12.kapitola

423 13 0
                                    

,, Dobrou noc Ni" řekla jsem potichu a zavřela oči

,, Dobrou noc princezno" slyšela jsem ještě než jsem usnula

RONNIE

,, Nialle nevíš kde je Ro... No to si děláte prdel" probudil mě nějaký hlas.Pomalu jsem otevřela oči a viděla, jak ve dveřích stojí ti čtyři pakoni.

,, No dobré ráno" řekl smějící se Lou a díval se na mě. Já jsem se na něj pouze trochu pousmála a pohled věnovala tomu blonďatému andílkovi vedle mě. Nechápu, jak mohl ještě spát. Vždyť ten hluk co způsobili ti dementi by vzbudil i mrtvého. No očividně asi ne.

,, Já čekám na vysvětlení" řekl Liam a probodl mě pohledem.

,, Já vám to hned vysvětlím, jen pojďte třeba do obýváku. Nechci vzbudit Nialla" řekla jsem tiším hlasem a začala se opatrně zvedat. Bylo to ovšem těžší než jsem si myslela. Ni měl kolem mého pasu totiž ještě stále obmotanou ruku. A to docela pevně. Opatrně jsem mu ji zvedla tak, abych ho nevzbudila a vyklouzla z postele. Ještě jsem se koukla, jak něco zamrmlal a přitulil se k peřině. Podívala jsem se na kluky, kteří pořád ještě stáli ve dveřích a culili se na mě. Až na Liama samozřejmě. Jen jsem nad nima protočila oči a vydala se pomalu ke schodům po kterých jsem následně sešla do obýváku. Kluci se samozřejmě řítili hned za mnou.

,, Můžeš mi laskavě vysvětlit, co jsi dělala s Niallem v posteli" zeptal se netrpělivě Li

,, Tak co asi" řekla jsem s úšklebkem. Teď by jste měli vidět ty pohledy. Všichni do jednoho stuhli a zaražným pohledem se na mě dívali. Já už to nemohla vydržet a začala jsem se šíleně smát. Vypadali opravdu hodně vtipně.

,, Čemu se jako směješ?" řekl Liam a vypadal opravdu naštvaně.

,, Vy taky skočíte úplně na všechno" zasmála jsem se.

,, Tak 1. Spala jsem U Nialla. 2. Šla jsem za ním, protože se mi zdál zase sen o tátoví a já se prostě bála. Smějte se já vím že je to trapný. A 3. Nešla jsem třeba k někomu jinému, protože jsem se bála vaší reakce na to, že vás budím a nebo že se mi budete smát" poslední bod jsem řekla už o něco tišeji, protože jsem si přišla trapně. Je mi 15 nebo vlastně za dva dny už 16. Úplně jsem na to zapoměla. To ale odbočuji od tématu. Prostě bude mi za chvíli 16 a já se bojím být pomalu jenom sama v jedný místnosti.

Kluci na mě chvíli jen nechápavě civěli. Bylo to docela nepříjemný co si budem. Jako první se však vzpamatoval Li a vtáhl si mě do objetí.

,, Proč by to mělo být trapné prosím tě? My to chápeme. Po tom čím jsi si prošla je to pochopitelné. A neboj to se časem spraví. Jen chci aby jsi věděla, že jsem tu pro tebe ano? Vždycky. A kluci určitě taky" řekl Li. No jo starostlivý bráška.

,, Jasně že my taky. To je snad samozřejmé, že tu pro tebe budeme. Takže kdykoliv cokoliv, neboj se za kýmkoliv z nás přijít ano?" řekl pro změnu Zayn a kluci začali ihned přikyvovat.

,, Děkuji kluci. Opravdu moc. Mám vás opravdu všechny moc ráda" odtrhla jsem se od Liama a obejmula ještě každého z kluků.

,, Co se děje" ozval se za našimi zády něčí hlas. Co něčí, Niallův hlas.

,, No nene. Šípková Růženka se nám probudila" zasmála jsem se

NIALL

Ráno jsem se probudil a byl jsem v posteli sám. Jen jsem si povzdech a zvedl se z postele. Šel jsem do koupelny kde jsem si udělal ranní hygienu a pak zpět do pokoje a tam jsem se oblékl do černých teplákových kraťasů a bílého trika. Ještě chvíli jsem byl v pokoji na mobilu a nakonec jsem se rozhodl jít do obyváku. Když jsem scházel schody slyšel jsem hlasy kluků a Ronnie. Vešel jsem do místnosti a pohled mi padl na Ronnie jak objímá Zayna. Pak přešla k Harrymu. Potom zase k Louimu. Co se zas stalo? Tohle dělá většinou když za něco děkuje nebo se něco stalo.

Ronnie PayneWhere stories live. Discover now