13, Ölümünün Korkusu

56.4K 3.4K 1.3K
                                    


Vampir Dük'ün Karısı

Vampir Dük'ün Karısı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Ve ben sen gelene kadar senin için dua ettim."


13.Bölüm : Ölümünün Korkusu


Jack etrafına bakıp karısını saklayacak bir yer aradı. Dışarıdakiler, şehirden uzakta yaşayan yamyam vampiri olmalıydılar ki bu vampirler gerçekten de tehlikeliydi. Normal vampirler hayvan kanı ile beslenirken bu vampirler insanları avlayıp onlar ile besleniyor, ülkelerinin kurallarına uymuyorlar ve ülkenin yöneticisine baş kaldırıyorlardı. Zaten yöneticiyi bildikleri bile şüpheliydi.

Jack, Olivia'nın elinden tutup onu banyoya sürükledi. Kapıyı açarak Düşes'i banyoya soktu. Ardından üzerindeki uzun kollu tişörtü çıkarıp Düşes'e giydirdi.

"Jack ne yapacağız?"

Karısına cevap vermeden altındaki eşofmanı da çıkarıp Düşes'in eline tutuşturdu.

"Bunu giy ve sakın ses çıkarma. Kokunu biraz olsun bastırır. Ben buradan gidince de kapıyı kilitle." Olivia korkuyla kocasına baktı. O kadar çok korkuyordu ki Jack onun korkuyla atan kalbini duyabiliyordu.

"Olivia."dedi sakin ve rahatlatıcı bir sesle. Kızı rahatlatması gerekiyordu yoksa vampirlere karşı hiçbir şey yapamazdı.

"Şimdi sakin oluyorsun tamam mı?" Elini tuttu.

"Onları buradan göndereceğim ama seninde bana yardım etmek gerekiyor. Bu eşofmanı giy ve her yerini kapatmaya çalış ki kokunu bastırsın. Sakin ol tamam mı? Sana da bebeğe de bir şey olmayacak. Halledeceğim. Ben gidince kapıyı kilitle ve sakın ses çıkarma."

"Jack... hayır." Olivia'nın gözleri dolarken Dük ellerini karısının yanaklarına koydu.

"Hayır Olivia lütfen. Şimdi sakin oluyorsun ve bunu giyiyorsun."elini karısının kalbinin üzerine koydu. Elinin altında atan kalple birlikte karısının gözlerinin içine baktı.

"Güzelim..." Olivia'nın kalbi tekledi. İlk defa ona bu şekilde sesleniyordu.

''... sakin olmalısın. Kalp atışlarının seslerini duyabiliyorum ve ben duyuyorsam onlar da duyar. Olivia onlar normal değiller. Lütfen bana yardım et. Şimdi sakin ol ve dediklerimi yap." Jack dışarıdan gelen seslerle çok bir vakti olmadığını anladı. Kapının önünden çekilip karısına son kez bir bakış attı.

"Dikkat et ve kapıyı kilitle." Olivia gözünden akan yaşla birlikte başını sallayıp kapıyı kilitledi. Deli gibi korkuyordu. Titreyen elleriyle eşofmanı yavaşça giymeye başladı.

Göz yaşlarını sildi. Kocası ile kendisinin bir an önce vampirleri atlatması için dua etmeye başladı.

Jack hemen odasına girip üzerine giyecek bir şeyler aldı ve hızlıca giyinerek kapının önüne geldi. Derin bir nefes aldı.

Vampir Dük'ün KarısıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin