43

13.9K 1.2K 997
                                    


Kimse olan depremden sonra kulübelerde uyumaya cesaret edemediği için yakılan kamp ateşlerinin etrafında battaniye ile oturmayı seçmişti.

"Kore ne zamandan beri fay hattının üstünde?" Dedi Jimin ellerini ateşe uzatırken. "Ne bileyim oğlum. Sallandık bayağı ama."

"Jisoo uyudu mu?" Otururken uyuyakalan kıza baktı. Sonra soruyu soran Taehyung'a döndü. "Yok uyumadı gözlerini kapatmayı çok seviyor. Gerizekalı görmüyor musun uyumuş."

"Sorduk alt tarafı. Sanki anası sikeyim dedim."

"Ben yastık getireceğim." Dedi Taehyung'a sinirle bakarken. "Bana mı?" Dedi gülümserken. "Jisoo'ya!"

Taehyung yalnız başında onlardan uzakta oturup yüksek deniz manzarasına bakan Jennie'yi gördüğünde derin bir nefes verdi.

Ayağa kalalım yanına yürüdü. Oturup önüne bakmaya başladı onun gibi.

"Eee?" Dedi sonra gülümserken. "Burdan atlamayı düşünmüyorsunuz umarım."

Gözlerini devirdi Jennie.

"Niye atlayayım ki?" Dedi. "Seni atarım."

"Sorun benim yani?"

"Yavşayacak kız kalmadı da bana mı geldin Taehyung?"

"Yalnızdın, Jennie. Arkadaşın olarak yanına geldim. Niye beni süreli yanlış anlıyorsun?" Kaşlarını çattı. "Sana niye o gözle bakayım ki?" Dedi sonra.

Jennie çatılan kaşlarını gevşetti.

Sinirliydi. "Jen."

"Biliyor musun Taehyung, aptalsın." Dudaklarını birbirine bastırdı. "Kendine çeki düzen vermen gerekiyor artık. İnsanlar sana bunu söylemiyor çünkü zaten aptal olduğunu düşündükleri için anlamayacağını düşünüyorlar. Beyninin yerinde prezervatif var, düşünemiyorsun. Kızların hiç biri sana sen olduğun için bakmıyor Taehyung. Gerçi senin de bir farkın yok."

Taehyung yediği eleştiriler karşısında sadece kaşlarını çattı. "Vücudu ne kadar güzelse o kadar iyi. Çünkü aptal kalbin hiç bir önemi yok değil mi? Taehyung en son kiminle konuştu? Bilinmiyor, çünkü binlerce kızla konuşmuştur. Bu çok mu normal? Bir kız kardeşin olsa, bir çocuk gelip onunla takılıyor. Yatıyor. Ne yaparsın?"

Yutkundu.

"Bence bazı şeyleri düşünme zamanın geldi Taehyung."

Ağzını araladı. Tam konuşacaktı ki kız ayağa kalktı. Yürümeye başladığında sinirle gözlerini kapattı. "Oysa sadece nasılsın diye soracaktım."

"Şöyle uzansam?" Dedi Jimin gülümseyerek kafasını Chaeyoung'un bacaklarına koyarken. Chae güldü.

"Kafanı kızın bacaklarından kaldırmazsan yanan ateşteki odunları götüne döşerim." Jennie sinirle ateşin etrafında yanlarına oturup onlara baktı. Jimin korkuyla kalkarken gözlerini devirdi. "Şu kıza biri artık her boka burnunu sokmaması gerektiği söyleyecek mi?" Dediğinde Jennie güldü. "Her kıza soktuğunuz gibi mi?"

"Hop. Ağır olun." Namjoon araya girdi. "Biri yine sinirlendirmiş bunu. Yoksa bu kadar ağır konuşmaz."

"O benim." Dedi Taehyung battaniyesinin üstüne otururken. "Ben yatıyorum." Dedi sonra götünü dönüp.

Gözlerini devirdi Jennie. O da battaniyesini alıp oldukça uzak bir yere yattı. "Bu ne lan?" Dedi Jungkook anlam veremezken. "Herkes birbirine trip yapıyor."

mposine  ✿ liskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin