1. Γύρισε

167 14 3
                                    

Καθόμαστε ολοι μαζί στο σαλόνι που εχουμε φτιάξει στην  αποθήκη και για πρώτη φορά αδιαφορώ τόσο πολύ για το τι συζητούν οι υπόλοιποι .

Για κάποιον λόγο σήμερα από το μυαλό μου πέρασε εκείνη . Δεν ξέρω γιατί . Η Niki σφίγγει το πόδι μου και παίρνει το τσιγάρο από το στόμα μου .

" Μωρό μου σου μιλάμε ξέρεις " παίρνω το τσιγάρο μου από το χέρι της και το βάζω πάλι στα χείλη μου. 
Τους κοιτάζω καλά καλά , περιμένουν όλοι να τους απαντήσω. 

Δεν άκουσα τιποτα .

Ακούω την πόρτα της αποθήκης να ανοίγει και όλοι κοιτάνε προς τα εκεί . Όλοι εκτός από εμένα βλέπω τον kevin να γουρλωνει τα μάτια του .

Η  niki σηκώνεται όρθια και περνάει το χέρι της μέσα από τα ξανθά μαλλιά της . Τι στο διάολο ποιος είναι ;

Γυρνάω το κεφάλι μου και τότε είναι που την βλέπω   . Τα μπλε της μάτια συναντούν τα δικά μου , τα μαλλιά της πέφτουν στους ώμους της και τώρα είναι κοντά και οι καστανες άκρες τους έχουν αντικατασταθεί με ένα σκούρο μπλε χρώμα . Ποια είναι αυτή ;

Ποιον κοροϊδεύεις Harold ξέρεις πολύ καλά αυτή την κοπέλα όσο και αν έχει αλλάξει.

Τα μαλλιά της είναι αλλαγμένα το σώμα της έχει αποκτήσει καμπύλες που διακρίνονται καλύτερα από τότε και τα ρούχα της είναι μαύρα . 

"Τι στο διάολο κάνει αυτή εδώ ;"  Ρωτάει η Niki και με κοιτάει όπως με κοίταζε τότε είναι σίγουρη ότι εκείνη η μέρα περνάει από το μυαλό της και αρχίζει να χάνει τον έλεγχο της πάλι .

" Hailee " φωνάζει η ismini και τρέχει και την αγκαλιάζει . Όλοι περιμένουν να πω κάτι αλλά γαμωτο δεν μπορώ να ανταποκριθώ το σώμα μου έχει μουδιάσει . Τι στην ευχή κάνει εδώ .

Τα χέρια της αγκαλιάζουν αδύναμα την ismini και το βλέμμα της παραμένει στο δικό μου . Κάτι προσπαθεί να μου πει αλλά δεν θέλω ούτε να την βλέπω .

Γυρίζω την μάτια μου γύρω στον χώρο παντου αλλά όχι πάνω της .

"Θεέ μου μου έλειψες τόσο πολύ ! Είσαι καλά ; Θα μείνεις ; Πεινάς ;" Η ερωτήσεις της ξαδερφης μου ακούγονται μόνο στο δωμάτιο .

Σιωπή ...

"Θέλω να μείνω αλλά δεν είναι στο χέρι μου " η φωνή της σπάει ακούγεται βραχνή και ο kev με κοιτάει ανασηκώνοντας τους ώμους του .

Θέλει να μείνει ; Τι στον πουτσο λέει γαμωτο !

"Harry θα μείνει ;" ρωτάει ενθουσιασμένη η ismini και ο Damon σηκώνεται και πάει και την απομακρύνει λιγάκι από την Hailee κατι που με χαροποιει ιδιαίτερα .

Life After.Where stories live. Discover now