6 . Daniel

108 9 1
                                    

" Σας απαγορεύω να κάνετε οποιαδήποτε σχέση μαζί της " η φωνή μου βγαίνει ήρεμη και ολοι μου γνέφουν και σηκώνονται και φεύγουν εκτός από τον kevin. Εννοείται ήξερα ότι θα είχε αντίρρηση πάντα την ήθελε .

"Τι βλακείες είναι αυτές ; Δεν μπορείς να μας απαγορεύεις κάτι τετοιο αυτά τα πράγματα δεν τα ελέγχεις Harry" σηκώνει την φωνή του , τα μάτια του με κοιτούν επιθετικά και κάνει ένα βήμα κοντά μου . Τι νομίζει ότι τον φοβάμαι ;

"Είμαι ο αρχηγός σου θα κάνεις ότι σου πω εγώ " του φωνάζω και αυτός περνάει το χέρι του από τα μαλλιά του και γελάει . Τα νεύρα μου αρχίζουν να τσιτωνουν σιγά σιγά . Το ότι γελάει με κάνει να θέλω να του ανοίξω το κεφάλι στην μέση αληθεια

"Δεν σου ανήκει. Mendes ποτέ δεν σου ανήκει ποιο είναι το πρόβλημα σου επιτέλους την πλήγωσες την έκανες κομμάτια της έδειξες ότι είναι λιγότερη από την niki την μειώνεις συνεχώς και όταν έφευγε μακριά σου την έφερνες πάλι κοντά σου ώστε να την καταστρέψεις λίγο ακόμα . Μπορεί να είχατε κάτι αλλά δεν ήταν δική σου και ούτε πρόκειται να γίνει ξεκόλλα επιτέλους " τα χέρια μου τυλίγονται γύρω από τον ώμου του και τον κοιτάζω καλά καλά . Είναι δική μου γαμωτο ακόμα και αν δεν είμαστε μαζί εγώ νιώθω ότι μου ανήκει.

"Ήταν , είναι και θα είναι μείνε γαμωτο σου μακριά της το κατάλαβες ; Γιατί άμα δεν το κάνεις -"

"Ει ει μολις γύρισα και αντικρίζω αυτό ; Αγόρια θα σας μαλώσω !" Η γνώριμη φωνή του καλύτερου μου φίλου ακούγεται πίσω μου και αφήνω τον ηλίθιο μπροστά μου και γυρίζω και κοιτάζω στην πόρτα .

O Daniel στέκεται σε αυτή και δίπλα του ο Noah  με βαλίτσες στα χέρια τους .

Το κεφάλι μου μουδιάζει για λίγο και ενα αμυδρό χαμόγελο σκάει στα χείλη μου . Τι κάνει έδω ;

"Εμείς δεν τελειώσαμε ακόμα " γρυλιζω στον Kevin και μου σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο και βγαίνει από το δωμάτιο χαιρετοντας τα παιδιά .

Η πόρτα πίσω μας κλείνει και με κοιτάζουν και οι δύο με εν α πονηρό χαμόγελο . Ωχ...

"Μιλά μαλακα   !" Φωνάζει ο Noah και o Daniel πετάει την βαλίτσα του στο πάτωμα και με κοιτάει γελώντας

"Είναι εδώ η Hailee " τους λέω και οι δύο γουρλωνουν τα μάτια τους . Ναι και εγώ έτσι θα αντιδρουσα άμα προλάβαινα .

"Οοοο beef που πρέπει να έχει παιχτεί  με  niki- Hailee . Την καλύτερη στιγμή ήρθαμε αδερφέ" λέει ο Noah στον Daniel και τον σκουνταει.

Life After.Where stories live. Discover now