4. časť- NÁVŠTEVA

2.4K 129 2
                                    

„Hej, Kiley, prines mi noviny,“ kričal zo svojej izby čiernovlasý chalan. Bez jedného slovíčka som vzala noviny a zaniesla som mu ich. Od dverí som ich po ňom hodila a odišla naspäť, do obývačky. Posadila som sa do veľkého kresla a zavolala som Joshovi.

„Ahoj, Josh, ako sa máš?“

„Kiley, mám práve veľa práce, potrebuješ niečo?“

„Nič podstatné, len sa doma desne nudím, potrebovala by som trochu rozveseliť.“

„Aha, dnes končím o 17tej, tak sa ti potom možno ozvem, čau,“ hneď to vypol. Neviem o tom, žeby mával v tom bare niekedy veľa práce, keďže ľudia zvyčajne cez týždeň pracujú a chodia sa k nemu zabávať až cez víkend. Ale neriešim to. Obvolala som ešte pár mojich kamarátok, ale ako naschvál, nikto nemá na mňa čas. Nudím sa a musím niečo robiť! Postavila som sa zo sedačky a nechala som moje nohy ísť tam, kam chcú. Zašli až do Zaynovej izby. What? To akože fakt?

„Čo chceš?“ odtrhol zrak od mobilu a pozrel sa na mňa. Videl na mne, že určite už umieram nudou. Aj slepý by to videl!

„Nič ja len-,“ bolo by to trápne hodiť na nohy, že ma tam zaniesli, „hrozne sa nudím, nejdeme kukať film?“ nejako som to zahovorila. Teraz som dobre vedela, že ma pošle do riti, ale nestalo sa tak!

„Oh, bože, mám niečo iné na robote, dočkaj, zavolám ti štyroch opičiakov, ktorí ťa zabavia,“ niečo naťukal do mobilu a potom si ho priložil k uchu.

„Hej, Harry? Máte niečo na robote? Nič? Okej, láskavo sa všetci štyria v rýchlosti svetla dotrepte sem, Kiley sa nudí!“ dal povel a potom zložil. Tú poslednú vetu povedal síce trochu otrávene, ale nemôžem tomu uveriť.

„Prídu ťa zabaviť a teraz už choď,“ ukázal na dvere a ja som prekvapene na neho pozerala. Aby to nebolo blbé, po pár sekundách som odišla. Stále som sa nevedela spamätať z toho, že mi nevynadal a ešte mi aj sem niekoho zavolal. Sadla som si na schody a čakala som. Po nie ani 10tich minútach sa po dome rozozvučal zvonček a ja som ku dverám vystrelila ako raketa. Otvorila som ich a tam stáli štyria chalani.

„Kiley potrebuje zabaviť,“ poznamenal Harry a všetci vošli dnu. Zas bez môjho súhlasu! Zavrela som za nimi dvere a oni sa posadili na gauč.

„Ja idem za Zaynom, kde je?“ pozrel sa na mňa chalan s hnedými očami.

„Choď na koniec chodby a doprava, predposledné dvere,“ povedala som mu to isté, čo aj včera Harrymu.

„Louis, Niall a Liam, toto je Kiley,“ povedal Harry ešte skôr, ako sa vydal Liam hľadať Zayna.

„Teší nás,“ povedali všetci naraz a ja som sa na každého zvlášť usmiala.

„Takže ty sa nudíš. Chalani, ako ju zabavíte? Mne sa nejako nechce,“ ľahol si na zem a začal oddychovať.

„No ták, Zayn nás zavolal všetkých, tak zabávať budeš aj ty!“

„Ježíš, nehádajte sa, kašlite na to, ja som rada, keď mám aspoň dáku spoločnosť,“ mávla som rukou a Niall prikývol. „Idem pre niečo na jedenie.“

„Konečne!“ zasmial sa Niall a Louis ho jemne buchol po ramene.

„Ticho ty tupec, nemusíš všetkých vyžierať,“ zaškeril sa Louis a Harry krútil nad nimi hlavou. Mávla som rukou a prehľadala som pár skriniek a všetky možné dobrôtky som nasypala do veľkej misy.

„Čo budete piť? Alkohol alebo džús?“ zakričala som na nich z kuchyne.

„Alko-„ začal Louis.

Lie (Zayn Malik)Where stories live. Discover now