8. Σχολείο

74 7 2
                                    


Hailee's POV

"Λοιπόν δεσποινίς μπορώ να σας γράψω στο σχολείο αλλά θέλω τουλάχιστον να μιλήσω με κάποιον κηδεμόνα ώστε να επικυρωσω τις υπογραφές στα έγγραφα που μου παραδώσατε "  άμα οι γονείς μου δεν αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξη μου ευχαρίστως να τους καλούσα .

Πιάνω το σταθερό και πληκτρολογώ τον αριθμό του κατάλληλου ατόμου  του μόνου που με βοήθησε αυτά τα δύο γαμημένα χρόνια . Δίνω το σταθερό στο διευθυντή   ο οποίος είναι πάρα πολύ μεγάλος ηλικιακά και χοντρούλης είναι σαν τον Αη Βασίλη .

"Ναι καλημέρα σας κ.Jones είμαι ο διευθυντής του Pine Ridge η κόρη σας μόλις μου έφερε την εγγραφή της με την υπογραφ- " τον διακόπτει και αυτός με κοιτάζει και μου χαμογελάει φιλικά .

Ελπίζω να καταλαβε τι γίνεται και να μην με έκαψε στον διευθυντή .

"Ναι καταλαβαίνω απολύτως... Ναι αντίο σας ευχαριστώ πολύ " κλείνει γρήγορα το τηλέφωνο και το βάζει στην βάση του . Με κοιτάζει ακόμα μια φορά και μου δίνει ένα χαρτι.

"Αυτό είναι το πρόγραμμα σου και πάνω ο αριθμός του ερμαριου σου  και ο κωδικός του καλώς ήρθες για δεύτερη φορά " του γνέφω και σηκώνομαι . Το να βρίσκομαι εδώ μέσα είναι πολύ δύσκολο .

Περπατώ στον διάδρομο ψάχνοντας να βρω το ερμάριο μου . 403 . 403 .403 . Να το

Βάζω τον κωδικό και το ανοίγω βάζω μέσα την τσάντα μου και βγάζω το βιβλίο του πρώτου μου μαθηματος.

Ο διάδρομος γεμίζει φωνές αλλά εγώ ακουω μονάχα μια φωνή πίσω μου έχω εστιάσει μόνο σε αυτή . Αυτή ήταν η ώρα που με αγχωνε πιο πολύ από την ώρα που πάτησα το πόδι μου εδώ . Δεν ήθελα να τον δω

"Dan άμα δεν μπεις στην ομάδα ποδοσφαίρου δεν μπαίνω ούτε και εγώ " γκρινιάζει κάτι που δεν το κάνει συχνά και ο Daniel γελάει . Κλείνω το ντουλάπι μου και ξαφνικά τον βλέπω να στηρίζεται στο ντουλάπι δίπλα μου και και με κοίτα με αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια του . Υπέροχα .

Ναι ειρωνεύεσαι κιόλας λες και σε χαλάει

Ηλίθια συνειδηση σκάσε .

"Γεια " ένα στραβό χαμόγελο σχηματίζεται αργά στα χείλη του και σταυρώνει τα χέρια του στο στήθος του .

"Τι έχεις να πεις για το ότι ο Dallas δεν θέλει να μπεις την ομάδα ποδοσφαίρου" μου λέει και σηκώνει το φρύδι του και μετά από λίγο  γελάει .

"Πιστεύω ότι πρέπει να μπεις στην ομάδα ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Dan από ότι θυμάμαι ήσουν πολύ καλός " του λέω αποφευγοντας το βλέμμα του και δαγκώνω τα χείλη μου αγχωμενα . Γαμωτο αρχίζω να κοκκινιζω πάλι με το βλέμμα του . Δεν είναι καλό αυτό .

Life After.Where stories live. Discover now