45

13.4K 1.2K 722
                                    


Bavulları kapının önüne bırakıp eve girdiler. Gece yarısı geldikleri için yorgunlardı. "Ölüyorum." Dedi Lisa yürürken. Odasına girip üstünü bile değiştirmeden yatağına uzandı.

"Lisa." Dedi Jungkook içeri dalarken. Lisa uzandığı yatakta mırıldandı. "Hmm?"

Yatak sarsıldığında Lisa kafasını kaldırdı. Yatağa uzanmıştı.

"Ne yapıyorsun be?"

"Odam çok uzakta." Örtüyü üstüne çekti mırıldanırken. "Jungkook." Dedi Lisa sinirle ittirdi yatakta onu. "Beni uğraştırma lütfen..."

"Ne olur yanına yatsam?" Dedi kıza dönerken. Arkasını döndüğünde kızla burun buruna geldi.

Yutkundu Lisa.

"Ben kesin burda yatacağım." Jungkook'un mırıldanmasıyla Lisa kızararak arkasını döndü. "Lanet olsun." Üstünü örtüm sinirle yüzünü sıvazladı.

"Niye arkanı döndün ki ya?" Jungkook esnerken konuşmuştu. Kıza sarılıp bekine koydu elini. "Çok huzurlu..." dedi gülümserken.

Dudaklarını birbirine bastırdı kız gülümserken. "Aptal." Dedi gözlerini devirirken. Zaten sabah gözlerini açtığında Jungkook yoktu.

Babasının yanına gittiğini biliyordu, onunla konuşacağını söylemişti, evde de olmadığı için oraya gittiğine emindi. Okula onsuz gideceğini sanmıyordu.

Son derece mutlu bir şekilde uyanmıştı. Bütün sabah evde sırıtarak gezmiş, okul zamanı gelinceye gülümseyerek evden çıkmıştı.

"Yine döndük lanet okula." Taehyung ve Jimin'de evden çıkıyordu. Kızlar da aşağı inerken Namjoon aşağı da ayakkabılarını giyiyordu.

"Jungkook nerde?"

"Bilmem." Dedi Lisa gülümserken. Kafasında çalan 8 yaş çizgifilm şarkısıyla birlikte gördüğü rengarenk dünyayanın verdiği uyuşukluk onun aşırı mutlu olmasına neden oluyordu. Kısa tabirle, dünü hatırlıyordu.

"Uyandığımda yanımda yoktu." Ayakkabısını giymeye uğraşırken oluşan sessizlikle kafasını kaldırdı. Herkes dehşetle ona bakıyordu.

Ne olduğunu kestirmeye çalıştı bir kaç dakika.

"Uh! Yan odada yani!" Dedi gülerken. "Yan, yan oda." Jennie derin bir nefes verdi.

"Kalbime iniyordu."

"Ne var bunda?" Dedi Taehyung. "İsterlerse üst üste yatsınlar. Sana ne oluyor?"

"Sizden hoşlanmıyorum. Kaç defa söyleyeceğim?"

"Jungkook'un suçu ne?" Chaeyoung'un konuşmasıyla Jennie kaşlarını çattı. "Sen onları mı tutuyorsun?"

"Bu senin bireysel olayın Jennie. Bizi işe karıştırmadan nefret etmeye devam edersen sevinirim." Lisa'nın ilk defa Jennie'ye karşı çıktığını gören apartman sakinleri kısa süreli bir sessizliğe kapıldılar. "Ne yani?" Dedi Jennie sinirle. "Aranızda bir şey mi var?"

"Sana soralım," dedi Namjoon merdivene oturmuştu. "Senin bizimle ne derdin ne?"

Sinirle yutkundu.

Önünde duran Taehyung'a önüz atıp merdivenden inmeye başladığında Taehyung istifini bozmadan konuşmaya devam etti. "Bu gün psikolog randevusu var Jen."

"Git kendi şizofrenine baktır!"

"Okuldan sonra gidiyoruz."

"Siktir git!"

mposine  ✿ liskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin