3. Ότι με πληγώνει

101 14 12
                                    

Κορίτσια μου πριν αρχίσω αυτό το κεφάλαιο θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αφήσετε λίγα σχόλιο τουλάχιστον 19 γιατί νιώθω λες και δεν το διαβάζει σχεδόν κανείς  αυτό το βιβλίο .

Ευχαριστώ

Γαμωτο γαμωτο γαμωτο . Είχα τόσα χρόνια να την δω να νιώσω τα χείλη της στο δέρμα μου που για λίγα δεύτερα ξέχασα τι έκανε . Γιατί την μισώ .

Παιρνω βαθιές ανάσες ξέροντας οι με έχει επηρεάσει και χτυπάω την γροθιά μου στον τοίχο του διαδρόμου και ξανά μπαίνω στο δωμάτιο της.

Γυριζει και με κοιτάζει ξαφνιασμένη και ανασηκώνεται ώστε να καταφέρει να με κοιτάξει στα μάτια .

"Κάνε αυτό που σου είπα για το καλό σου " της λέω ήρεμα αυτή την φορά και παρατηρώ το συνοφριωμα στο μέτωπο της που θέλω τόσο να διώξω με τα δάχτυλα μου .

"Hales ξεχνά ότι είχε γίνει μεταξύ μας ότι έγινε έγινε και δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ . Δεν θέλω να μου δίνεις σημασία ούτε καν να με κοιτάς δε- δεν μπορώ  να αντισταθώ και το ξέρεις έχεις έρθει εδώ μόλις λίγες ώρες και με έχεις επιρεασει πράγμα που εννοείται πως δεν θέλω . " Σηκώνεται όρθια και στέκεται απέναντι μου χωρίς να μιλάει χωρίς να μου δείχνει κάποιο συναίσθημα .

Τίποτα για ακόμα μια φορά έχει ένα αχανες βλέμμα ένα τίποτα.

"Μην με κοιτάς έτσι γαμωτο δείξε μου κάτι , πες μου κάτι "  λέω απελπισμένα και περνάω το χέρι μου μέσα από τα μαλλιά μου και αυτή μετά από λίγο κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση τελείως αντανακλαστικά .

Νιώθω σαν να την παρακαλάω , ίσως και να το κάνω γιατί ξέρω γαμωτο μου ότι μόνο αυτή μπορεί να με επιρεασει μόνο αυτή μπορεί να με αποπροσανατολίσει και την συγκεκριμένη στιγμή δεν γίνεται να συμβεί αυτό .

" Δεν είχα σκοπό να κάνω το αντίθετο εμείς οι δύο Harry έχουμε τελειώσει χρόνια " τα μπλε της μάτια έχουν σκοτεινιάσει. Ρίχνει τα χέρια της δίπλα από τον κορμο της και εγώ απλά την επεξεργάζομαι για λίγα δεύτερα και μετά ανοιγω  την πόρτα και βγαίνω έξω .

Life After.Where stories live. Discover now