64-KEBAP ORDUSU

23.7K 1.4K 1.2K
                                    

Selamlaarr,

Medyadaki güzel kapak için sudedrrs 'a teşekkür ediyorum 😘

Doyk karakterlerine soru sormak isterseniz @doykwattpad instagram sayfasından ilgili postun altına dilediğiniz soruyu yazabilirsiniz. Yeterli katılım olursa karakterlerin ağzından soruların cevaplandığı röportajvari bir bölüm gelecek💕

65. bölüm final bölümü olacak :'))

Herkese iyi bayramlar💫

İyi okumalar!

Hastaneden kampa döneli tam dört gün olmuştu. Dikişim biraz ağrısa da yürüyebiliyordum. Yemeklerimi odamda yiyor, sabah kahvaltısından akşamüstüne kadar hastaneye, Barış'ın yanına gidiyordum. Bugün taburcu olacağı için gitmemiştim.

Sadece hava karanlıkken kampta gezebiliyordum. Çünkü okulum benden bir açıklama bekliyordu ve ben bunu yapabilecek durumda değildim. Açıklamayı yapana kadar okulumdakilerin dışlamasına, Kaya Kolej'inin de kötü bakışlarına maruz kalmamak için kendimi kamptan izole etmiştim.

Yine de hala yanımda olanlar vardı. Bizimkiler bir yana, hastaneden döndüğümden beri on beş kişi geçmiş olsun ziyaretine gelmişti.

"On beş de az değil," dedi Zeynep. "Bizim okuldan yaklaşık yüz kişi var kampta. On beş kişi ziyarete geldi, beş altı kişi dışarda seni görünce selam veriyor. E grubumuz da sekiz kişi. Az değil yani."

"Dönemin çeyreğinden fazla ediyor. Ama ben bardağa boş tarafından bakıyorum. İnsanların yarısından çoğu bana tavırlı," dedim. Ardından derin bir nefes alıp devam ettim. "Ve haklılar."

Ezgi elini elimin üzerine koyup konuştu.

"Anlayacaklar."

"En azından size kötü davranmıyorlar," dedim.

Eskisi gibi samimi olmasalar da grubuma bana olduğu kadar tavır almamışlardı.

"Oha şuna bakın," dedi Aslı elindeki telefonu göstererek. "Aslınur tweet atmış."

Kafam o kadar doluydu ki, bir an Aslınur'un kim olduğunu hatırlamaya çalıştım. Kerem'in kavga ettiğim eski sevgilisiydi. Tweeti okudum.

'Yalancı sürtüğün gerçek yüzü ortaya çıktı. Daha ortaya çıkacak kaç yüzü daha var bilemem ama şu an kulübesinden çıkacak yüzü yok ahahsjiakkdkakdk #yıldızvskaya #melisvsbaris'

"Bir de hashtag koymuş aptal," dedim.

Son günlerde bu iki hashtag ile atılan bir sürü tweet vardı. Ama hiçbiri böyle hakaret içermiyordu.

"O sürtük daha benim gerçek yüzümü görmemiş," dedi Aslı telefonundan bir şeyler yaparken. Biz sorarcasına bakınca açıkladı. "Onu arıyorum."

Telefonu hoparlöre aldı ve dizginleyemediği hiddetiyle açmasını bekledi. Birkaç saniye sonra Aslınur aramayı cevapladı.

"Efendim?"

"Bana bak gerizekalı," diye başladı Aslı. "Yirmi saniye içinde o tweet'i silmezsen kulübene gelir seni doğduğuna pişman ederim."

Aslınur uzakta olmaktan aldığı cesaretle cevap verdi.

"Şu an kampta değilim?"

"O küçük beynin anlamadıysa diye açıklıyorum, korkudan kampa geri dönemem diyorsan okulunu da değiştirmen gerekir. Dar ederim kızım sana."

DÜŞMAN OKULLAR "YAZ KAMPINDA" Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin