MELEZ KIZ 14.BÖLÜM (Yılbaşı)

59K 2.8K 539
                                    

---Ben gözlerimi bile kırpmadan onu izlerken eğildi ve dudaklarımızı birleştirdi.---

Olması gerektiği gibi karnımda kelebek falan hissetmedim.Birazcık  heyecanlanmıştım o kadar.Karşılık da vermedim.Öyle heykel gibi durdum birkaç saniye.Alt dudağımı emerken hızla geri çekildim.

Yataktan kalktım ve gözlerimi ona diktim.Hayır,karşısında 'bu benim ilk öpücüğümdü muhabbeti'ni yapmayacaktım.Belki daha sonra.

Önüme düşen saçları bir çırpıda toplayıp ona baktım.Normal bir bakış değildi.Bu 'git yoksa çok kötü olur' bakışıydı.

Bir çırpıda "Summer,ben özür dilerim." dedi.Cevaplamadım.

Yutkundum ve odadan çıktım.Arkamdan geldiğini hissederek merdivenlerden indim.Salona ilerledim ve içeri daldım.Kate,koltuklardan birine kurulmuş televizyon izliyordu.Başını çevirdi ve gözleri bizi buldu.Cody yanımdan geçerek Kate'in yanına oturdu.

"Kate,hemen benimle gelir misin ?"

Başını usulca salladı ve ayağa kalktı.Yanıma gelince birlikte mutfağa ilerledik.

O mutfaktaki koltuklardan birine otururken ben de tezgaha yaslandım.

"Kate,sen hiç odama geldin mi ? Biraz önce yani ?" diye sorduğumda düşünürmüş gibi başını kaldırdı.Ardından dudaklarını büzüp başını iki yana salladı.

"Biraz önce buraya Zach geldi.Sana bir şey soracaktı." dedi ve ekledi "Yoksa Zach'i görmedin mi ?" diyerek tek kaşını kaldırdı.

İçimden "Tabiki görmedim !" diye haykırırken sadece "E-Evet gördüm.Tabiki gördüm." dedim.

"Peki ne sordu ?"

Hafifçe dudağımı ısırıp "Şey,nasıl olduğumu merak etmiş.Hani birkaç gündür görüşmedik ya,ondan herhalde." diye yalan söylediğimde başını salladı.

"Cody ile aranız mı bozuldu ?"

Gözlerimi,gözlerine dikip dudaklarımı büzdüm."Sonra anlatırım."

Başını sallayınca mutfaktan çıkıp merdivenlere ilerledim.Odama çıkmam ve kafamı toparlamam gerekiyordu.Ses çıkarmamaya özen göstererek merdivenleri çıktım.Ardından odama girip kapıyı kilitledim.

Şimdi konuyu toparlayalım.Cody beni öptü,bu ilk öpücüğümdü ve Zach bizi gördü.Aslında kapı açıldığında öpüşmüyorduk,beni gıdıklıyordu ama belli ki bu bile onun canını sıkmıştı.

Ayrıca Kate,Zach'in bana bir soru soracağını söylemişti.Bu yüzden hemen odadan çıkmalı ve Zach'in yanına gitmeliydim.Aynaya kısa bir bakış atıp saçımı düzelttim.Üzerimde, şu an Cody'nin de üzerinde olan SUPERMAN tişörtüm ve 2 gündür çıkarmadığım kot şortum vardı.Bu halimle odadan çıktım.Vampir hızıyla aşağı inip kapıyı yavaşça açtım.

Tam çıkıyordum ki arkamdan Cody'nin "Nereye gidiyorsun ?" diyen sesini duydum.Ağır çekim arkamı dönüp onunla göz göze geldim."Sanane."

Bir şey demesine fırsat bırakmadan dışarı çıktım.Adımlarımı sıklaştırıp Scott'ın evine geldim.Zili çalmamdan birkaç saniye sonra kapı açıldı ve kapının ardından Eva'nın gülümseyen yüzü belirdi.

"Hoşgeldin Alex.Özlettin kendini." Gülümseyerek sarıldı.Sarılmasına karşılık verirken kolumdan tutup içeri soktu.

"Tatlım,Scott'a geldiysen odasında ve Carter'la beraber.Zach'e geldiysen o da Lisa ile."

Derin bir nefes alıp tebessüm ettim.

"Sorun değil.Zach'e bir şey sormam gerek,o kadar."

Başını olumlu yönde sallayıp mutfağa ilerledi.Ben de merdivenlere yöneldim.

MELEZ KIZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin