30. časť- THE END

1.8K 117 21
                                    

-Z pohľadu 3. Osoby-

A vtedy sa to stalo.

Auto v najväčšej rýchlosti vrazilo do Kiley, ktorá si nevšimla, že vošla na prechod, keď svietila červená farba. Svoj zrak stále upierala na to malé nevinné dieťa, ktoré si poskakovalo a smialo sa.

Kileyne úbohé telíčko ležalo na zemi, v kaluži krvi. Keď sa pri nej zhromaždilo hrozne veľa ľudí a niektorí volali aj sanitku, posledný krát vydýchla. Jej hrudník sa posledný krát nadvihol a posledný krát vydýchla.

Sanitka prišla už neskoro. Trvalo im presne päť minút, kým prišli na to miesto a snažili sa ju oživiť. Ale nepodarilo sa. Úbohú Kiley, ktorá len chcela povedať Zaynovi ako to naozaj je, už nikdy nepovie. Nikdy už neuvidí jeho úsmev, jeho krásne čokoládové oči, nikdy nebude počuť jeho prenikavý hlas, z ktorého sa jej podlamovali kolená a už nikdy nebude cítiť jeho dokonalé plné pery na tých jej perách. Už nikdy neucíti jeho kolínsku, ktorá jej vždy vrážala do nosa a tvorila ohňostroj.

Dvaja muži naložili jej mŕtve telíčko na vozík a dvere na sanitke sa zatvorili a viezli ju do nemocnice, kde ju dali do tej správnej izby. Zakryli jej telo bielou látkou a sestra na recepcií zavolala domov, Damienovi, a oznámila mu, že jeho nastávajúca žena, ktorá sa s ním chcela žiaľ rozísť, zomrela. Nedokázal jej na to nič povedať, len sa rozplakal a mobil hodil o stenu a snažil sa presvedčiť, že je to len hlúpy fór. Žiaľ, nebol.

O pár hodín sa pri dverách objavil Zayn a nechápavo pozeral na rozplakaného Damiena. Myslel si, že vie celú pravdu. Že mu Kiley povedala, že sa s ním chce rozísť. Zostal prekvapene stáť a sledovať ho, ako si pomaly zotiera slzy.

Avšak spýtal sa jej, či nie je náhodou doma, keďže sa nedostavila tam, kam mala.

A vtedy sa Zayn dozvedel pravdu.

Z Damienových úst vyšla tá najhoršia a najkrutejšia veta, ktorú kedy mohol kto povedať.

„Zrazilo ju auto,“ povedal a Zayn vyľakane pozeral na neho. „Je.. je.. mŕtva,“ dodal a z očí sa mu začali drať na povrch ďalšie slzy, ktoré nevedel zastaviť. Spomienka na Kiley, ktorá ho robila šťastným zostane navždy v jeho srdiečku. I keď, pravdu o tom koho miluje nikdy vedieť nebude.

Zayn zostal stáť ako prikovaný k zemi a snažil sa spracovať jeho slová. Neveril tomu a tak utekal do najbližšej nemocnice, kde mala Kiley svojho doktora a oslovil sestru, ktorá mu to potvrdila.

„Kiley Jamel zomrela. Je mi to veľmi ľúto.“

***

O môj bože! O môj bože! Je koniec! Koniec príbehu, s ktorým som začala na Wattpade. Prvý príbeh, ktorý som kedy sem pridala. Je to možné?!! A teraz je mu koniec.

Viem, že som povedala, že bude mať 35 častí, ale nechcela som to zbytočne naťahovať.

Moc, moc moooooc sa vám všetkým chcem poďakovať za všetky hviezdičky a komenty a za prekročenie tej úžasnej hranice, +10,000 views! Je to pre mňa niečo úžasné! Najúžasnejšie! A len vďaka vám! Vy ste čítali tento príbeh a vďaka vám som písala ďalšie časti s úsmevom na tvári. Patrí vám moje jedno veľké ĎAKUJEM.

Ďakujem, že ste ho čítali a tí, ktorí ste ho prečítali až do konca, patrí vám môj obdiv! :) Ďakujem, naozaj ďakujem, znamená to pre mňa veľa.

A k tejto časti sa moc vyjadrovať nebudem. Iba toľko, že som pri tejto časti vypustila jednu, dve slzy, keďže som opisovala smrť. Bože môj!!!!!!!! :‘((((((( Hrozne mi je ľúto Kiley, Damiena aj Zayna! Božééééé! :((((...

Tak, ale ako ste si všimli, s tvorbou nekončím, a na mojom profile máte dva rozpísané príbehy, (Abduction s Niallom ; Destiny s Harrym) Secret Love nepočítam, lebo to je naozaj naozaj že sloooooooow update :D.

Tak, prečítajte si ich, ak chcete, budem len rada :)

Všetkých vás mám rada a ešte raz, ĎAKUJEM! ♥ ♥ ♥ ♥ xxxxx

Lie (Zayn Malik)Where stories live. Discover now