💜{64.}💜

202 31 12
                                    

Muži celou ulici začnou prohledávat, až nakonec jeden z nich se podívá za popelnice a tam spatří rozklepaného chlapce, jenž si dlaní drží ústa, aby ze sebe nevydal ani hlásku.

,,Našel jsem ho!" Zařve a ostatní se k němu rozejdou, do Jisunga párkrát kopnou, aby se nemohl bránit, ale když ho nejvyšší z nich hodí na svá záda jako pytel brambor, tak se tu zjeví šest chlapců.

,,Pusťte ho," zařve ihned Jaemin a na jeho partu zaútočí muži. Jaemin se dostane k muži, jenž má na zádech přehozeného bezbranného Jisunga a udeří ho silně do břicha. Muž se za něj chytí a Jisung mu vyklouzne, naštěstí ho Jaemin rychle zachytí a posadí ho na chodník.

Všichni se mezi sebou začnou prát a Jisung to všechno sleduje s přivřenýma očima, modlíc se, aby to všechno brzo skončilo.

,,Jaemine, za tebou," zařve jednohlasně Mark s Chenlem a Jaemin muže shodí na zem.

Když už jsou všichni skoro bez sil, z černé Audi nenápadně vyleze chlapec, jenž je zahalen v černém hábitu a přes ústa má roušku. Pomalu přistoupí k Jisungovi, který potichu vzlyká a přisedne si k němu.

,,Chceš, aby to skončilo?" Zeptá se mile a Jisung se na něj s uslzeným pohledem podívá, ,,ano, klidně bych trpěl já sám, nechci, aby bylo kvůli mně ubližováno lidem, na kterých mi záleží," zašeptá a chlapec ho jemně chytí za bradu a dá mu přičichnout k bílému hadříku, jenž je namočen do látky, která každého uspí.

,,Sladké sny, Jisungie," usměje se pod rouškou a Jisung mu hlavou spadne na levé rameno, ,,všechno bude už v pořádku, budeš se mnou," zašeptá a opět nenápadně zaleze do černé Audi s Jisungem v náruči, který v klidu oddechuje a chlapec mu utře všechny slzy.

Po chvíli dá chlapec všem svým mužům znamení přes mobil a oni nechají Jaeminovu partu být, nasednou do auta a odjedou.

,,Ha! Vzdali se! Pamatujte si, že Jisungovi nikdo ubližovat už nebude!" Zařve Jaemin a s Jenem si plácne.

,,Ehm, kde je Jisung?" Zeptá se Haechan a Renjun se všude kolem rozhlédne.

,,Jak to myslíš? Sedí támhle- sakra! Oni mi ho sebrali! Vy bastardi!" Rozeběhne se ihned s uličky a spatří v dáli černou Audi. Padne na kolena a z jeho očí začnou stékat slzy. Všichni k němu rychle přiběhnou, ale jediný Mark ne a na svém mobilu kontroluje fotografii, kterou si pořídil, než se spustila tato "bitva".

,,Hyung, co tam děláš na tom mobilu?" Optá se Jeno a Jaemin zhlédne k Markovi, ,,mám značky té Audi, můžeme je vystopovat," řekne klidně a Jaemin mu ihned skočí kolem krku, ,,hyung! Miluju tě!" Zařve se slzami v očích a Haechan mu začne bušit do zad, ,,Mark hyung je můj, ty máš Jisunga!"
•~•~•
Annyeong!💚💚

Tak tady je další a já jdu psát dál. 😊

Love you all!!💚💚
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Aupair || Jaesung || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now