Šesť

226 22 4
                                    

Štvrtok

Kým chlapci čakali pred hradom na Jungkooka aby sa konečne stretli, Hoseok a Yoongi boli Jiminovi ukázať záhradu v kráľovstve. 

Jimin chodil po záhrade a prezeral si rôzne kvetiny ktoré zdobili celú, krásnu oblasť.

Keď si mladší všimol že je tam viac bielych kvetín ako všetkých ostatných. Podišiel k nim a jemne sa zamračil, načo vzal kvety medzi svoje prsty.

Jemne sa prstom dotkol okvetných lístkov, dávajúc pozor, aby nespadol ani jeden jediný okvetný lístok. Podišiel k druhej kvetine, ale keď odtiahol prsty od ružovej stonky, podarilo sa mu pichnúť o tŕň na stonke.

Jimin zakňučal, keď uvidel náhlu bodku, ktorá začala krvácať z miesta, kde sa pichol o tŕň.

Stlačil si bruško prstu vedľa krvavej bodky a pozoroval, ako z nej vyšlo viac krvi. Otočil sa k dvom alfám aby im ukázal prst z ktorého mu vytekala krv.

Hobi sa pozrel na Jiminove roztomilé zranenie a zasmial sa, "Poď, pôjdeme ti na to dať náplasť," povedal a znova začal Jimina viesť po hrade.  Keď kráčali, Jimin si všimol dvoje veľké čierne dvere, ktoré boli ako jediné tmavej farby v celom, krásne bielom,  zámku.

Jimin sa na chvíľu zastavil pri čiernych dverách a obdivoval ich, hoci Hoseok stále kráčal ďalej, mysliac si, že Jimin je stále za ním a ticho niečo zamrmlal, keďže si myslel že Jimin ho stále počúva.

Jimin pristúpil bližšie k dverám, otočil studenou rukoväťou a zatlačil na dvere tak aby do nich mohol vstúpiť. Zacítil, ako z temnej chodby prúdil studený vzduch a ovinul sa okolo Jiminovho teplého tela.

Keď sa chystal vkročiť dnu, cítil ako ho niekto jemne chytil za ruku. Jimin sa prekvapene pozrel na ruku a stretol sa s Hoseokovým pohľadom. Starší opatrne odtiahol menšieho chlapca od dverí a zavrel ich, načo Jimin ucítil, ako studený vzduch opúšťa jeho telo.

"Čo je v tých dverách?" opýtal sa opatrne Jimin a stále pozoroval dvere, keď ho Hoseok otočil tak aby bol čelom k Alfe, "Jimin, nechoď za tie dvere," povedal mu vážne a sledoval, ako Omega mierne prikývla.

Hoseok sa uistil, že Jimin stále kráča za ním do kuchyne, tým, že držal mladšieho drobné ruky v tých svojich.

Keď vstúpili do kuchyne, Seokjin okamžite pribehol k Jiminovi a silno ho objal, "si hladný Min?" spýtal sa Jin, keď znova podišiel k miskám, aby dokončil to čo robil. Jimin pokrútil hlavou a sadol si na stoličku, ktorá bola zasunutá pod stolom.

Jimin s úsmevom sledoval Seokjina pri varení, že si ani neuvedomil, že Hoseok už dávno odišiel. Zrazu mal nepríjemný pocit, keď zacítil vôňu ženskej Alfy, ktorá ho pred niekoľkými dňami napadla.

Vstúpila do kuchyne s úsmevom na tvári a pozrela sa na Jimina keď ucítila na sebe jeho pohľad, ale snažila sa to ignorovať, lenže to nefungovalo.

Jimin zrazu ucítil niekoho ruku na svojom chrbte a horúci dych pri svojom uchu. Náhle ucítil ako otvoril ústa a snažil sa niečo zašepkať do Jiminovho ucha, ale bolo po celej kuchyni bolo počuť len náhle a tiché zavrčanie.

Jimin sa zachvel a zavrel oči, bol si istý že predtým počul rovnaké zavrčanie. Traja ľudia stojaci v kuchyni sa otočili k Yoongimu, ktorý stál v dverách so skríženými rukami a mračil sa.

"Vypadni Heejin, nechceš , aby Jungkook zistil že sa zahrávaš s jeho Omegou," prehovoril Yoongi , keď vykročil vpred a chytil dievčenské zápästie do svojho zovretia, "znova," dodal skôr, ako ju odtiahol od Jimina.

Jimin si od úľavy povzdychol, chytil Yoongiho za jednu ruku aby ho upokojil, zdalo sa mu že si vytvoril kamarátsky vzťah k Yoongimu a Hoseokovi.

Mohol povedať že si k nim vytvoril taký kamarátsky vzťah, aký mal aj s Taehyungom a Seokjinom, a páčilo sa mu to.

Heejin ticho zavrčala, predtým ako odstúpila a nahnevano odišla z kuchyne. Yoongi sa okamžite otočil k mierne sa trasiucej Omege.

"Jimin, si v poriadku?" pomaly sa spýtal a položil svoju ruku na jeho líce, aby sa mu pozrel do tváre, Jimin len pomaly prikývol a schmatol Yoongiho košeľu aby ho mohol objať.

"Takže to ona ťa napadla prvý krát?" opýtal sa Seokjin a pozrel sa na ďalších dvoch mužov ktorý boli v miestnosti, Yoongi prikývol, objal Omegu, natisol i ju na svoju hruď a prešiel mu prstami cez vlasy.

 Dvere do kuchyne sa otvorili a Jimin sa rýchlo odtiahol od Omegy, aby sa poklonil Jungkookovi, ktorý stál vo dverách.

Jungkook len chvíľu sledoval Yoongiho a potom sa pozrel na nervózneho chlapca, ktorý sedel na stoličke.

"Čo sa stalo?" spýtal sa Jungkook, keď pristúpil bližšie k Jiminovi, niekoľkokrát prešiel cez chlapcove vlasy a potom chytil jeho bradu medzi svoje prsty a zdvihol ju tak, aby sa mu mohol pozrieť do očí.

"Princ," prehovoril Yoongi, keď prišiel k Namjoonovi a Hoseokovi ktorý stáli vo dverách, Jungkook zavrčal keď sa pozrel na Jimina.

Obaja si nemohli pomôcť a stále sa na seba pozerali, "Heejin tu znova bola," povedal Yoongi potichu, Jungkook da otočil a pozrel sa na troch strážcov.

"Namjoon a Yoongi, choďte za ňou a vložte ju do jednej z cely."

Hoseok zostal vo dverách a sledoval dvoch chlapcov pred sebou, sledoval ich aj Seokjin stojaci na opačnej strane stola.

"Poďme ti ukázať tvoju izbu, mhm," povedal Jungkook a pomohol Omege vystať zo stoličky, Jimin prikývol a podišiel k Hoseokovi, aby ho mohol objať s úsmevom na tvári.

" Pa pa, Jin hyung," usmial sa Jimin a zamával Seokjinovi, ktorý sa usmial a zamával mu naspäť, než sa vrátil k tomu čo robil.

Traja chlapci potom odišli z kuchyne, aby Jiminovi ukázali jeho izbu.


---------------------------------------

!!originál: Babyyg93 !!

--------------------------------------





Prince's Omega || Jikook FF {Preklad}Kde žijí příběhy. Začni objevovat