~9~

148 14 0
                                    

Φθάσαμε στο πάρτυ και η Aurora ψάχνει τον Jake . Εγώ απλά παρατηρώ γύρω μου και ακολουθώ την Aurora . Γίνεται χαμός !

Eric POV

Είχαμε έρθει από νωρίς με τον Jake και καθόμασταν στο μπαρ . Συζητούσαμε και του είπα για την Aqua όπως και εκείνος για το κορίτσι του .

Eric - Ρε μ*****  δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου , όταν με έσωσε και μετά μπήκε στο δωμάτιο μου και κάθισε . Της είπα πως την θέλω και δεν με πίστεψε . Εχθές πήγα και της μίλησα , με αγνοούσε όλη την ώρα ούτε που γύρισε να με κοιτάξει . Πρώτη φορά συναντάω τέτοιο κορίτσι . Τόσο δυναμική ! Με κάνει να την θέλω περισσότερο και όχι για την εμφάνιση μόνο , για τον χαρακτήρα . Είναι ήρεμη , ευγενική , γλυκιά , ντροπαλή , σοβαρή και σιωπηλή αλλά όταν την προκαλέσεις γίνεται επιθετική , δυναμική και ακαταμάχητη . Αυτό που θα ήθελε κάποιος να έχει ! Αυτός ο κάποιος είμαι εγώ !

Jake - Ο Eric ερωτεύτηκε για πρώτη φορά ! Έτσι είναι κολλητέ , πονάει . Αλλά δεν φαίνεται να μην σε θέλει . Απλά δεν σε εμπιστεύεται αφού μου είπες πως σε έχει δει δύο φορές με δύο διαφορετικά κορίτσια ! Λογικό μου φαίνεται . Πάντως ακαταμάχητη δεν νομίζω . Θα τη δεις τώρα που θα έρθει με κανά ολόσωμο .

Μου απάντησε και γέλασε . Εγώ δεν έδωσα σημασία σε αυτό και συνεχίσαμε να χαζεύουμε και να μιλάμε , μέχρι που μας πλησίασε το κορίτσι του Jake με την Aqua .

Aurora - Γεια σας αγόρια !

Jake - Γεια σου , μωρό μου .

Eric - Να τες ! Γειά .

Aqua - Γειά .

Aurora - Πάμε να κολυμπήσουμε ;

Aqua - Και πολύ αργήσαμε .

Απαντάει εκείνη και πάνε πιο πέρα να βγάλουν το ρούχο τους ώστε να μείνουν με το μαγιό .

Jake - Κολλητέ , λάθος έκανα . Κοίτα τι φοράει η δικιά σου . Όπα !

Eric - Πλάκα κάνεις τώρα !

Αυτή η κοπέλα με τρελαίνει . Μείναμε άφωνοι να την κοιτάμε μέχρι που μας απέσπασε η φωνή της . "Τι λέει , θα έρθετε ; " μας φώναξε και εμείς την ακολουθήσαμε τρέχοντας .

Aqua POV

Φθάσαμε αρκετά κοντά στο νερό και ήρθε η ώρα να μπούμε . Ευτυχώς δεν μπορούσα να μεταμορφωθώ σε γοργόνα άμα μπω κατευθείαν . Τι ανακούφιση ! Έτσι όρμηξαν πρώτη μες το νερό με ένα μακροβούτι , μετά ακολούθησε η Aurora και έπειτα τα αγόρια . Κολυμπούσαμε για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να βγούμε στην ακτή και να κάτσουμε στην άμμο . Ήταν πολύ καλή ιδέα γιατί κυριολεκτικά είχαν μουδιάσει τα πόδια μου . Μας έφεραν κάτι να πιούμε τα αγόρια και συνεχίσαμε να μιλάμε . Η μουσική ήταν τέρμα δυνατά και δεν μπορούσαμε να ακούσουμε καλά τι έλεγε ο ένας στον άλλο . Βέβαια , προσπαθούσαμε και τα καταφέρναμε .

•🐚 𝗠𝘆 𝗻𝗲𝗶𝗴𝗵𝗯𝗼𝗿 🐚•Where stories live. Discover now