•Tanıtım•

3.5K 415 109
                                    

Öncelikle, herkese merhabalar diyorum!

Şöyle ki, yaklaşık 7-8 ay gibi bir süre geçtikten sonra yeni bir hesap ile döndüm Wattpad'e ve tekrardan bir şeyler yazmaya karar verdim.

Bazılarınız beni Wattpad'deki eski hesabım olan _FairyTaleee_'den tanıyorlar. Bazılarınız ise daha yeni keşfetmiş durumdalar. Şimdi ise, yeni okuyucularım için kısa bir açıklama yapmak istiyorum.

Önceki hesabımda 3 tane tamamladığım, birkaç tane de tamamlamadığım kurgum vardı. Tamamladığım kurgularımın okunma sayıları, toplamda 60-70 bin civarlarındaydı diye hatırlıyorum. Belli sebeplerden ötürü o hesabımı tamamen silmek zorunda kalmıştım. Yani yazdığım tüm hikayeler, tarihin tozlu sayfalarına karıştılar diyebiliriz.

Aslında, her son bir başlangıçtır ve ben her ne kadar Wattpad'e tekrardan dönmeyi düşünmesem de ya da yine aynı şeyleri yaşamaktan korksam da, bir şekilde cesaretimi topladım ve tekrardan döndüm.

Bu kitabı, çok hafiften bilim kurgu konulu bir kitap gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca, bu kitabın önceki kitaplarla bağlantıları da olacak fakat benim kitaplarımı önceden okumamış biri hiç zorlanmayacak bu bağlantıları okurken. Yani, o konuda da hiçbir şüpheniz olmasın.

Sadece eski okuyucularım yeri geldiğinde dejavunun dibine vururken, yeni okuyucularım ise yepyeni bir hikayede önceki kitaplarda bu karakterlerin neler yaşadıklarını, ne yaptıklarını ara ara öğrenmiş olacaklar. Bu konuda daha fazla spoi vermeyeceğim, okuyunca ne demek istediğimi çok rahat anlayacaksınız zaten.

Her neyse, sizleri çok seviyorum ve iyi ki varsınız canlarım. Burada tekrardan sizlerle beraber olmak bana gerçekten de çok iyi hissettirdi. Ayrıca, daha şimdiden de çok teşekkür ediyorum.

Hepinize kocaman öpücükler yolladığımı varsayın olur mu? ❤️

Endless LoopWhere stories live. Discover now