💜{39.}💜

253 36 8
                                    

,,Jie, proč jsi tak zkleslý? Máš tu přeci mě, usmívej se," odemkne dveře od domu a Jisung se hluboce nadechne, ,,neříkej mi Jie, tak mi říká jenom mamka a Lele."

,,Tak ti tak budu říkat i já a pojď, mám hlad," zatáhne Jisunga dovnitř a ten se znuděně dostane do kuchyně, kde začne hledat ingredience.

,,Copak děláš?" Postaví se za Jisunga a ten ztuhne, ,,jdu dělat večeři," řekne pouze a Jaemin se usměje, ,,ty se mě bojíš? Jsi nějaký jiný," řekne Jaemin a opře se o kuchyňskou linku zády.

,,Můžu se tě zeptat na totéž, mám z tebe strach. Co když mi uděláš to samé, jako tomu klukovi?" Optá se Jisung a Jaemin se k němu přiblíží.

,,Chceš to snad?" Přiblíží se svým obličejem k tomu mladšímu a Jisung rychle popadne vařečku, s kterou od sebe oddálí Jaemina, ,,nech toho, mě takové věci vůbec nezajímají," řekne podrážděně Jisung a Jaemin se uchechtne, vytahujíc z mladšího sevření vařečku a místem, kterým se míchá, přidrží u Jisungova krku a tím se mladší opře o vypnutou troubu zády. S vystrašenýma očima hledí na Jaemina, který se na něj natiskne svou hrudí, ,,nelži mně a ani sobě-" chce Jaemin pokračovat, ale z jeho plánů ho vyruší zvonek. Jaemin si naštvaně dupne a jde otevřít.

,,Pane bože! Co se to teď stalo? Opravdu mi chtěl něco udělat?" Překvapeně vydechne a do rukou si vezme vařečku, kterou měl přitisknutou u krku a pomalu dojde až do předsíně, kde spatří naštvaného Jaemina, jak kolem něj stojí Jeno a dva chlapci, kteří sem Jaemina předtím donesli zbytého.

,,Jisung se o tebe pěkně postaral, jakpak ses mu odvděčil?" Zeptá se Jeno a Jaemin zrudne, ,,ještě nijak, ale jo.. je to úžasná chůva," zasní se a Jeno i s dvoumi chlapci se uchechtnou.

,,Neříkal jsi, že se ho chceš zbavit?" Optá se Jeno a Jisung se schová za přivřené dveře s vařečkou v pravé ruce.

,,Noo.. lidé se mění a zbavit se ho nechci, nechám si ho," řekne a Mark s Haechanem vybuchnou smíchy, to si ale Jeno všimne stínu a něco zašeptá Jaeminovi. Jaemin se podívá směrem ke dveřím a rozejde se tam. Smích zmizí a Jaemin překvapeně vydechne, pohled na vystrašeného Jisunga  s vařečkou před sebou v něm vyvolá divní pocit.

,,Jie, copak? Pojď, neboj se," chytne Jisunga kolem ramen a dovede ho ke svým přátelům, se kterými je představí a Mark si Jisunga stále prohlíží odspoda nahoru, vůbec by ho netipl jako Jaeminův typ.
•~•~•
Annyeong! 💚

Tady je další kapitolka.

Snažím se psát kapitoly o 400 slovech a ne o 200, jako jsem psala předtím. Snad se líbila a uvidíme se večer. 😊

Love you all so much! 💜💜
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Aupair || Jaesung || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now