MELEZ KIZ 53.BÖLÜM

12.2K 729 66
                                    

Parmaklarımı şakaklarıma götürüp yavaşça ovarken tuttuğum nefesimi verdim.Son zamanlarda gergin geçirdiğim anılarım birikmiş,artık beni boğuyordu sanki.Bazen düşünmekten nefesim kesiliyor,başıma şiddetli ağrılar giriyordu.Gerçeklerle yaşamayı bir türlü kabullenememiştim ben.Her zaman bir sorun çıkıyor,olmadı ben sorun çıkarıyordum.

Tekrar derin bir nefes alıp verdim.Tüm her şeyden arınmak,kurtulmak istiyordum.İyi bir hafıza kaybı da işimi görebilirdi tabi.Şöyle...son 1 yılı unutmak birçok açıdan iyi olabilirdi.

"Tekrar anlat Zach."

Birbirine kenetlediği ellerini alnına yaslarken "Buradaydı işte." diye tekrarladı.Aradıktan 10 dakika sonra yanına ulaşmıştık.İlk dakikalarda şok geçirmiş gibi bakışlarını belli bir noktaya dikmiş,tepki vermemişti.

"Kitap okurken uykuya dalmak üzereydim.O sırada yanımda bir rüzgar hissettim ve kitap nazikçe elimden alındı.Gözlerimi aralayıp,hareketliliğe odaklarken tek düşündüğüm kötü koktuğuydu. Ter veya kir değildi sadece kötüydü,kötü şeyler çağrıştırıyordu.Ama o olduğuna nasıl emin oldum biliyor musxun ? Pencereden kaçıp gitmeden bana baktı.Gözlerimin aralık olduğunu farketti mi bilmiyorum ama o olduğuna eminim."

Parmaklarımı saçlarımın arasından geçirirken "Aklımı kaybedeceğim." diye mırıldandım.Bunu bekliyordum zaten.Bir gün gelecekti tekrar.Peki neden böyle olmuştum şimdi ? Beklemediğim bir şey gibi inanmakta güçlük çekiyordum.Umudum boşa gitmediği içindi belki de.

"Nasıl görünüyordu ? Bir değişiklik var mıydı ?"

Tekrar düşünmeye başladığında Cody sinirle inleyip yanımda ki sandalyeye tekme attı.

"Hemen anlatmazsan işin biter anladın mı ?!"

Ona döndüğümde ne kadar ciddi olduğunu anlamıştım.İçinde bulunduğu ruh haliyle her şeyi yapar,sonuçlarını da korkusuzca göze alırdı.Bunu görebiliyordum.

"Sakin ol Cody.Sadece yardımcı olmaya çalışıyor,üzerine gitme."

"Kes sesini Summer ! Kendini koruyabilir öyle değil mi ?!"

Bana bağırdığı gerçeği başımı eğmeme neden olurken saçlarımı çabucak düşürdüm yüzüme.

Zach yumruklarını sıkıp ayaklandığında uzanıp kolunu tuttum.O altı üstü bir insandı,Cody ise güçlü bir kurtadam.Kavgaya girişmeleri bile anlamsızdı.Ancak benim için kavga etmeyi düşündüğü için minnettardım.

Bakışlarını bana çevirip Cody'i yoksaymaya çalıştı.

"Gözleri daha koyu renkteydi.Ayrıca sırtı dönükken görmüştüm,sol omzunda koyu kırmızı bir dövme vardı.Bekle...dövmeden çok,leke gibiydi.Doğum lekesi gibi."

"Nasıl bir leke ?"

Soru Cody'den gelmişti.Zach birkez bile göz temasımızı bozmadan sakince cevapladı sorusunu.

"Yarım ay,yanlış görmediysem.Ayın üzerinde,sağında ve solunda üç nokta vardı."

Gözlerimi saniyeler içinde kapatıp açarken yavaşça iç çektim."Bir daha gelirse onu oyala Zach.Biz gelene kadar gitmesini engelle."

Tereddütle başını sallayınca ayağa kalktım.Benimle birlikte ayaklanıp ellerini omuzlarıma yerleştirdi.Bir şey dememişti belki ama birçok şeyi gözlerinde yakalamıştım.Nedense zihnini okumak tercihlerim arasında girmiyordu.

Dudaklarımı birbirine bastırıp başımı sallarken ondan uzaklaşmış ve çoktan kapıya yaklaşmıştım.Cody ona doğru geldiğimi farkedince dalgınlığından kurtulup doğruldu.Kolunu omzuma atarak beni kendine çektiğinde kolumu beline sardım.

MELEZ KIZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin