voor 10 en dus tijd om te vertrekken. Hermelien stak 2 duimen naar me op, Fred en George volgden. Ik liep onder mijn mantel naar de astronomietoren. "Alohomora!" fluisterde ik en ik opende de toren. Ik deed mijn mantel af en vouwde hem op. Ik legde een kleedje neer met zachte kussentjes erop. Ik verspreidde theelichtjes door de hele toren en stak ze aan met Lacarnum Inflamarae. Het was bijna tijd en ik wist dat hij er zo zou zijn. De toren zag er zo romantisch uit en ik hoopte dat Draco het leuk vond. 

De deur ging zachtjes open. "Harry?" Vroeg Draco fluisterend. "Ja" zei ik en deed snel het vuur van mijn toverstok af. Ik opende de deur voor hem en liet hem binnen. "Wauw, het ziet er echt zo knus en romantisch uit" zei Draco en pakte mijn hand vast. "Ga zitten" zei ik en leidde hem naar het kleedje. "Heb je dit allemaal voor mij gedaan?" Vroeg hij zacht. Ik knikte en ging naast hem zitten. "De kaarsjes waren het idee van Hermelien" gaf ik toe en hij moest lachen. "Er is iets wat ik wil zeggen" zei ik en ging voor hem zitten. Ik zocht naar zijn hand en zodra ik deze gevonden had, streelde ik er met mijn duim overheen. Zijn ademhaling trilde. "Draco, ik ben verliefd op je. Ieder moment van de dag denk ik aan jou. Ik kan niet slapen, niet eten. Ik kan alleen maar aan jou denken en aan onze kus aan het begin van het jaar. Ik ben gek op je, Draco Malfidus" biechtte ik op, terwijl ik hem aan bleef kijken. "Ik ben nooit gestopt verliefd op je te zijn" zei hij terug voordat zijn lippen de mijne vonden. Zijn lippen voelden zo zacht tegen de mijne en we deelden een spanning in onze lichamen, die zelfs voor de mensen om ons heen voelbaar zou zijn. Hij legde zijn hand in mijn nek en wreef met zijn duim over een plekje in mijn nek, dat voor mij blijkbaar erg gevoelig was. Ik kreeg kippenvel en hij merkte dat. Hij likte over zijn lippen en zette een rij van hele kleine kusjes vanuit mijn mondhoek, naar dat plekje in mijn nek, waar hij even likte. Ik sloot mijn ogen en greep in zijn haar, omdat het zo'n gevoelig plekje was. 

Hij vond mijn lippen weer en gaf ze weer aandacht. Ik genoot zo van zijn lippen op de mijne, ze waren zo zacht en Draco deed iets, waardoor hij heel lekker kon zoenen. Hij drukte me zachtjes achterover op het kleedje en ging schrijlings op me zitten. Oh fuck. Ik wilde niet dat hij zou stoppen met zoenen. Ik wilde zijn tong voelen en dus probeerde ik de zoen te verdiepen. Hij grijnsde, maar liet het wel toe. Ik ging met mijn handen door zijn zijdezachte haren. Hij moest lachen in onze zoen en trok even terug. Ik jammerde even, omdat hij wegging. Ik krabbelde overeind. "Je kunt echt lekker zoenen" zei ik zacht. "Jij ook, ik ben verslaafd aan je lippen" zei hij blozend. "Wil je nog een beetje?" Grijnsde ik. Hij moest ook lachen en glimlachte. Ik liet hem voorzichtig op zijn rug liggen en ik positioneerde me tussen zijn benen en ging boven hem hangen. "Fuck, kus me, Potter" zei hij. Ik deed wat hij zei en zoende hem weer. Onze tongen vochten om de controle, die ik wederom kreeg. 

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Onde as histórias ganham vida. Descobre agora