Hoofdstuk 22

763 22 4
                                    

Harry Potter
"Ik weet waar het gruzielement verstopt zit, maar we kunnen nog niet gaan. De plek zit vol met dooddoeners" zei Perkamentus. Ik schoof aan de tafel met griffoendors. "Draco doet vreemd en afstandelijk na de kerstvakantie" zei ik. Ginny kwam naast me zitten. "Kan ik met je praten?" Vroeg ze bezorgd. Ik knikte. "Harry, ik ben bang dat ik zwanger ben" zei ze zachtjes tegen me. "Hoe kan dat dan? Je neemt het drankje toch?" Vroeg ik. Ze knikte. "Maar ik ben al twee maanden niet meer ongesteld. Ik ben bang dat ik zwanger ben van je" zei ze. Ik schrok me dood. Ginny was misschien zwanger van me. "Kom, we gaan naar de ziekenzaal" zei ik en trok haar aan haar hand mee.

Madame Plijster had een zwangerschapstest voor Ginny geregeld. "Ik ben zo bang, Harry" zei ze toen ze de test gedaan had. "Ik ben bijna 16, maar ik wil nog geen moeder zijn" zei ze. "Ik ben niet klaar om een vader te zijn" zei ik. We zaten samen in de leerlingenkamer. Haar hoofd lag op mijn schouder. "Was de laatste keer zo onveilig?" Vroeg ik. "Blijkbaar" zei ze. Ik keek om me heen. "Ik ben bang dat Draco me dumpt hierom" zei ik.  Ze schudde nee. "Dat denk ik niet" zei ze. "Wanneer krijg je de uitslag?" Vroeg ik. "Morgenmiddag" zei ze zacht. Fred en Hermelien kwamen e leerlingenkamer binnen. "Wie is er dood?" Vroeg Fred. Ik keek naar Ginny. Ze keek Fred aan. "Fred, ik denk dat ik zwanger ben" zei ze zacht. Fred's ogen werden groot en volgens mij kreeg hij een error in zijn hoofd. Hij was heel stil en zich geschrokken. "Hoelang al?" Vroeg hij. " De uitslag komt morgen" zei ik en pakte haar hand vast. "Van Harry?" Vroeg Hermelien en keek mij aan. Ik knikte. "Na mij heeft ze het met niemand meer gedaan" zei ik. Fred keek Ginny aan. "Weten pap en mam het?" Vroeg hij. Ginny schudde hevig nee. "En dat blijft ook zo" zei ze.

De volgende dag hadden we Seksualiteit. Draco was er niet. Anderling vertelde over hoofdstuk 4, Relaties en LGBT. "Weet iemand waarvoor LGBT staan?" Vroeg Anderling. Ik stak mijn hand op. "Lesbian, gay, bisexual, transgender" zei ik. "10 punten voor Griffoendor" zei Anderling. Ik maakte aantekeningen. Draco was te laat, zoals gewoonlijk. "10 punten van Zwadderich" zei Anderling. Hij kwam naast me zitten en pakte zuchtend zijn schrift. "Gaat het wel?" Vroeg ik. Hij knikte en glimlachte naar me. "Ja hoor" zei hij. Anderling vertelde over homohuwelijken en dat deze tot nu toe nog steeds niet geaccepteerd werden. Ze vertelde alles wat we wilden weten over LGBT, huwelijken, seks, acceptatie, gevoelens. Ik dacht echt dat Draco dit interessant zou vinden.

Na de les pakte ik zijn pols. Verschrikt trok hij zich terug. "Gaat het wel?" Vroeg ik. "Het gaat wel" zei hij. "Heeft je vader je weer.... pijn gedaan?" Vroeg ik zacht. Hij keek me niet aan. "Ja dus" zei ik en trok hem mee naar een rustig plekje op de binnenplaats. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik en trok hem dichtbij me. "Hij deed het weer Harry" zei hij en snikte zachtjes. Ik trok hem op mijn schoot en hij lag met zijn hoofd tegen mijn borst. Ik hoefde niet te weten wat hij allemaal gedaan had. Ik wilde er nu voor hem zijn en hem troosten. "Het is goed, je bent veilig nu" zei ik troostend. Hij schudde nee. "Ik ben niet veilig, Harry" snikte hij. Ik knuffelde en troostte hem. Ik bracht hem naar Zabini en vertelde hem dat Draco nu naar bed moest. Hij gaf me het wachtwoord en ik liep met Draco mee in de leerlingenkamer van Zwadderich. Ik herkende de kamer nog uit jaar 2. Draco snikte nog steeds en ik legde hem in bed. Ik legde de deken over hem heen en ik ging op de rand van zijn bed zitten. Ik streelde over zijn wang en door zijn haar. "Sshht, het is goed. Je bent veilig" zei ik. Ik bleef zachtjes over zijn wang strelen totdat hij sliep. Ik liep de leerlingenkamer uit en vroeg Zabini om een beetje op hem te letten. Dat beloofde hij me. Het was de enige vriend van Draco die me niet haatte.

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang