~7~

151 17 3
                                    

Ξημέρωμα , κάθομαι έξω στην βεράντα και χαζεύω την μαγευτική θέα , τον ήλιο που με φωτίζει για να μου πει με τον δικό του τρόπο καλημέρα . Χαλαρώνω ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων που συγκρούονται με τα βράχια και τα μελωδικά τιτιβίσματα των πουλιών . Είμαι έτοιμη να αποχαιρετήσω αυτό το σπίτι αφού δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ . Εχθές το βράδυ , συναινεί κάτι που δεν θα μπορέσω να ξεχάσω ποτέ . Η γιαγιά μου , με άφησε . Είχε πρόβλημα με την καρδιά της και δεν μου το είχε πει . Και τώρα αποφάσισα να μετακομίσω με την Louiza . Υπέγραψε κάποια απαραίτητα έγγραφα και σε λίγο θα πάρω τον δρόμο για τον Φάρο . Δάκρυα κυλάνε στο πρόσωπο μου και νιώθω την καρδιά μου σπασμένη σε χίλια κομμάτια . Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τι συνέβη αλλά ξέρω πως η γιαγιά μου θα μου έλεγε πως πρέπει να παλέψω και να μην στενοχωριέμαι . Αυτό θα κάνω , για χάρη της .

Η ώρα έχει φθάσει , παίρνω τον δρόμο προς τον Φάρο . Στην διαδρομή κλαίω και σκέφτομαι όλες τις ωραίες στιγμές . Ας ηρεμήσω ! Το είπα και το έκανα . Αφού έφθασα στον Φάρο , η Louiza με περίμενε λυπημένη γιατί είχε μάθει τα νέα . Με αγκάλιασε σφιχτά και μου ψυθήρησε πως όλα θα πάνε καλά . Ύστερα μου έφτιαξε έναν φρέσκο χυμό και αφού ηρέμησα και έκανα ένα διάλειμμα από το κλάμα , μου έδειξε όλα τα δωμάτια και το εξωτερικό του Φάρου .

Ο Φάρος ήταν ένα τεράστιο , παλιό κτίριο το οποίο ήταν δίπλα στην θάλασσα . Ήταν κάτω , σε ένα λιβάδι στον γκρεμό . Από την μπροστινή μεριά ήταν γεμάτο βλάστηση και από την πίσω έβλεπες την θάλασσα . Η Louiza με ρώτησε ποιο θέλω να είναι το δωμάτιο μου και διάλεξα την σοφίτα του Φάρου . Συμφώνησε και έπειτα με άφησε να διακοσμήσω το νέο μου δωμάτιο . Όμως ξαφνικά ακούω την πόρτα . Κατεβαίνω βιαστικά κάτω όπως και η Louiza και ανοίγω την πόρτα . Στην πόρτα ήταν δυο αστυνόμοι οι οποίοι ζήτησαν να περάσουν μέσα για να μας μιλήσουν . Και αφού τους αφήσαμε , πήραν τον λόγο .

Αστυνομικός - Εσείς πρέπει να είστε η Aqua Wavepearls . Θα χρειαστεί να μας ακολουθήσετε . Δυστυχώς η δεσποινίς Louiza δεν μπορεί να σας φροντίσει , σύμφωνα με τον νόμο . Άρα θα έρθετε μαζί μας στο νέο σας σπίτι . Οι οικογένεια James δέχτηκε να σας παραλάβει . Ελάτε μαζί μας , σας παρακαλώ .

•🐚 𝗠𝘆 𝗻𝗲𝗶𝗴𝗵𝗯𝗼𝗿 🐚•Where stories live. Discover now