💜{53.}💜

215 34 6
                                    

Třeba to je jen shoda jmen, třeba to je jen shoda jmen, opakuje si stále dokola a otevře od jeho pokoje dveře. Pohledem padne na rozklepaného Jisunga zimou, jenž se snaží zahřát u topení a je k Jaeminovi zády.

Když k němu Jaemin pomalu přistoupí, chytí ho zezadu za boky a skočí s ním do postele. Jisung vyjekne a polekaně se podívá do Jaeminových očích, v kterých vidí zmatenost, hněv a jiskřičku záře.

,,Jisungie ~," protáhne Jaemin oslovení a Jisung si zakryje tváře. Někdy by Jaemina odstrčil, ale teď mu to nevadí, ale možná to je tím, že z Jaeminova těla sálá teplo.

,,Hyung, je mi zima a jsme špinaví od bláta," zaúpí Jisung a Jaemin mu ruce odloží nad hlavu, kde je levou rukou uvězní a Jisung vykulí oči, je v pasti a Jaemin se k němu až moc nebezpečně přibližuje.

,,Hyung, mám z tebe-" nedokončí celou větu, protože ho v tom zastaví Jaeminovy rty, které jemně líbají ty mladšího. Jisung sebou začne všemožně házet, ale nemá šanci, Jaemin je silnější.

Jaemin už nemohl odolat, když pod sebou viděl Jisunga, jenž se na nic nezmůže a v očích mu panuje strach a zmatení. Musel jednat, mladšího velké rty ho tak lákaly, že se přestal ovládat.

Po chvíli Jaemin přidá na dravosti a Jisung s vykulenýma očima povolí, myslíc si, že když nechá Jaemina se vydovádět, že toho nechá, ale pletl se.

Jaemin pustil mladšího ruce a chtěl zkoumat Jisungovu hruď pod tričkem, ale Jisung ho od sebe konečně odstrčí a Jaemin spadne na zem z postele, kde ztuhne v jakémkoliv pohybu. Opravdu políbil Jisunga? Nebyl to sen?

,,Hyung," zašeptá Jisung, posedávajíc už v tureckém sedě a Jaemin stále nevydá ani jedinou hlásku. Co když to udělal kvůli tomu faktu, že je naštvaný, díky novině, co mu sdělil jeho otec? Nebo to je kvůli tomu, že nechce, aby si Jeongae získal mladšího?

,,Copak, Sungie?" Dotkne se jemně svých rtů a zasněně se podívá do stropu, stále ležíc na zemi a Jisung se přisune ke kraji postele a hlavu nechá viset tak, aby viděl dolů, ale dlouho ji tam nenechá, aby se mu do ní nedostalo příliš krve.

Jaemin se posadí do tureckého sedu a usměje se na mladšího, jak moc rád by teď znovu políbil Jisungovi opuchlé rty.
•~•~•
Annyeong!💜

Soo.. here is a kisseu for a good night.. 😊

Snad se kapitolka líbila a omlouvám se, že dnes jsem nebyla zase aktivní, ale zítra opět budu, protože dneska jsem byla na doučování z matematiky, zítra jdu taky, ale potom až zase v úterý.

Přeji všem krásnou noc! 💜

Love you all!! 💚💚
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Aupair || Jaesung || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now