9, Hain'in Kumpası

67.2K 3.8K 1.2K
                                    

Vampir Dük'ün Karısı

Vampir Dük'ün Karısı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Senin için fazlasıyla endişelendim, peki ya sen?"


9.bölüm : Hain'in Kumpası

Olivia mutfakta çikolatalı süt içerken Jack içeri girdi. Olivia'ya baktığında göz göze geldiler. Olivia kupayı ağzından uzaklaştırdıktan sonra dudaklarını yalayarak süt bulaşmış dudaklarını temizledi.

"Bir şey mi oldu?" Jack olumsuzca başını salladı ve buz dolaplarının yanında bulunan kan için ayrılmış diğer dolaba ilerleyip bir paket aldı. Mutfak dolabından kupa alarak paketteki kanı bardağa boşalttı. Olivia başını Jack'in tersine çevirdi. Kanı bu şekilde içtiğini görmek midesi için hiç de iyi değildi.

Jack elindeki kupayla Olivia'ya dönerek belini tezgaha yasladı.

"Alışverişe çıkacağız. İçeceğini bitirdikten sonra üzerine bir şeyler giyip dışarı çık. Seni bekliyorum." Ardından kupadaki kanın hepsini içtikten sonra bardağı tezgahın üzerine bırakıp mutfaktan çıktı. Olivia acele ederek çikolatalı sütünü içti. Ayağa kalkarak Jack ve kendisinin bardağını yıkayıp tezgaha ters bir şekilde koyup odalarına çıktı. Önce banyoya girerek işlerini halletti ardından banyodan çıkıp dolaba ilerledi. Üzerine kalın bir şeyler alarak evden çıktı. At arabası kapının hemen dışarısındaydı.

Vares ülkesinde lider genelde at arabası kullanırdı. Bu lider için bir soyluluk belirtisiydi. At arabaları normal sıradan arabalara göre her zaman daha ihtişamlı olurdu. Değerli taşlarla ve güzel desenleriyle her zaman lider için idealdi. Her ne kadar normal arabalara sahip olsalarda vampirler ve kurtlar genelde araba kullanmazlardı. Fakat aynı şey insanlar için söylenemezdi. Onlar her daim yardımcı bir araca ihtiyaç duyarlardı.

Olivia hızlı olmaya çalışarak arabaya ilerlerken Bayan Maryi bahçedeki bitkilerle ilgilenirken gördü. Kış ayında olmalarına rağmen bayan Mary bitkileriyle hala ilgileniyordu. At arabasının önüne geldiğinde kenara tutunarak arabaya binerek kapıyı kapattı. At arabası hareket ederken Olivia dışarıdaki karın güzelleştirdiği manzaranın keyfini çıkardı. Bu mevsimi çok severdi. O zaman doğa daha bir güzel görünürdü ona. Ve eğer hayatta kalabilirse çocuğunu da bu mevsimde getirecekti dünyaya.

Orta yaşlı olan bir kasap, etini çalmış olan köpeğin peşinden elindeki bıçakla koşarken Olivia güldü. Adam kesinlikle çok dalgın olmalıydı yoksa o köpeğin bırakın eti çalmayı, dükkanın önünde bile durma imkanı yoktu.

Biraz ilerideki ara sokakta kar oynayan çocuklara çevirdi bakışlarını. O da çok oynardı kardeşiyle. Ama şimdi ne dışarı çıkabiliyor ne de kar oynayabiliyordu ve bu onun için gerçekten zordu.

Vampir Dük'ün KarısıWhere stories live. Discover now