Hoofdstuk 11

921 32 5
                                    

Harry Potter
Vandaag was de eerste les van ons nieuwe schoolvak: Seksualiteit in de toverwereld. We stonden allemaal erg ongemakkelijk bij onze eigen afdeling te wachten tot we het lokaal in mochten. Ik was best nerveus, ik voelde me ongemakkelijk. Welke thema's zouden we behandelen? Ik ving de blik van Draco en grijnsde eventjes naar hem. Zijn wangen werden rood en hij keek gauw weg. Ik moest lachen, hij was best wel onschuldig. De deuren van het lokaal gingen open en de vijfdejaars liepen met rode wangen het lokaal uit. Mijn blik kruiste die van Ginny voor een seconde, maar we keken beide weg. Wij stroomden het lokaal in en ik ging op een comfortabel rood kussentje voorin in het lokaal zitten. Ron en Hermelien gingen met zijn tweeën achter me zitten. "Jongens, moet ik nu werkelijk alleen zitten. Ik voel me al ongemakkelijk genoeg" zei ik en het enige wat Hermelien deed was grijnzen. "Kom gewoon bij ons zitten" zei Ron en schoof een stuk op.

"Mag ik hier zitten?" Vroeg de zachte stem van Draco. Ik keek recht in zijn grijze heldere ogen. "Uhh, j-ja hoor. A-als je wilt" zei ik verlegen. Draco plofte naast me neer en ik keek even naar achteren. Hermelien zei zonder geluid: "bedankt me later maar". Ik hoorde Ron mompelen achter me, hij was het er natuurlijk niet mee eens. Ik probeerde zo goed mogelijk op te letten. Professor Anderling was de docent die het vak ging geven. Zij was alles voor ons aan het klaarzetten. Ik keek naar het boek voor me. Ik voelde me zo ongemakkelijk, ik zat naast mijn crush bij een vak over seksualiteit. Ongemakkelijker kon niet. Ik keek voorzichtig naar hem, hij zat naar me te kijken met een scheve grijns op zijn gezicht. Het gehele lokaal hing vol met een gespannen en ongemakkelijke sfeer. Ik voelde mijn wangen gloeien en keek snel weg, waarna hij grinnikte. Ik keek naar mijn handen op mijn schoot.

"Goed, welkom zesdejaars, we gaan met de les beginnen. We beginnen op bladzijde 4 in jullie boek. Lees heel even de thema's voor dit jaar door. Geen zorgen, de thema's die in jaar 4 en 5 aan bod gekomen zijn, wordt allemaal ingehaald in deze thema's" zei Anderling. Ik opende mijn boek en keek naar de thema's die voor mij stonden.

Hoofdstuk 1. Inleiding: jouw eigen lichaam
Hoofdstuk 2. Puberteit jongens & meisjes
Hoofdstuk 3. Seks: het algemene deel
Hoofdstuk 4. Relatie's & LGBT
Hoofdstuk 5. Anticonceptiemiddelen & hoe ze te gebruiken?
Hoofdstuk 6. SOA's en Zwangerschappen
Hoofdstuk 7. Grensoverschrijding & groepsdruk
Hoofdstuk 8. Seksuele fantasieën

"Ik kan niet wachten op thema 4 en 8" fluisterde Draco naar me. Ik werd rood en knikte maar wat. "We beginnen vandaag met hoofdstuk 1: jouw eigen lichaam" zei Anderling en projecteerde verschillende plaatjes op het bord. Ze vertelde over het lichaam en hoe het lichaam in elkaar zat en hoe je ervoor kon zorgen dat je je goed voelt in je eigen lichaam. Ik zag hoe Draco's ogen mijn lichaam scanden tijdens de uitleg van de les. Ik peuterde aan mijn vingernagel en zag hem grijnzen. "Grijns niet zo" zei ik zacht. Ik pakte zachtjes onder de tafel zijn hand vast en wreef er zachtjes over heen met mijn duim. Nu was het zijn beurt om te blozen en mijn beurt om hem te bekijken. Hij zag er goed uit vandaag, zijn haar ging over zijn voorhoofd en zijn ogen glinsterden. Zijn lippen zagen er nog rozer uit als normaal.

Anderling had ons een opdracht gegeven die we moesten maken over ons eigen lichaam. Er stonden 3 korte vragen op.
1. Welke 5 dingen aan je lichaam ben je zelf tevreden over?
2. Welk deel van je lichaam wil je het liefste veranderen?
3. Waarom wil je dit het liefste veranderen?

Ik wist het wel en keek naar Draco die geconcentreerd aan het schrijven was.
1. Neus, ogen, lippen, lengte, haar
2. Litteken
3. Zo ben ik niet meer verbonden aan Voldemort en het ziet er verschrikkelijk uit.

"Waarom wil je je litteken weghebben?" Vroeg Draco die mijn antwoorden gelezen had. "Gewoon, ik vind het lelijk" zei ik zacht en keek naar beneden. "Hey, dat litteken maakt jou bijzonder. Het hoort bij jou en het staat je schattig" fluisterde hij zacht. Ik werd nog roder als het kussen waar ik op zat. "Wat heb jij dan?" Vroeg ik.

"Vraag 1" Haar, ogen, neus, lippen, stem. Vraag 2: huidskleur. Vraag 3: Omdat mijn huid veel te bleek is en ik af en toe wel een spook lijk" zei hij. "Je huid is prachtig. Het maakt toch niks uit dat je bleek bent, het hoort bij jou en hij voelt ontzettend zacht. Het valt ook echt reuze mee" zei ik en streelde over zijn hand.

✔Book 2: Twisted ~ Drarry✔Where stories live. Discover now