30, Yeniden Başlar Mıyız

56.5K 3.1K 996
                                    

Vampir Dük'ün Karısı

Vampir Dük'ün Karısı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Simdi ise sana olan aşkımı kabul edip benimle tekrar baştan başlar mısın?"



30.BÖLÜM : Yeniden Başlar Mıyız

Jack odalarının kapısını açıp içeriye girdiğinde koltukta oturmuş oğlunu emziren Olivia toparlandı. Koltuğun yanında bulunan ince battaniyeyi alarak oğluyla kendi üstünü kapatacak şekilde üzerlerine örttü.

Jack bu yaptığı şeye karşılık hiçbir şey denemedi. O da diğer koltuğa oturup başını arkasına yasladı.

Hiç konuşmadan ve birbirlerine bakmadan geçen dakikaların ardından Olivia, Jack'in bir teşekkürü hak ettiğini düşünerek ona hitaben konuştu.

"Benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim." Jack başını Olivia'ya çevirdi.

"Önemli değil.'' Zihnindeki düşüncelerle biraz duraksayıp konuşmaya devam etti.

"İnsan olmak istiyor musun gerçekten? Gücü, hızı ve onun gibi olmayı bırakıyorsun."dedi battaniyenin altındaki Joey'yi işaret ederek.

"Sen bir vampir tarafından kurtarıldın. Onlara verilen bu özel şey sayesinde. Şimdi bizim gibisin ve sen bu durumu elinin tersiyle itiyorsun. Joey bir vampir. Büyüdüğünde şu anki gibi olmayacak işte o zaman ona bakman zorlaşacak ama eğer böyle kalırsan hiçbir şey seni zorlamaz. Bu güç Olivia. Herkesten güçlü olacaksın. Bence biraz daha düşün. Joey'yi düşün ve kararını ona göre ver."

Olivia başını kocasına çevirdi. Neden bu kadar çok vampir kalmasında diretiyordu? Bu dokuz ay içerisinde ona ne olmuştu. Evet şu anda hayattaydı ve bu kocası sayesindeydi ama hayatına vampir olarak devam etmek istemiyordu. Kendisi bir insandı. Başka bir şeye de dönüşmek istemiyordu. İnsan olarak bir vampir doğurmuş ise oğlu büyüdüğünde de bunun üstesinden gelebilirdi.

"Beni kurtardığın için sana minnettarım. Sayende oğlumu görüyorum ve emin ol bu gerçekten çok özel bir şey. Ama ben bir insandım ve başka bir şeye de dönüşmek istemiyorum. Bay Jash'ı duydun. Eğer bu zehir vücudumdan alınırsa sağlığıma hiçbir zararı olmayacak ayrıca insanken içimde bir vampir vardı eğer hamileyken o acılarla başa çıkabildiysem büyüyünce Joey' ye de bakabilirim."

Joey artık süt içmeyi bırakıp öylesine emmeye başladığında Olivia oğlunu kendinden uzaklaştırıp dizlerindeki yastığa yatırdı ve hızlıca üzerini düzeltip battaniyeyi koltuğun kenarına koydu.

Vampir Dük'ün KarısıWhere stories live. Discover now