Jeden

374 28 5
                                    

Utorok

Jimin a Taehyung sedeli doma pred telkou a pozerali film, keď im zrazu začal zvoniť telefón, Jimin zdvihol a bezmyšlienkovo odpovedal.

"Ahoj?" potichu odpovedal a čakal kým mu Jin odpovie. "Jimin, potrebujem teba a Taeho aby ste mi spravili láskavosť", povedal Jin do telefónu, pozadie bolo plné hluku a Jimin hneď vedel že Jin je momentálne veľmi zaneprázdnený.

 Jimin bol ticho a čakal kým bude Jin pokračovať v rozprávaní, "Potrebujem aby ste tu prišli a pomohli mi, mám v kuchyni nedostatok zamestnancov a potrebujem tu toho veľa urobiť" povedal rýchlo do telefónu.

 Jimin vypol film a prudko sa postavil z gauča čím spôsobil že Taehyung zakňučal, " Práve teraz odchádzame hyung" povedal Jimin jinovi a začal si chystať svoje veci.

Seokjin mu poďakoval, zložil telfón a vrátil sa k práci, ktorú práve robil.

"Čo sa deje?" opýtal sa Taehyung a tiež si zobral svoje veci, " Jin potrebuje aby sme mu pomohli v kuchyni, má znova málo zamestnancov" Jimin potichu odpovedal.

"Neviem či by si mal ísť von Jimin, ide o tvoju vôňu," povedal znepokojene, "Bude to v poriadku, TaeTae," Jimin sa ho s úsmevom pokúsil upokojiť.

Jimin a Taehyung sa vydali smerom k hradu, hneď ako dorazili, strážcovia ich nechali vstúpiť a oni prešli vchodom do kuchyne.

"Seokjin!" Jimin zakričal na staršieho muža, Jin vzhliadol od misy ktorú mal pred sebou, usmial sa keď keď uvidel svojich dvoch spolubývajúcich.

"Rýchlo si vezmite nejaké zástery", povedal Jin chlapcom, obydvaja odišli do skadovacej miestnosti pre personál, aby si vzali nejaké zástery.

Jimin a Taehyung si navzájom pomohli zaviazať šnúrky na zástere a vrátili sa do kuchyne aby mohli začať pomáhať Jinovi.

Jiminovi a Taehyungovi sa pri varení darilo celkom dobre pretože vždy pomáhali Jinovi v kuchyni, či už na zámku alebo v dome.

"Jiminie? Mohol by si pomôcť ostatným zamestnancom  odniesť jedlo do haly?" spýtal sa Jin pričom sa sústredil na to čo robil pred sebou, Jimin prikývol a zobral pár tanierov, ktoré boli už hotové.

Keď so zamestnancami prišli do haly tak položil jedlo na veľký stôl.

Zostal tám stáť a rozhliadol sa po miestnosti, pozeral na maľby a krásny nábytok ktorý túto miestnosť zdobil.

Jiminove ústa sa mierne pootvorili pretože bol prekvapený že stojí v takej prekrásnej miestnosti, prezerali si ju až kým si nevšimol že zvyšok personálu už stihol odísť.

Jimin spanikáril, vyšiel z miestnosti a snažil sa spomenúť si na spôsob akým prišiel. Keď zabočil za roh narazil do dievčaťa.

Ticho sa ospravedlnil a chcel odísť preč, ale dievča ho chytilo za ruku a stiahlo ho naspäť, takže bol pritlačený k jej telu.

Jimin nasucho prehltol, zrazu mal zlý pocit keď dievča zakňučalo ako vlk, "Si stratený?" spýtala sa keď sa jej na tvári vytvoril úškrn

Jimin zakrútil hlavou, žena ho pritlačila k stene, jej ruky boli pritlačené na Jiminove a jej tvár bola blízko jeho, keď zrazu ucítil jej dych na krku.

"M-musím sa vrátiť k svojim priateľom," zamumlal Jimin, "Môžu počkať," ticho zavrčala keď sa blížila k jeho krku začali sa jej ukazovať tesáky.

Jimin sa Alfe podriadil a naklonil hlavu nabok aby mala lepší prístup, zasmiala sa a jej zuby sa jemne pritisli na jeho kožu /snáď viete čo myslím(smajlík)/ čo spôsobilo že zakňučal.

"S-stop, nechcem to." povedal Jimin potichu a pokúsil sa ju odtlači, ale Alfa dievča ho silnejšie pritlačilo o stenu.

"Povedal že to nechce" z chodby sa ozval hlboký hlas, divča aj Jimin sa naraz pozreli smerom odkiaľ prišiel hlas.

Dievča okamžite odstúpilo od Jimina a poklonilo sa chlapcovi ktorý kráčal vopred, smerom k nim.

Vstúpil medzi Jimina a dievča. Najprv sa pozrel na Jimina a potom sa otočil k dievčaťu, ktoré sa stále klaňalo.

"Heejin, toto je druhýkrát čo si zaúočila na Omegu," povedal chlapec, jeho hlas spôsobil že Jiminove kolená oslabli až sa ledva udržal na kolenách a jeho vôňa mu vošla do myšlienok a spôsobila mu závraty.

Videl tých dvoch sa rozprávať, ale už ich viac nepočúval, len sa pozeral na pekného chlapca ktorý stál pred ním.

"Je mi to ľúto, princ Jeon," zamumlala, chlapec si povzdychol a pokrútil hlavou, "Čo s tebou budem robiť ?" spýtal sa skôr pre seba, keď sa pokrčil aby bol s ňou na rovnakej výške.

"Môžte ísť na deň domov ale ak sa to stane ešte raz, tak už nebudem taký milý," povedal Jungkook nahnevano. Dievča prikývlo hlavou, znova sa poklonilo a odbehla preč.

Jungkook sa otočil k Jiminovi , jemne ho chytil za ruku a skontroloval mu zápästie, povzdychol si a začal Jimin ťahať za sebou.

"Uh, kam ideme?" Jimin sa ticho spýtal a pomaly sa vracajúc k jeho zmyslom, "Beriem ťa k hradnému lekárovi aby ťa skontroloval" Jimin zalapal po dychu a vytrhol svoju ruku z tej chlapcovej.

"Hradný lekár je len pre kráľovskú rodinu, nemôžem tam ísť," povedal Jimin ustarostene, chlapec sa na sekundu pozrel na Jimina a potom sa uškrnul, "Dobre, tým pádom som súčasťou kráľovskej rodiny," odpovedal mu naspäť.

Jimin pozrel na chlapca pred sebou, od zhora dole, potom sa pár sekúnd pozeral na jeho tvár, kým sa jeho oči nerozžiarili hanbou a rýchlo sa neuklonil.

"Princ Jeon," zahanbene zašepkal, "Ospravedlňte moje idiotské správanie," dodal a stále sa klaňal.

Jungkook sa zasmial a potom položil dva prsty pod Jiminovu bradu a jemne zdvihol jeho tvár hore aby mu do nej mohol vidieť, "To je v poriadku a teraz poď," odpovedal a znova chytil jednu z Jiminových malých ručičiek.

Jimin nechal lekára mu skontrolovať zápästie aj krk. Potom Jungkook trval na tom nech sa k nemu Jimin pripojí na večeru a ten súhlasil, takže ho Jungkook znova ťahal cez ten krásny, biely, hrad.

Teraz obaja sedeli pri tom veľkom stole v hale, "Naozaj by so už mal vrátiť k svojim kamarátom, princ Jeon."zamrmlal Jimin potichu , Jungkook sa na neho pozrel zo stoličky oproti nemu.

"Kde sú tvoji kamaráti?" opýtal sa Jungkook a oprel sa o stoličku, "Seokjin a Taehyung sú v kuchyni , pravdepodobne sa o mňa boja, princ."

Jungkook prikývol a privolal k sebe jedného zo svojich strážcov. Niečo mu zašepkal do ucha a nechal ho odísť.

"Takže si kamarát môjho šéfkuchára, ako ste sa spoznali?" opýtal sa a odpil si zo svojho nápoja, "Jina poznám už od svojich troch rokov, a tiež spolu žijeme," povedal potichu Jimin.

"Žiješ v tom malinkom dome so Seokjinom?" opýtal sa Jungkook so zdvihnutým obočím. Jungkook si myslel že dom je dosť malý na to aby tam žil Jin a nieto ešte aby tam žili dvaja.

Jimin prikývol a pokračoval, "A Taehyung bol na chvíľu bol na chvíľu bez domova. Ja a Seokjin sme ho našli, keď sa snažil spať v parku na lavičke zatiaľčo vonku bola strašná zima a tak sme ho vzali k nám." pokračoval s Jungkookom v rozhovore o svojich kamarátoch.

"Vzali ste ho k vám?" prekvpane sa opýtal Jungkook, " Áno, takže aj on s nami žije." Dodal Jimin s úsmevom na tvári. Bol šťastný že mohol rozprávať o svojich kamarátoch a tiež bol rovnako hrdý na tože vo svojom živote mal takých úžasných ľudí.

Jungkook sa chystal niečo povedať, ale v tedy dnu vošli Taehyung a Seokjin ktorá zakričal na Jimina v momente keď ho uvidel.

"Jimin, o môj bože, hľadali sme ťa úplne všade, kde si bol?" Seokjin mal obavy keď nemohol Jimina nájsť. Od úľavy si vydýchol keď si prezrel Jimin či je  fyzicky v poriadku a zistil že je.

Taehyung poklepal Seokjina po ramene, "Či je taehyung ?" podskočil keď sa otočil aby sa pozrel na Taehyunga ale namiesto toho sa stretol s očami princa.

taehyung aj Seokjin sa mu rýchlo poklonili, "Prepáčte, princ Jeon," ospravedlnili sa a znova sa postavili.

Jungkook sa usmial a povedal im nech si sadnú.

"Jimin mi rozprával že všetci traja žijete v tom malom dome spolu." povedal Jungkook a zdvihol svoj pohár až k perám aby si dal ďalší dúšok.

Seokjin prikývol, " Dom je dvojizbový takže Jimin a Taehyung spolu zdieľajú izbu." opísal situáciu v dome a Jimin s Taehyungom prikývli.

Jungkook kývol hlavou, " Dobre, mám nápad," zrazu prehovoril a odvrátil svoju pozornosť k Jiminovi s úsmevom na tvári, "Môžte žiť tu na zámku."
♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛

A / N: Hneď na začiatku sa chcem ospravedlniť že prvá časť vyšla celkom neskoro ale je toho teraz moc v škole : D
Takže prvá časť, ako sa vám zatiaľ páči?? : D
Dúfam v to že sa vám páči ; )

Zatiaľ nemáme nič viac čo dodať :/

Tu je pre vás prvý gif:

"♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛A / N: Hneď na začiatku sa chcem ospravedlniť že prvá časť vyšla celkom neskoro ale je toho teraz moc v škole : DTakže prvá časť, ako sa vám zatiaľ páči?? : DDúfam v to že sa vám páči ; )Zatiaľ nemáme nič viac čo dodať :/Tu...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

!!originál!!: Babyyg93

~Kookie
~Taeuško

Prince's Omega || Jikook FF {Preklad}Where stories live. Discover now