MELEZ KIZ 73.BÖLÜM

5.6K 347 84
                                    

Merhaba💎

Lucy G. Marrell

Kayarak Klan'ın bacaklarının arasından geçtim ve o daha ne olduğunu farketmeden ayağa kalkıp elimdeki hançeri boynuna sapladım.Bu Klanlar vahşiydi,güçlüydü ama bu topluluğun çok azı zeki sayılırdı.Geri kalanlar tam bir aptaldı.

Kafası başka bir yere bedeni başka bir yere düşerken çoktan eğilip hançerdeki kanı eski püskü kıyafetine silmiştim.

"Lucy !"

Elena Hills beni hızlıca kenara itip yanımdan geçti ve az önce durduğum yere sert bir tekme attı.Ve ardından bir tekme daha. Elindeki kazığı bir şeye saplamaya çalışırken havayla dövüşüyor gibiydi ve bu onun akıl sağlığını bir anlığına sorgulamama neden olmuştu.Sadece birkaç saniye sonra yerdeki çimleri kırmızıya boyayan kanı gördüm.Ve yerdeki beden ayağından başlayarak görünür oldu.

"Sanırım en ileri derecen buydu Elena,bir görünmezle savaşmak !"

Güldü ama devam ettirmedi.Ellerini omuzlarıma yerleştirdi ve beni kendi etrafımda döndürdü."Hadi devam et."

Etrafıma bakınıp yardıma ihtiyacı olan birini aradım.Ve benden çok da uzak olmayan mesafede onun acıyla kıvrandığını duydu kulaklarım.Klan onu yaralamıştı.O ise sürünerek kaçmaya çalışıyordu yaratıktan.Bacağında yeni kanamaya başlamış büyük bir yara vardı

"Zach çekil !"

Zach'in yere saçılmış oklarından birini kaptım ve Klan'ın üstüne atladım.Bacaklarımı beline sararken o da sonunda varlığımdan haberdar olmuş,beni atmak için fevri hareketler yapıyordu.

Oku saplamak için kolumu kaldırdım ancak yanlış zamanlamaydı.Hızından dolayı omzundaki dengemi kaybedip geriye düşerken beline sıkıca sarılı olan bacaklarımı tuttu ve çözmeye çalıştı.Bense kendimi kaldırmaya ve sırtına tutunmaya çalışıyordum.

Birkaç saniye sonra durdu.Kendimi kasmaktan bacaklarım,kalkmaya çalışmaktan sırtım ağrıyordu.Istemeden de olsa kendimi serbest bıraktım,sadece nefesleneyim diye.Izin vermedi.

Elini geriye uzatıp boynumu yakaladı ve ben karşı çıkamadan tutunduğum yerden çekip aldı beni.Bacaklarım beline sarılı değildi artık havada sallanıyorlardı.Tek elimi,ellerinin üzerinden boynuma sararken nefes almak için bile çok yorgun hissediyordum.

Dışardan bakan bir göz beni çoktan ölmüş sanabilirdi.Hareketsizdim.Öyle durmam gerekiyor gibi hissediyordum.Ne zaman kapattığımı bilmediğim gözlerimi araladım ve Klan'ın iğrenç gözlerine diktim bakışlarımı.

"Kendine kurban olarak bir insanı mı seçtin ?" dedim yavaşça."İşe yaramazsın."

Kaşları çatıldı ve yavaşça yaklaştırdı dudaklarını kulağıma."Sen bize aitsin.Bizim Vampir Klan'ımızsın."

Ve geri çekilip yüzüme baktı uzun uzun. Gözlerimi yavaşça kapatıp açtım.Ne dememi bekliyordu ? Tamam sizinim,alın beni mi demeliydim ?

"Sizinle olmamın bana hiçbir getirisi yok."

Soluk yüzü yavaşça gevşedi ve ardından sesli,alaycı bir kahkaha attı."Bu sefil hayatında yapacağın en mantıklı seçim olurdu kızım.Ayrıca..."

Boynuma sarılı parmaklarını açtı ve yere düşmeme izin verdi.Bir ayağınla güçlü bir şekilde beni kenara itip az ileride yatan Zach'e doğru yürüdü.

"Ona sakın dokunma !"

Ellerimden destek alarak ayaklanmaya çalışsam da tekrar tekrar düşüyordum.Daha önceki kavgalarımda aldığım darbeler şimdi gösteriyordu etkisini.Yaralıydım ve tanrı aşkına çok acıyordu.

MELEZ KIZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin