27, İntikam Ateşi

56.7K 3.1K 2.2K
                                    

Vampir Dük'ün Karısı

Vampir Dük'ün Karısı

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.




"Hani derler ya intikam soğuk yenen bir yemektir diye işte anladım ki soğuk yenen bir yemek değilmiş. yenen bir yememiş. Hem de o kadar açsındır ki yesen de bir türlü doyamazsın"



UYARI! Bölüm sonlarında şiddet içerikli sahneler vardır!

27.BÖLÜM : İntikam Ateşi


''Ben yapabilir miyim?" dedi Jack, Bayan Mary Olivia'dan süt sağarken.

Bayan Mary oğluna gülümseyip doğruldu.

"Tabii." Elindeki makineyi Jack'e uzattığında Jack kornaya benzeyen küçük aleti alıp Olivia'nın göğsüne koydu ve ucundaki küçük pompayı sıktı.

O pompayı sıktıkça süt ince olan tüpten biberona boşalıyordu. İlk göğüsteki süt bitene kadar yaptığı şeye devam etti ardından diğerine de geçip onu da sağmaya başladığında Bayan Mary, Joey ile odaya girmişti. Küçük Joey huzursuzluk çıkarıp ağlamaya başladığında Bayan Mary torununu kucağında sallamaya başladı.

"Oğluşum çok mu acıkmış?" dedi Bayan Mary sesini cilveli bir şekilde çıkartırken.

Jack ise gülerek sağmayı bitirdiği göğüsten küçük makineyi çekip biberonu eline aldı. Ağzını kapatıp elini annesine uzattı.

Joey babasının kucağında rahat bir yer bulduğunda Jack gülerek biberonu oğlunun ağzına tuttu.

Kısa bir süre sonra Joey biberondaki sütü içmeye başladığında bir yandan eli ile biberonu tutarken diğer yandan ise ayaklarını sallıyordu. Jack kolunda yatan oğlunun poposuna hafifçe vurdu. O kadar tatlıydı ki her yaptığı şey de Jack oğlunu ısırmamak için kendisini zor tutuyordu. Baba olmanın bu kadar güzel bir duygu olduğunu hiç bilmezdi ama Joey öyle tatlı bir bebekti ki Jack sürekli onunla olmak istiyordu.

"Şuna bak, aynı babası. Yerinde duramıyor." Jack gülümseyerek oğlunu izlemeye devam etti. Gerçekten de yerinde duramıyordu. Şimdiden kime çektiği belliydi.

"Desene şimdiden kime çektiği belli."

Bayan Mary somurttu.

Vampir Dük'ün KarısıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora