19-HEYECAN

114K 5.3K 2.2K
                                    

Multimedya : Kedi kızlar

İyi okumalar!

" Ne yapmalıyım ?" dedim Hayalet'i okşayarak.

" Ben sana 'İlaçlarını içmeyi unutma. ' demesine takıldım. " dedi Ezgi.

" Bende Melis'i bu kadar düşündüğü için fazlasıyla şaşkınım. Gülsu 'dan ayrılmasına da çok sevindim. " dedi Aslı.

Benim bir şey dememe fırsat bırakmadan Zeynep konuştu.

" Birbirinden nefret eden insanlar birbirlerine böyle davranmazlar Melis , en azından Barış gibi davranmazlar. "

" Tamam ilk başta ölümüne nefret ederdim ama şu anda Barış'tan nefret etmiyorum ki, sadece sevmiyorum. " dedim. " O da benden nefret etmiyor. Zaten başından beri şu düşmanlık işini saçma buluyordu. "

Geldiğimiz park tarzındaki yerde oturmuş olduğum büyük salıncakta biraz daha sallandıktan sonra çimlere oturmuş olan Zeynep tekrar konuştu.

" Seni neden yemeğe çıkarmak istesin ki? "

" Bilmem, " dedim. " Onun hakkında bildiğim en iyi şey kişilik analizini çok iyi yapması ve aşırı dengesiz olması. "

' Ve havalı olması.' diye ekledim içimden.

" Nasıl bir dengesizlik ? " dedi Ezgi.

" Bilmiyorum ya, " dedim. " Bazen iyi oluyor, birden soğuk davranmaya başlıyor sonra tekrar iyi oluyor ve tekrar soğuk. Şu anda iyi hallerinde. "

" Hm, " diye mırıldandı Zeynep.

Aslı ise susmuştu, bizi dinliyor ve arada telefonunu eline alıp Aras olduğunu tahmin ettiğim kişiye mesaj atıyordu. Henüz kahvaltı için yemekhaneye gitmemiştik. Dolayısıyla erkeklere dün gece hastaneye gittiğimi de söylememiştik. Ama onlara doğruyu söylemeye karar vermiştik.

Hayır, tabi ki Barışla mağaralarda buluşup konuştuğumu söylemeyecektik.

Sadece ben gece kötüleşince Barışla karşılaştığımızı ve bayılacak gibi olduğum için Barış'ın insafa gelip beni hastaneye götürdüğünü, gerçekten çok kötü olduğumu ve Barışla karşılaşmanın bir şans olduğunu söyleyecektik. Barış'ın beni kucağına alması ve üzerimde şort olması da söylemememiz gereken bir numaralı şeyler arasındaydı.

Önce sinirlenip kızsalar da sonra yumuşayacaklarını biliyordum. Hatta Barış'a karşı olan nefretlerinin birazcık azalacağını umuyordum.

" Bence Barış senden biraz hoşlanıyor gibi, " dedi Ezgi.

" Sende ondan sanki biraz..." dedi Aslı.

Ağzım yarım metre açılırken hemen savunmaya geçtim.

" Yok artık kızlar, " dedim. " Tamam ondan nefret etmiyorum ama bu onu sevdiğim anlamına da gelmez. Ayrıca ben esmer severim. Gülsu'dan anlaşılacağı gibi, o da esmer seviyor. "

Bir solukta kurduğum cümleler kızları gülümsetirken Zeynep konuştu.

" Onunla ilgili hiçbir ayrıntıyı unutmamışsın Melis. Ve sana ilk kez bu kadar yakın olan erkek o. Yani, neredeyse öpüşecek kadar yakın olan. "

Dediği şey yanaklarımın kızarmasına neden olurken onlara soyunma odasının ayrıntılarını anlattığım için büyük pişmanlık duymaya başlamıştım.

" Ve Barış'ın dışardaki hallerini hepimiz görüyoruz. Soğuk kişiliğiyle biliniyor. Hiç bir kızla konuşup gülüştüğünü gördün mü? Anlattıklarına bakılırsa Gülsu'yu da sevmiyor. " Aslı.

DÜŞMAN OKULLAR "YAZ KAMPINDA" Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin