9. Με θέλεις

121 12 3
                                    

Δεν το πιστευω ότι η Ismini την έπεισε να έρθει εδώ νόμιζα ότι απλά θα με αγνοούσε πλήρως .

"hailee χαίρομαι πάρα πολύ που γύρισες " της λέει η μαμά μου χαμογελώντας της γλυκά και εκείνη της ανταποδίδει ένα ζεστό τέλειο χαμόγελο .

Ξέρω ότι όντως η μάνα μου χαίρεται που είναι εδώ την συμπάθει πάρα πολύ . Μου το είχε πει επανηλημενα . Αυτή δεν έκανε τίποτα μην την διώχνεις μακριά σου θα το μετανιώσεις . Και είχε δίκιο ίσως το μετανιώνω εδώ και καιρό και δεν το έχω καταλάβει .

" Πρεπει να είστε από τους λίγους που το έκαναν " ψιθυρίζει και τα μπλε της μάτια συναντούν τα δικά μου .

"Γιατί το λες αυτό ποιος δεν χάρηκε που είσαι εδώ ;"  Ξέρω ότι θα πει εμένα . Αλλά κάνει λάθος μετά από όλα αυτά την θέλω εδώ θέλω να είναι δίπλα μου και να κοιτάω αυτά τα γαμημενα μάτια όσο και αν την μισώ χάρηκα που την ξανά είδα .

"Βασικά εσύ και η niki " πλέον η συζήτηση έχει γίνει δικιά μας κάνεις δεν ασχολείται με αυτή όλοι έχουν τις δικές τους συζητήσεις .

"Κάνεις λάθος " της απαντάω και αφηνω  το πιρούνι μου η niki σκύβει το κεφάλι της και μένει σιωπηλή  ενώ αυτή συνεχίζει και με κοιτάει παραξενεμενη . Λογικό .

Δεν απαντάει απλά με κοιτάει και συνεχίζει να τρώει προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται με εμένα αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω τι μου γίνεται .

"Συγγνώμη αλλά πρέπει να αστειεύεστε . Πώς γίνεται όλοι σας να δείχνετε τόσο καλά με το ότι είναι αυτή η κοπέλα αυτή την στιγμή δίπλα σας . Κυρία ilianna με όλο το σεβασμό που σας έχω δεν το περίμενα αυτό από εσάς εξαιτίας της πήγε να πεθάνει ο γιος σας , τι σόι μάνα θα το δεχόταν αυτό " η niki ξεσπάει πετάει το πιρούνι της στο πιάτο της και κοιτάει την hailee εξαγριωμένη . Ο πατέρας μου κοιτάει την μητέρα μου και αυτή του γνέφει και παραδόξως μένει σιωπηλός . Γενικά το θέμα θυμού το έχει ξεπεράσει κάπως .

" Niki συγγνώμη αλλά δεν δέχομαι υποδείξεις για το εάν είμαι καλή μανα από  17χρονα κορίτσια που δεν ξέρουν ούτε στο άπειρο ελάχιστο τι πέρασα και εγώ και ο πατέρας τους για να υπάρχουν αυτά τα παιδιά τώρα . Δεν πρόκειται να πονέσεις εσύ και ο οποιοσδήποτε περισσότερο από εμένα εάν πάθει κάτι το παιδί μου ." Τα μπλε μάτια της μάνας μου έχουν σκουρινει έχει αρχίσει να θυμώνει . Γυρνάω και κοιτάω την niki προειδοποιητικά αλλά με αγνοεί .

"Δεν διαφωνώ αλλά είδατε τον γιο σας σε χειρουργείο εξαιτίας της και τώρα τρώτε δίπλα δίπλα και χαίρεστε που είναι εδώ είναι απίστευτο !" Φωνάζει και ο πατέρας μου χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι . Όλοι σωπαζουν και την κοιτάει καλά καλά .

Life After.Where stories live. Discover now