10. Λυπάμαι

70 8 2
                                    

Hailee's POV

" Ναι ίσως με ελκύεις ακόμα αλλά δεν νιώθω κάτι για εσένα πια " λέω ξεπνοη και δαγκώνει τον λαιμό μου αργά . Χριστέ μου .

" Ξέρω πότε λες ψέματα " μου απαντάει  και με γυρνάει ώστε να τον κοιτάζω . Το βλέμμα μου πέφτει πάνω του μην μποροντας να ξεκολλήσει από το πρόσωπο του .

"Τι θες Harold να πω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου και μετά να με αφήσεις για ακόμα μια φορά για αυτή ; Να με κατηγορήσεις ότι σε πρόδωσα ; Τι καινούργιο παιχνίδι είναι αυτό ; Έχουμε τελειώσει καιρό τώρα " βρίσκω την δύναμη να αντιδράσω και αυτός ,  αυτός απλά χαμογελάει . Είναι τρελός .

" Πάντα θα παίζω μαζί σου , είσαι το αγαπημένο μου παιχνίδι " ακουμπάει τον αντίχειρα του στο κάτω χείλος μου στιγμιαία και μου γυρνάει την πλάτη . Χωρίς δεύτερη κουβέντα ξαπλώνει στο κρεβάτι και κλείνει το φως .

Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή και νιώθω ότι ακούγεται σε όλο το δωμάτιο . Δεν γίνεται με κοροϊδεύει . Είναι διπολική προσωπικότητα , είναι άρρωστος .

Αυτό ειμαι ; Το παιχνίδι του ; Μπορεί να  με ρίχνει όποτε θέλει και μετά να με διωχνει ;

"Είσαι μεγάλος μαλακας δεν έχεις καρδιά είσαι ψυχικά άρρωστος " του φωνάζω και παίρνω τα ρούχα μου από την γωνία του  κρεβατιού  .

" που πας;" τον ακούω να λέει  αλλά δεν του απαντάω   γιατί άμα του απαντήσω θα ξεσπάσω. Ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω δεν περιμένω να με ακολουθήσει και δεν θέλω να το κάνει κιόλας .

Τα φώτα στο σπίτι είναι κλειστά ησυχία έχει απλωθεί σε όλα τα δωμάτια και εγώ κατεβαίνω την σκάλα. Βάζω βιαστικά το παντελόνι μου και έπειτα τα παπούτσια μου. Θέλω να φύγω δεν έπρεπε να κάτσω εδώ.

Πριν βγω παρατηρώ τον καναπέ είναι άδειος ο Damon δεν είναι εκεί και κάτι μου λέει πως ποτέ δεν ήταν εκεί ήταν ενα ψέμα του Harry πάλι.

Ανοιγω την πόρτα και βγαίνω από το σπίτι. Εννοείται πως το σπίτι είναι σε μια ήρεμη πλούσια γειτονιά που τέτοια ώρα έξω δεν κυκλοφορεί κάνεις. Κάποτε θα φοβόμουν να είμαι έξω τέτοια ώρα στο σκοτάδι μόνη αλλά τωρα δεν με νοιάζει το πολύ πολύ να με βρουν και να με σκοτώσουν.

"Hailee νόμιζα ότι θα αργουσα να σε βρω" ακούω από πίσω μου και παγωνω ολόκληρη. Όχι..

" Nate" κλείνω τα μάτια μου και γυρίζω προς το μέρος του αφήνω μια αναπνοή να φύγει από τα χείλη μου και τον κοίταζω.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 12, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life After.Where stories live. Discover now