3

1.8K 130 27
                                    

Yüzüme gelen güneşin sıcak havasını hissetmem ile yavaş yavaş gözlerimi açmaya başladım. Yatakta doğrularak birkaç esnemeden sonra camdan dışarıya bakmaya dalmıştım. Güneşin sıcaklığı o kadar güzel hissettiriyordu ki adeta en sevdiğim çiceklerin bulunduğu kocaman bir bahçede geziyor gibiydim.

Odanın kapısının açılma sesini duymamla birlikte Jimin'in üstüme atlaması bir oldu . Aptal yine bu enerjisini neye borçluydu acaba

JM
Acele etmezsen tüm bap'ı ve kimchi'yi yerim.

TAE
Seni döverim Jimin. Sakın

Jimin'in tüm masayı yutmasını istemememin bir nedeni vardı. Annesinin kahvaltısı annemin kahvaltısından sonra en sevdiğim kahvaltıydı. O kadar lezzetlidir ki anlatamam. Ben Jimin'in yerinde olsaydım göbekli biri olarak yaşardım o salak bu güzel yemeklerle nasıl kaslı olabiliyordu anlamıyorum.

Jimin ile merdivenlerden birbirimize hafif yumruk ve tekmeler atarak indik. Dışarıdan biri görse bizi 10 yaşında iki çocuk sanardı buna emindim. İkimizde sandalyeye öküz gibi oturmuştuk ve Jimin'in annesi bize sorgular bir şekilde bakmıştı.

TAE
Park Hanım kahvaltı sofranızın lezzetini cidden özlemişim ellerinize sağlık.

Park Hanım
Kaç defa söyleyeceğim Tae'cim bana Hanım demene gerek yok. Annen sayılırım. Anne demen beni sevindirir.

Ufak bir tebessüm etmiştim. Jimin'in annesi cidden benim de annem gibiydi her sorunuma çözüm bulur ve her zaman beni desteklerdi. Annem ve babam Amerika'ya gitmeden önce beni ve Jin hyung'u Jimin'in anne ve babasına emanet etmişlerdi.

İkimizde kahvaltımızı bitirip masayı toplamak için yardım ettikten sonra odaya çıkmıştık. Her zaman ki gibi ilk önce bilgisayar oyunları oynayıp bir süre eğlenmiştik. Arada bir oyunun ortasında öldüğümüz için birbirimize sinirlenip yastık savaşı yapardık.

JM
Ben duşa giriyorum, yine beni korkutmak için ben duştayken lambaları kapatmaya kalkma. Adam gibi dur.

TAE
Canım sıkılır, bir bakmışsın elektrikler gitmiş

JM
Çık lan odamdan. Duştan çıkana kadar girmen yasak

TAE
Zırlama be tamam bişey yapmam... belki.

JM
İntagram şifreni biliyorum. Jungook'a "Seni seviyorum" diye mesaj atarım

TAE
Yavşaksın Jimin. Hem atsanda inanmaz buna aptal

JM
Tamam senin için sakıncası yoksa ben eğlenmek adına atayım şu mesajı

TAE
Git vücudun ile birlikte şerefsiz ruhunu da temizle aptal

Böyle arkadaşı nerden buldum anlamıyorum resmen hayatımın üstüne eğlence kuruyor kendine piç.
Sanırım Jungook'un bana yaptıklarını Jimin'e duştan çıkınca anlatmam gerekecek yoksa sürekli Jungook ve beni kendi kafasında birleştirip duracak. Belki öğrenirse devam etmez.

TAE
Jimin çık artık altıma yapıcam şimdi

Cidden bu çocuğun tuvalete ve banyoya girdiği zaman harcadığı zaman beni sinir ediyordu. Gereksiz yere uzun kalıyordu her ne yapıyorsa artık.

vendetta | taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin