💜{50.}💜

233 34 13
                                    

Od toho Chenleho svěření a varování uběhl už týden, během kterého se ještě více Jaemin spřátelil s Jisungem a Taeyong si už konečně někoho našel a Jisunga bere pouze jako studenta, ale kdo ví, kde je skutečná pravda.

Jeongae se nepřestal snažit získat Jisunga, sice mu nějaké plány už nevyšly, ale každým dnem vymýšlí nové a nové, více promyšlené a někdy až hrůzou pohlcené.

A co Chenle? Ten se opět začal vídat se svým starým kamarádem Renjunem a jsou si nějak až moc podezřele blízcí.

Teď ale zpátky do přítomnosti k našim hlavním hrdinům.

,,Jaemine, nech mě to nádobí umýt," zaškemrá Jisung, když ho Jaemin stále objímá jednou rukou kolem pasu a druhou mu z rukou vytahuje houbičku. Celé tohle menší divadlo sleduje Jaeminova matka s úsměvem a je hrdá na svého syna, jak se dokázal změnit. Ona sama nepodporovala ty jeho noční večírky, alkohol a střídání holek, taky se dozvěděla o tom úletu s Jeongaem. Někdy není zrovna nejlepší být známá rodina ve městě, jenom se všude šíří drby, ale s tímhle se jí svěřil i samotný Jaemin.

,,Nenechám, hned vedle tebe je myčka, vůbec mi nevěnuješ pozornost, zlato," zašeptá mu do levého ucha, aby to neslyšela jeho matka, jenž sedí v křesle a plete svetr, je to její oblíbený koníček, když má v práci volno.

,,Ale já nechci odbíjet svou práci a neříkej mi zlato," podrážděně se vysmekne ze staršího sevření a Jaemin pohledem padne na svou matku, která zvedne jedno obočí a usměje se, něco začíná tušit.

,,Tak promiň, čekám v pokoji, až tady skončíš," zašeptá a z lednice si vytáhne už umytou mrkev a se zakousnutím do špičky se rozeběhne k sobě do pokoje.
•~•~•
Po dokončení práce Jisung dostal přestávku od paní Na, ale nezapomněla ještě Jisungovi říci, aby Jaeminovi připomněl svého otce, který spí po dlouhém, namáhavém týdnu.

Jakmile Jaemin uslyší kroky po schodech, ihned se schová za dveře a vyčkává na mladšího, otvírajíc pomalu dveře a Jaemin si ho ihned chytí do náruče a hodí s ním do postele. Jisung vyjekne a začne sebou různě škubat, čemuž se starší uchechtne a lehce políbí mladšího na tvář, díky čemuž leží jako přikovaný s otevřenýma očima dokořán.

,,Proč jsi to udělal?" Opře se o lokty a Jaemin se vedle něj nevinně usměje, sundávajíc si oranžovou čepici, kterou odhodí na stůl, na kterém má rozházené propisky a prázdnou láhev od sladkého nápoje.

,,Mám tě rád, proč bych tě nemohl líbat na ta tvá roztomilá líčka?" Optá se a Jisung jeho obličej vzdálí rukou od toho svého.

,,Tohle dělají jenom holka a kluk," poví a pohledem kouká do zdi, aby nemusel čelit tomu staršímu posměvačnému pohledu.

,,Myslíš, jo? Tak pojď, jdeme na procházku," vstane z postele a opět si rychle navlékne oranžovou čepici, tahajíc Jisunga z pokoje až po schodech dolů, kde Jaemin dostane od své matky seřváno za dupot.

,,Mami! Ale já mu musím něco nutně ukázat!" Zařve Jaemin a zvedne Jisungovu ruku do vzduchu. Jisung pouze pohne nosem a pozoruje paní Na.

,,Takhle pozdě? Bude skoro osm hodin," zamumlá a ruce si položí v bok.

,,Ale já musím, chci mu ukázat, že se plete," pronese se smutným úsměvem a paní Na tedy povolí, ,,ale dávej na něj pozor, aby se mu nic nestalo," řekne a odejde z předsíně. Jaemin si vesele poskočí a Jisung se zatváří nechápavě.
•~•~•
Annyeong! 💚

Přeji všem krásné dopoledne!

Snad se kapitola líbila a omlouvám se za chyby či překlepy. 😊

Love you all!! 💜💜
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Aupair || Jaesung || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now