Štyri

199 19 1
                                    

Streda (stále)

Keď Hoseok vošiel do obývačky, tak sa pozrel na Seokjina a Taehyunga ktorý sedeli na gauči a pozerali film ktorý bežal v telke. Stále pozoroval dvoch chlapcov pričom ich obišiel a sadol si na gauč k nim, aby sa pridal k pozorovaní filmu.

Pozeral ho asi 5 minút kým si všimol  že Jimin s nimi nieje. "Kde je Jimin?" opýtal sa Hoseok a prestal pozerať film, aby sa mohol porozhliadnuť po miestnosti.

"Išiel do obchodu aby kúpil mlieko," odpovedal Taehyung a ďalej v kľude pozeral film. Hoseokove oči sa rozšírili a Yoongi sa pozrel na ďalších dvoch chlapcov, keď spracoval to čo Tae povedal.

Yoongi a Hoseok sa rýchlo postavili a pribehli k vchodovým dverám, kde si čo najrýchlejšie obúvali topánky.

Vyšli von a nasledovali jemnú vôňu, ktorá tam po Jiminovi ešte ostala. Obaja sa rýchlo ponáhľali po chodníku kým neuvideli Jimina.

Obe alfy okamžite spanikárili, načo sa rozbehli k Jiminovi a druhému mužovi, ktorý stáli priamo pred nimi.

Obaja silno odsotili silnejšieho, načo sa muž vzdal a odišiel. Hoseok sa rýchlo otočil k Jiminovi, ktorý ležal na zemi v klbku, nohy si tisol čo najviac k hrudi a tvár si schovával do kolien, snažiac sa ju čo najviac skryť.

"Už odišiel, Jimin," povedal Hoseok milo načo Jimin zdvohol zrak a poobzeral sa naokolo. Keď sa pozrel na Hoseoka a Yoongiho tak sa rozplakal ešte viac.

"Prepáč, nemali sme ťa nechať ísť samého," povedal potichu a povzdychol si keď videl plačúceho Jimina na zemi. Hoseok si kľakol k Jiminovi a v momente si ho vtiahol do obrovského objatia.

Zostali takto dokým Jimin neutíšil svoj plač aspoň trochu sa neukľudnil. Keď sa tak stalo tak sa znova vybrali pokračovať v ceste do obchodu.

Traja muži kráčali po obchode aby vzali mlieko ktoré Jin potreboval. Potom im Hoseok oznámil že si potrebuje kúpiť ešte zopár vecí, keďže je tu.

Takže teraz stáli pred mraziakom a pozerali sa všetky druhy zmrzlín ktoré v sa v ňom nachádzali.

"Ktorú príchuť máš rád, Jimin?" opýtal sa Hoseok a pozrel sa smerom kde stál Jimin. Mladší chlapec mal svoju ruku na mraziaku a zaujato pozoroval všetky druhy zmrzlín.

"Chcem túto," povedal Jimin a ukázal na zmrzlinu ktorú chcel. Hobi otvoril mraziak a zobral odtiaľ zmrzlinu ktorú chcel Jimin  a ktorú mal rád Yoongi. Keď v tom momente začal Yoongimu zvoniť telefón, keď uvidel kto mu volá tak Hoseokovi len venoval pohľad kým odišie aby odpovedal na hovor.

Hoseok a Jimin chodili po obchode aby zobrali ešte zopár sladkostí kým prišili ku pokladni aby všetko zaplatili.

Keď vyšli z obchodu s taškami ktoré mali v rukách, tak Yoongi práve ukončil hovor a venoval Hoseokovi rovnaký pohľad ako predtým v obchode.

Yoongi zobral tašky z Jiminových rúk a spoločne išli naspäť k Seokjinovi domov.
♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛

!!originál!!Babyyg93 


Prince's Omega || Jikook FF {Preklad}Kde žijí příběhy. Začni objevovat